Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TULOSSA: Elä täysii! - Pyynikin kesäteatterin esitys 18.7. Tampere

TULOSSA: Elä täysii! - Pyynikin kesäteatterin esitys 18.7. Tampere

Kuvassa Nuotin vierestä esityksessä näyttelevät Juha-Matti Koskela ja Tiina Weckström selät vastakkain.

Tervetuloa Pyynikin kesäteatteriin Elä täysii! -klubin kanssa 18.7. klo 17.15-20.30. 

Pyynikin kesäteatteriesityksenä komedia Nuotin vierestä

Pyynikin kesäteatterissa ovat kesällä ihmissuhteet solmussa ja rakkauden sävel hukassa. Insinööri Artolla on elämässä selvät sävelet määrätietoisen vaimonsa Marjukan viisivuotissuunnitelman toteuttajana, kunnes Leena-äiti ja kohtalo karaokekilpailun muodossa puuttuvat peliin. Uuden komedian musiikkinumeroissa näyttelijät pääsevät irrottelemaan kunnolla hittikappaleiden tahdissa.  Lavalla nähdään ja kuullaan myös tamperelaisen Kamarikuoro Näsin laulajia.

Esitys alkaa klo 18.00. Paikalla tulee olla 17.15. Paikan päällä tapahtumasta vastaa klubiavustaja Merja. Saat lipun Merjalta saapuessasi teatterille. Lisätiedot sekä yhteydenotot 8.7-18.7.19 klubiavustaja Merjalta 040 048 5824. 

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautuminen on sitova. 8.7.2019 jälkeen tulleet peruutukset voidaan laskuttaa ryhmälipun hinnan mukaisesti 35,00 euroa. 

Pyynikin kesäteatteri sijaitsee Pyynikillä osoitteessa Joselininniemi Jalkasaarentie 3, 33230 TAMPERE. Teatterilla on esteetön pysäköinti.

Pyörätuolipaikat ovat katsomon edessä ja muut paikat riveillä 1 ja 2. Kesäteatterin katsomo on katettu, mutta sadesäällä mukaan kannattaa pakata sadetakki, sillä katsomon alimmilla riveillä saattaa kastua. Sateenvarjojen käyttö esityksen aikana on kielletty. Helteellä mukaan kannattaa ottaa vesipullo sekä päähine. Kun keli on viileämpi, mukaan kannattaa ottaa lämmintä vaatetta tai viltti. Teatterilla ei ole induktiosilmukkaa.

Teatterilla on mahdollisuus nauttia väliaikatarjoiluista. Tarjoilua ei järjestetä klubin puolesta. Voit ostaa tarjoilut paikan päältä tai tilata etukäteen. Siirry tarjoilujen varaamiseen tästä

Lisätiedot 5.7 asti klubikoordinaattorilta 044 776 2280 tai elataysii@onniterveys.fi

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön. Avustajan on ilmoittauduttava omalla lomakkeella (normaali katsomopaikka). Jos avustajan nimi ei ole tiedossa voit varata paikan avustajalle täyttämällä omalla nimelläsi. 

Normaali katsomopaikka ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Pyörätuolipaikka ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.