Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Ikäänny ilolla! - Elokuvaretki - 13.2.20 - Tampere

Ikäänny ilolla! - Elokuvaretki - 13.2.20 - Tampere

Helene-elokuva_kuva_Andress_Teiss

Tervetuloa Ikäänny ilolla! -klubin kanssa elokuviin!

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut katsomaan uutuuselokuvan Helene Tampereen elokuvateatteri Niagaraan torstaina 13.02.20 klo 13.00-16.15

Huom! Tämä on Ikäänny ilolla -klubin retki. Lisätietoa esteettömästä Elä täysii! -klubista saat täältä.


Ohjelma

 

torstai 13.02.2020 klo 13.00-16.15

  • Klo 13.00 Tapaaminen Elokuvateatteri Niagaran aulassa
  • Klo 13.15-14.00 Yhteinen kahvihetki teatterin yhteydessä olevassa Arthouse Cafe Kehräsaaressa.  
  • Klo 14.00 Elokuva alkaa
  • noin klo 16.15 Elokuva päättyy

Lisätietoja

 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 5€ sisältää kahvin/teen ja suklaakakkupalan Arthouse Cafessa sekä lipun elokuviin. Maksu suoritetaan klubiemännälle paikan päällä mieluiten tasarahana. 

 

Tapaamispaikka

Elokuvateatteri Niagara sijaitsee Kehräsaaren B-talossa Tampereella, Vuolteensillan toisella puolella, Koskikeskusta vastapäätä. Katso tästä painamalla teatterin sijainti Googlen karttapalvelusta. 

Tutustu tästä painamalla tarkemmin Elokuvateatteriin.

Klubiemäntä Tessan tunnistat mustasta paidasta, jonka selkäpuolella lukee ONNI on ikääntyä ilolla.

 

Elokuva

Ei ole mitään totuutta paitsi omassa sydämessä. Toisten tietä ei voi kulkea.
 Helene Schjerfbeck 

Vuosi 1915. Helene Schjerfbeck elää unohdettuna taiteilijana iäkkään äitinsä kanssa maaseudulla. Viimeisimmästä näyttelystä on kulunut jo vuosia, ja Helene on jatkanut maalaamista ainoastaan omasta intohimostaan. Kaikki muuttuu, kun... Lue lisää elokuvan juonesta painamalla tästä

Elokuvan pääroolissa taidemaalari Helene Schjerfbeckinä nähdään Laura Birn ja toista pääroolia, Einar Reuteria, näyttelee Johannes Holopainen.

Kuva: Andress Teiss


Ilmoittautuminen

 
Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan alla olevasta linkistä ilmoittautumislomakkeella. Mikäli ilmoitat mukaan esimerkiksi ystäväsi, täytä lomake ensin kerran. Lähetä se ja avaa sivu uudelleen ja täytä uusilla tiedoilla uusi lomake. 
Huom! Peruutuspaikkaa voi tiedustella lähettämällä tekstiviestin numeroon 044 776 2280 tai sähköpostin osoitteeseen ikaannyilolla@onniterveys.fi. Mainitsethan viestissä nimesi, kaupungin ja retken johon toivot paikkaa. Peruutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Lisätietoja klubiemäntä Tessalta ikaannyilolla@onniterveys.fi


Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.