Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Elä täysii! - Poikabändi musikaali - Tampere - 20.2.2020

Elä täysii! - Poikabändi musikaali - Tampere - 20.2.2020

Kuvassa poikabändi musikaalin 5 näyttelijää edessä kädet ilmassa ja takana neljä tanssijaa.

Tervetuloa nauttimaan poikabändi -musikaalista Elä täysii! -klubin kanssa Tampereelle!

Elä täysii! -klubi kutsuu sinut katsomaan Poikabändi -musikaalia Tampereen Työväen Teatteriin torstaina 20.2.20 klo 18.30-21.45. Tapahtuma on esteetön ja tarjolla on myös pyörätuolipaikkoja. 

Ohjelma

  • Klo 18.30 Tapaamme Tampereen Työväen Teatterin aulassa
  • Klo 19.00 Poikabändi -musikaali alkaa
    Väliajalla herkutellaan yhdessä
  • Klo 21.45 Musikaali loppuu

Lisätiedot

Uusi, räiskyvä musikaalikomedia Poikabändi vie meidät tähtitehtaaseen nimeltä Toijala ja sieltä maailmanmaineeseen ponnahtavan poikabändi ToiBoysin tarinaan. Se kertoo kaiken ylittävästä ystävyydestä, unelmista, yhteisön voimasta ja kysyy mikä loppujen lopuksi on tärkeintä. 

Näyttelijät: ToiBoysin muodostavat monissa musikaaleissa loistanut TTT:n Jari Ahola, Jon-Jon Geitel, Lauri Mikkola, TTT:n uusimpiin kiinnityksiin kuuluva Saska Pulkkinen sekä Jonas Saari.

 

Esteettömyys

Satamakadun puoleisesta sisäänkäynnistä pääsee esteettömästi Suuren näyttämön aulaan. Kadun varrella on 4 invapysäköintipaikkaa. Käynti eri kerroksiin käy vaivattomasti hissillä. Hissin kantavuus 1000kg. Erillinen inva WC sijaitsee sisääntuloaulassa. Salissa on permannolla induktiosilmukka.

 

Sijainti

Tapahtuma järjestetään Tampereen Työväen Teatterissa. Tampereen Työväen Teatteri sijaitsee Hämeenpuistossa, Hämeenkadun päässä osoitteessa Hämeenpuisto 28 – 32. Voit katsoa tästä painamalla teatterin sijainnin Googlen karttapalvelusta.


Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 15€ maksetaan klubiemäntä Tessalle paikan päällä. Mahdollisen avustajan osallistuminen on ilmainen.


Ilmoittautuminen 

 

TAVALLINEN KATSOMOPAIKKA (Täytä tämä omilla tiedoillasi ensin ja lähettämisen jälkeen uudestaan avustajan tiedoilla.)

 

PYÖRÄTUOLIPAIKKA + AVUSTAJA (Tästä painamalla voit oman ilmoittautumisesi yhteydessä ilmoittaa mukaan myös avustajan.)

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti kun ryhmä on täyttynyt. Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun ryhmä on täyttynyt, lähtee osallistujille lähempänä tapahtumaa tekstiviesti. Tekstiviestissä saattaa kestää, odotathan sitä rauhassa.

 

Lisätietoja tessa.harkonen@medgroup.fi

 

Kuva: Kari Sunnari


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.