Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TULOSSA: Elä täysii! - Mikko Harju & Magnum Helsinki - 3.8.2019

TULOSSA: Elä täysii! - Mikko Harju & Magnum Helsinki - 3.8.2019

Mikko Harju promokuva

Elä Täysii! -klubi kutsuu jäsenensä nauttimaan jäätelöstä ja hyvästä musiikista Magnum Helsinki -jäätelöbaariin Vanhalle ylioppilastalolle (Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki) 3.8.2019 klo 10-12!

Tapahtumassa esiintyy positiivisista ja kannustavista kappaleistaan tunnettu laulaja-lauluntekijä Mikko Harju. Esityksen jälkeen on mahdollisuus lyhyeen fanitapaamiseen. Yhteiskumppanimme Cafe Vanha ja Unilever tarjoavat Magnum jäätelöt ja kahvit vieraille! Tapahtuma on maksuton ja Elä Täysii! -klubin yksityistilaisuus. 

Mukaan mahtuu ensimmäiset 40 ilmoittautunutta! 

Cafe Vanha on esteetön ja sinne pääsee kulkemaan tavallisella ja sähköpyörätuolilla. 

Lisäinfo klubikoordinaattorilta tessa.harkonen@medgroup.fi tai 044 776 2280

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja jäätelöistä!

Ilmoittaudu tästä!

 


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.