Olet tässä: ONNI terveys / ONNI blogi / Joustavuutta ja vaihtelua: hammaslääkärinä Onnilla

Joustavuutta ja vaihtelua: hammaslääkärinä Onnilla

JAA SOMESSA:

Hammaslääkäri Antti 1200x628

Antti Makkonen on 33-vuotias hammaslääkäri, joka on työskennellyt ONNIlla vuodesta 2017. Neljään vuoteen mahtuu monenlaista työkokemusta, mikä on sopinut vaihtelusta nauttivalle suunterveyden ammattilaiselle.  

Makkonen päätyi juttusille onnilaisten kanssa Hammaslääkärimessuilla vuonna 2017. Mukava avainasiakaspäällikkö Jarkko Loppukaarre soitti Makkoselle ja tarjosi monipuolisia mahdollisuuksia. Tarjous alkoi houkuttaa, sillä Makkonen oli juuri lopettamassa työjaksoaan Jyväskylässä. Kuulosti siltä, että ONNIn kautta voisi työskennellä eri puolella Suomea erilaisissa tehtävissä.  

 

Hammaslääkärinä terveyskeskuksessa, varuskunnassa ja vankilassa 

ONNIn tarjoamat työmahdollisuudet ovat Makkoselle sivutyö. Tällä hetkellä hän työskentelee Pyhäselän vankilassa kahtena päivänä kuukaudessa. Millaista on hoitaa vankien suunterveyttä jo kolmatta vuotta? 

”Vankien hoitaminen on erilaista kuin toisessa työssäni, jossa asiakkaat ovat pääsääntöisesti terveitä”, Makkonen kertoo. Vangit ovat moniongelmaisempia, ja ehkä siksi erittäin kiitollisia saamastaan avusta. Toisin kuin moni luulee, Makkosella ei ole työssään turvaton olo. ”Minua ei hirvitä tehdä töitä vankien kanssa. Päinvastoin, koen että turvallisuudestani on huolehdittu hyvin”, hän kertoo.  

Ennen osa-aikaista vankilapestiä Makkonen ehti työskennellä ONNIn kautta monilla paikkakunnilla. Hän teki sairaslomien sijaisuuksia lukuisissa terveyskeskuksissa. Lisäksi hän puursi Niinisalon varuskunnassa vuonna 2017 varusmiesten suunterveyden parissa.  

 Hammaslääkäri STH bloginosto 1200x628px2

 

Yhteistyö ONNI terveyden kanssa on sujuvaa 

Makkonen suosittelisi ONNIa työpaikaksi muille hammaslääkäreille. ”Tosi hienoa on se, että käytännön asiat toimivat”, hän iloitsee. Kun Makkosella oli ongelma kulkemisen kanssa, ONNIn tiimi auttoi järjestämään työmatkat. Hänellä ei ollut käytössään omaa autoa, ja kulkeminen toimipisteeseen julkisilla olisi ollut hankalaa. Yhteyshenkilö järjesti kyydit, ja Makkonen saattoi ottaa työn vastaan rauhallisin mielin.  

Toiseksi Makkonen nostaa esiin ONNIn yhteyshenkilöiden kanssa asioimisen helppouden. ”On tärkeää, että tiimille on kiva soittaa.” On hienoa, että keikkatyöntekijä muistetaan ja tunnetaan henkilökohtaisesti, jotta jokainen voi tuntea olevansa osa onnilaisten porukkaa.  

 

Monipuolinen hammaslääkärin ura vaihtelunhaluiselle 

Makkonen jatkaa mielellään työtehtävissä, jotka tarjoavat vaihtelua ja kehittymisen mahdollisuuksia hammaslääkärinä. ONNIn eri pituiset pestit eri puolella Suomea ovat tarjonneet vaihtelunhaluiselle ammattilaiselle sopivasti haastetta ja virikkeitä.  

Tällä hetkellä Makkonen opiskelee kiinan kieltä ja toivoo, että voisi tulevaisuudessa suunnata töihin Kiinaan. “Oletan, että olinpa tulevaisuudessa missä tahansa, tylsistyisin ilman monipuolista tekemistä. Siksi toivon tulevaisuudelta yhtä monipuolisia työtehtäviä.” 

 

Haluaisitko työskennellä kotimaisella ONNIlla hammaslääkärinä? Tarjoamme monipuolisia tehtäviä julkisen terveydenhuollon puolella ja toimimme julkisen sektorin aitona kumppanina. ONNIlla työskentely on joustavaa ja työn sekä muun elämän yhteensovittaminen vaivatonta. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. 

 

Tutustu avoimiin tehtäviin ja ota meihin yhteyttä jo tänään! 

Hammaslääkärien työpaikat ›

 

Lue lisää työskentelystä ONNIlla

 

Reetan kokemuksia hammaslääkärin työstä ›

Tutustu ONNI terveyteen 

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.