Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TULOSSA: Elä täysii! - Linnanmäkipäivä 17.8. Helsinki - TAPAHTUMA TÄYNNÄ

TULOSSA: Elä täysii! - Linnanmäkipäivä 17.8. Helsinki - TAPAHTUMA TÄYNNÄ

796792b8-e58a-4cdb-a98c-50a2f9061108

Tervetuloa nauttimaan Linnanmäen tunnelmasta ja laitteista lauantaina 17.8.2019 klo 9-13! 

 

Mukaan mahtuvat ensimmäiset 10 ilmoittautunutta! 

Tapahtuma on maksuton ja Tradekan yksityistilaisuus. Linnanmäkipäivä on suunnattu Elä täysii -klubilaisille ja mahdollisille avustajille. Mikäli klubilainen on alle 18-vuotias, voi avustajan lisäksi ilmoittaa mukaan myös huoltajan. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi pääportilla.  Tapahtumassa ei ole erillistä yhteistä ohjelmaa. 

Suurin osa Linnanmäen kohteista ja laitteista ovat esteettömiä ja kaikkien huvipuistovieraiden käytettävissä. Lisätietoa esteettömyydestä löydät Linnanmäen esteettömyysoppaasta -> https://linnanmaki.studio.cras...

Lisäinfo klubikoordinaattorilta tessa.harkonen@medgroup.fi tai 044 776 2280

 

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön kerrallaan. Avustajan voit ilmoittaa samalla lomakkeella kun olet ensin hyväksynyt oman lomakkeesi lähetyksen. Jos avustajan nimi ei ole tiedossa voit varata paikan avustajalle täyttämällä oman nimesi. 

Tapahtuma on täynnä!

 


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.