Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ikäänny ilolla! - Teatteriesitys - 4.2.20 - Helsinki

Ikäänny ilolla! - Teatteriesitys - 4.2.20 - Helsinki

49207698003_da9bf6c399_h

Tervetuloa Ikäänny ilolla! -klubin kanssa teatteriin!

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut teatteriesitykseen Helsingin Avoimet Ovet -teatteriin tiistaina 4.2.20 klo 18.30-(esityksen kesto vielä avoin). Ota mukaan tuttu tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin. Paikkoja 25! 

Huom! Tämä on Ikäänny ilolla -klubin retki. Lisätietoa esteettömästä Elä täysii! -klubista saat täältä.


Ohjelma

tiistai 4.2.2020 klo 18.30-(esityksen kesto avoin)

  • Klo 18.30 Tapaaminen Avoimet Ovet -teatterin aulassa.
  • Klo 19.00 Esitys alkaa
  • Esityksen päättymisaika avoin.

Tapaamispaikka: Teatterin aula. Teatteri Avoimet Ovet sijaitsee osoitteessa Erottajankatu 5, Helsinki. Katso tästä painamalla teatterin sijainti Googlen karttapalvelusta. 

Klubiemäntä Tessan tunnistat mustasta paidasta, jonka selkäpuolella lukee ONNI on ikääntyä ilolla.


Lisätietoja

Sontiainen - Balladi koti-ikävästä:

”En minä ole hullu, minä vain haluan kotiin.” 
(Tom Sukanen)

Sontiainen - Balladi koti-ikävästä on amerikansuomalaiseen kansanmusiikkiin perustuva musiikkiteatteriesitys, joka kertoo tositarinan suomalaisesta siirtolaisesta Tom Sukasesta ja sisusta, jonka avulla hän kaiken menetettyään rakentaa laivan keskelle preeriaa ja raahaa sen vesireittien varrelle purjehtiakseen takaisin koti-Suomeen. Sukanen kastaa laivan Sontiaiseksi uutteran koppakuoriaisen mukaan. 

Kantaesityksen on kirjoittanut ja ohjaa teatterin uusi johtaja Hanna Kirjavainen. Esitys on uutta kotimaista musiikkiteatteria, jonka musiikkina kuullaan muun muassa Lännen-Jukkana tunnetun J. Karjalaisen sovituksia vanhoista amerikansuomalaisista kansanmusiikkikappaleista ja Lännen-Jukan esitystä varten säveltämää uutta materiaalia!

Sontiainen ‒ balladi koti-ikävästä on ensimmäinen teos Teatteri Avoimien Ovien kolmevuotisesta Toiset-hankkeesta, joka tuulettaa ja tuoreuttaa suomalaisuuden käsitettä

Lue lisää teatteriesityksestä painamalla tästä.

Kuva Topi Raulo ja Mitro Härkönen


Ilmoittautuminen

 
Osallistumismaksu: Osallistumismaksu 5€ sisältää liput teatteriin ja väliaikatarjoilut. Varaathan osallistumismaksun tasarahana. 
 
Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan alla olevasta linkistä ilmoittautumislomakkeella. Mikäli ilmoitat mukaan esimerkiksi ystäväsi, täytä lomake ensin kerran. Lähetä se ja avaa sivu uudelleen ja täytä uusilla tiedoilla uusi lomake. 

Ilmoittaudu painamalla tästä!


Lisätietoja klubiemäntä Tessalta
ikaannyilolla@onniterveys.fi ja 044 776 2280


Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.