Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Elä täysii! - Teatteri - Hämeenlinna - 13.12.19

Elä täysii! - Teatteri - Hämeenlinna - 13.12.19

poster_2443956

Tervetuloa Hämeenlinnaan teatteriin Elä täysii! -klubin kanssa 13.12.19!

Elä täysii! -klubi kutsuu sinut Madaamit -teatteriesitykseen Hämeenlinnan teatteriin 13.12.2019 klo 18.15-21.10. Hämeenlinnan teatteri sijaitsee osoitteessa Keinusaarentie 5, Hämeenlinna.  

Madaamit kertoo tuiki tavallisesta ambulanssikuskista, joka eräänä päivänä antaa periksi vaimonsa vaaleanpunaisille vauvahaaveille. Kukaan ei vain maininnut miehelle, että pienokaisen mukana taloon tunkeutuvat myös daamit, jotka tietävät äitiydestä kaiken: yhtäällä piikittelee kalkattava anoppi, toisaalla pommittaa naapurinrouva, eikä miehen ahdinkoa yhtään helpota se, että oma äiti takertuu kiinni housunlahkeeseen, eikä suostu laskemaan irti. Tuomas Parkkisen kirjoittama komedia viihdyttää ja koskettaa. 
Tästä painamalla voit katsoa lisätietoa esityksestä.

 

Tapahtuma on esteetön. 

 

Ohjelma

  • Klo 18.15 Tapaamme teatterin aulassa
  • Klo 18.15 Aikaa jättää vaatteita narikkaan ja moikata tuttuja
  • Klo 19.00 Madaamit -teatteriesitys alkaa
  • noin klo 21.10 Teatteriesitys päättyy

 

Osallistumismaksu 10€ maksetaan klubikoordinaattori Tessalle paikan päällä tasarahalla.

 

Paikkoja 15! 

Lisätietoja elataysii@onniterveys.fi ja 044 776 2280

 

Huom! Mikäli tarvitset avustajan, muista ilmoittaa myös hänet mukaan. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeella tarpeesi induktiosilmukalle tai viittomankielen tulkille. 

 

PYÖRÄTUOLIPAIKKA
Ilmoittaudu mukaan painamalla tästä

 

ISTUMAPAIKKA (tätä kautta myös avustajat)
Ilmoittaudu mukaan painamalla tästä

 

HUOM! Lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön kerrallaan! 

Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun koko ryhmä on täynnä, saat muutamia päiviä ennen tapahtumaa tekstiviestin, jossa on infoa tapahtumasta.


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Liity tästä!

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.