Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Aikaa arkeen - Lapsiperheen kokemuksia Onni kotisiivouksesta

Aikaa arkeen - Lapsiperheen kokemuksia Onni kotisiivouksesta

ONNI kotisiivous FB_31

Millä tavoin siivoojan käynti helpottaa arkea, pitääkö ennen siivousta siistiä ja mitä kotisiivous todella sisältää? Näitä ja monia muita kotisiivouksen liittyviä kysymyksiä The Juurakko Journal blogia pitävä Salla lähti rohkeasti selvittämään kokeillessaan ONNI kotisiivousta. 

"Kolmen lapsen äitinä saan olla koko ajan rätti kädessä ja imuri toisessa, ONNI kotisiivouksen avulla saimme enemmän aikaa arkeen! Vaatiiko se kotisiivous kuinka paljon nollia palkassa, kannattaako ylipäätään maksaa siivouksesta, kun sen tekee itse niin paljon "halvemmalla"?"

The Juurakko journal

IMG_5372 Juurakkojournal 2 kopio

Kuva: Salla Juurakko & The Juurakko journal

 

Siirry blogikirjoitukseen ›

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›


Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.