Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TÄYNNÄ - Ikäänny ilolla! - Teatteriesitys - 8.1.20 - Helsinki

TÄYNNÄ - Ikäänny ilolla! - Teatteriesitys - 8.1.20 - Helsinki

49053671618_3845dacbec_b

Tervetuloa Ikäänny ilolla! -klubin kanssa teatteriin!

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut teatteriesitykseen Helsingin Kansallisteatteriin keskiviikkona 8.1.20 klo 18.30-21.00. Ota mukaan tuttu tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin. Paikkoja 23! 

Huom! Tämä on Ikäänny ilolla -klubin retki. Lisätietoa esteettömästä Elä täysii! -klubista saat täältä.


Ohjelma

keskiviikko 8.1.20 klo 18.30-21.00

  • Klo 18.30 Tapaaminen Suomen Kansallisteatterin, Willensaunan näyttämön aulassa. 
  • Klo 19.00 Esitys alkaa
  • noin klo 21.00 Esitys päättyy

Tapaamispaikka: Kansallisteatteri  sijaitsee aivan Helsingin Rautatieaseman vieressä. Willensaunan sisäänkäynti on Kaisaniemen puiston puolelta (teatterin takaa) Itäisen Teatterikujan kulmasta, osoite on Bergbominkuja 2 Helsinki. Katso tästä painamalla Kansallisteatterin sijainti Googlen karttapalvelusta. 

Klubiemäntä Tessan tunnistat mustasta paidasta, jonka selkäpuolella lukee ONNI on ikääntyä ilolla.


Lisätietoja

Kartta, komedia eksyneistä: Kolmea pariskuntaa yhdistää yksi asia: salaperäinen ja vaikutusvaltainen Kaarina. Tarun ja Sepon, Lauran ja Armin sekä Teron ja Merin muodostama, poikkeuksellisen tiivis ystäväpiiri on turvannut kaikissa valinnoissaan Kaarinan valovoimaiseen persoonaan. Kun he yllättäen saavat kuulla Kaarinan olevan poissa, he jäävät tyhjän päälle. Asiat alkavat hajota, päätöksenteko käy mahdottomaksi, parisuhteet ajautuvat kriiseihin. Yksi ystäväpiiristä haluaa kaikkien omistautuvan kokonaan Kaarinan etsintään. Kykenevätkö he selvittämään, millaisen henkisen perinnön Kaarina olisi voinut jättää jälkeensä ‒ ja mistä sen voisi löytää? Voiko elämässä edes suunnistaa ilman navigaattorisovelluksia?

Minna Nurmelinin kirjoittama ja ohjaama Kartta on epätavanomainen komedia valinnanvapauden keskelle eksyneistä ihmisistä, jotka etsivät pakkomielteisesti rakkautta, merkitystä ja yhteyttä.

Lue lisää teatteriesityksestä painamalla tästä.

Rooleissa: Maria Kuusiluoma, Pirjo Määttä, Harri Nousiainen, Ilja Peltonen, Sari Puumalainen ja Kreeta Salminen

Ohjaus: Minna Nurmelin

Kuva Heli Sorjonen / Kansallisteatteri


Ilmoittautuminen

 
Osallistumismaksu: Tapahtuma on ilmainen. Klubi tarjoaa liput teatteriin ja väliaikatarjoilun. 
 
Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan alla olevasta linkistä ilmoittautumislomakkeella. Mikäli ilmoitat mukaan esimerkiksi ystäväsi, täytä lomake ensin kerran. Lähetä se ja avaa sivu uudelleen ja täytä uusilla tiedoilla uusi lomake. 

Tapahtuma on täynnä / Ilmoittaudu painamalla tästä!


Lisätietoja klubiemäntä Tessalta
ikaannyilolla@onniterveys.fi ja 044 776 2280


Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.