Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / TÄYNNÄ - Ikäänny ilolla! - Tanssiesitys - 23.1.20 - Turku

TÄYNNÄ - Ikäänny ilolla! - Tanssiesitys - 23.1.20 - Turku

75250935_2655866087806064_5380920540951216128_o

Tervetuloa Ikäänny ilolla! -klubin kanssa tanssiteatteriin!

Ikäänny ilolla! -klubi kutsuu sinut Jukebox -esitykseen Tanssiteatteri Eriin Turkuun torstaina 23.01.20 klo 18.30-21.00. Ota mukaan tuttu tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin. Paikkoja 20! 

Huom! Tämä on Ikäänny ilolla -klubin retki. Lisätietoa esteettömästä Elä täysii! -klubista saat täältä.


Ohjelma

torstai 23.01.2020 klo 18.30-21.00

  • Klo 18.30 Tapaaminen Tanssiteatteri ERIn aulassa
  • Klo 19.00 Esitys alkaa
  • Klo 21.00 Esitys päättyy

Tapaamispaikka: Teatterin aula. Tanssiteatteri ERI sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 7 Turku. Katso tästä painamalla teatterin sijainti Googlen karttapalvelusta. 

Klubiemäntä Tessan tunnistat mustasta paidasta, jonka selkäpuolella lukee ONNI on ikääntyä ilolla.


Lisätietoja

ERI aloittaa vuoden 2020 Eeva Soinin ja Lassi Sairelan kokoillan teoksella JukeboXin salat. Kevätkauden pääteos tuo eteemme ajasta unohtuneen huoltoaseman baarin, jonka levyautomaatin äärelle kokoontuu mielenkiintoinen ihmisgalleria. Jukeboxista pulpahtaa esille myös kansainvälisiä tähtiä. Vaihtuvat musiikit vievät aikamatkalle vuosikymmenten taa ja samalle syvälle ihmisten toiveisiin, pelkoihin, onnenhetkiin ja pettymyksiin. Tulevaisuuskin ennustetaan levyjen lomasta ja henkilökohtaisten tasojen kautta näemme myös yhteiskunnan muuttumisen. Keveän kuoren alta paljastuu paljon syvää ja inhimillistä.

Teoksessa tanssii koko ERIn ensemble, valot suunnittelee ERIn tekninen vastaava Mari Agge ja puvut loihtii Tuula Bergqvist.


Ilmoittautuminen

 
Osallistumismaksu: Osallistumismaksu 5€ sisältää liput tanssiteatteriin. Varaathan osallistumismaksun tasarahana. 
 
Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna ja ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti ryhmän ollessa täynnä, joten ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan alla olevasta linkistä ilmoittautumislomakkeella. Mikäli ilmoitat mukaan esimerkiksi ystäväsi, täytä lomake ensin kerran. Lähetä se ja avaa sivu uudelleen ja täytä uusilla tiedoilla uusi lomake. 

RYHMÄ TÄYNNÄ


Lisätietoja klubiemäntä Tessalta
ikaannyilolla@onniterveys.fi ja 044 776 2280


Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.