Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TÄYNNÄ - Elä täysii! - Anssi Kela - Turku - 30.1.20

TÄYNNÄ - Elä täysii! - Anssi Kela - Turku - 30.1.20

Kuvassa Anssi Kela soittaa sähkökitaraa.

Tervetuloa Turun Logomoon, Anssi Kelan elämäkertakonserttiin Elä täysii! -klubin kanssa 30.1.20!

Elä täysii! -klubi kutsuu sinut Anssi Kelan Mun täytyy kävellä näin -konserttiin Turun Logomoon torstaina 30.1.20 klo 18.45-22.15

Ohjelma

  • Klo 18.45 Tapaamme logomon aulassa ja jätämme ulkovaatteet narikkaan.
  • Klo 19.00-19.45 Herkuttelua Logomon ravintola Teatrossa.
  • Klo 20.00 Konsertti alkaa
  • Noin klo 22.15 Konsertti päättyy

Lisätiedot

Anssi Kela kuvaili aiemmin tänä syksynä elämäkertakonserttiaan: ”Olen haaveillut jo vuosia tällaisen konsertin tekemisestä. Pidän laulujen laulamisesta ja tarinoiden kertomisesta. Nyt ne yhdistyvät: elämäkertakonsertissa laulut johtavat tarinoihin ja tarinat takaisin lauluihin. Yleisö pääsee lähemmäs kuin koskaan ennen.

Paina tästä ja lue lisää konsertista

 

Sijainti

Tapahtuma järjestetään Turun Logomossa, osoitteessa Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku. Tapaamme Logomon aulassa, narikoiden luona. Tästä painamalla voit katsoa Googlen karttapalvelusta, missä Logomo sijaitsee. 

 

Parkkipaikat

Logomon invaparkkipaikat sijaitseva Logomon Kitchenin päädyssä sekä LOGI-salin sisäänkäynnin läheisyydessä. Tästä painamalla voit lukea lisää parkkipaikoista.  

 

Logomon esteettömyys

Logomo on esteetön ja konserttiin on useita pyörätuolipaikkoja. Kulku ravintolaan on esteetön ja tiloissa on useita inva-wc tiloja. Konserttisalissa on induktiosilmukka ja narikasta on mahdollista lainata kaulasilmukka. 


Osallistumismaksu

Osallistumismaksu tapahtumaan on 10€. Maksu suoritetaan käteisellä tasarahana klubiemäntä Tessalle paikan päällä. Mahdollinen avustaja on ilmainen. Osallistumismaksu sisältää lipun konserttiin sekä ennen konserttia kahvitarjoilun ja leivoksen.

 


Ilmoittautuminen - RYHMÄ ON TÄYTTYNYT

 

Lisätietoja elataysii@onniterveys.fi ja 044 776 2280

Huom! Mikäli tarvitset avustajan, muista ilmoittaa myös hänet mukaan. Voit ilmoittaa avustajan täyttämällä istumapaikan lomakkeen. Jos et vielä tiedä avustajan nimeä, voit ilmoittaa hänet laittamalla oman nimesi etunimeksi ja sukunimeksi "avustaja". 

 

PYÖRÄTUOLIPAIKKA <- pyörätuolipaikan yhteydessä voit ilmoittaa poikkeuksellisesti myös avustajan. 

 

ISTUMAPAIKKA <- ilmoita ensin itsesi ja tämän jälkeen avustaja täyttämällä tämä lomake kaksi kertaa. 

 

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön kerrallaan! 

Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Odotathan rauhassa osallistujille lähetettävää tekstiviestiä. Viesti lähetetään kun koko ryhmä on täysi. 


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.