Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Kesätyö 2021

Kesätyö 2021

ONNI kesätyö 1200x628px_

Haluatko tehdä hoiva-alan työtä, jolla on merkitys tai etsitkö kesätyötä ilman koulutusta? Kurkkaa alta 3 hyvää syytä tulla töihin ONNIlle.


Kesätyö lähihoitajalle, opiskelijalle tai ilman koulutusta

ONNI tarjoaa jokaiselle jotakin. Lähihoitajille ja alan opiskelijoille ONNI tarjoaa monipuolisia ja  tehtäviä kotiin vietävien hoivapalvelujen sekä lastenhoidon parissa. Jos haet kesätöitä ilman koulutusta, voivat henkilökohtaisen avustajan tai kotisiivoojan kesätyöpaikat olla sinulle sopivia. Kaikkiin tehtäviin koulutetaan ja tukenasi toimii onnilaisten menevä porukka. Muistathan, että ONNI tarjoaa työmahdollisuuksia osaaville tekijöille myös kesän jälkeen! 

ONNI kesätyö 1200x628px_3

 

Hyvä palkka ja mahtavat työsuhde-edut

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja mahtavia työsuhde-etuja. Onnilaisena saat esimerkiksi alennuksia Restelin ravintoloissa, kuten Burger Kingissä, Taco Bellissä ja Raxissa. Lisäksi saat käyttöösi maksutta ELIXIA Online Training -palvelun. Mikäli haluat työskennellä jatkossakin ONNIlla, olet myöhemmin oikeutettu kattavaan sairauskassaan, joka korvaa hammaslääkäri, silmälasi ja lääkärikuluja. 

 

ONNI terveys rekry luonto 1080x450px 9

 

Merkityksellistä työtä vastuullisesti

ONNI pyrkii alansa vastuullisimmaksi. ONNI hoivan työn tarkoitus on mahdollistaa ihmisten omannäköinen ja täysi elämä. Kotihoidossa ja henkilökohtaisessa avussa työskennellessäsi autat asiakkaitamme toteuttamaan omanlaistaan elämää ja kotisiivouksessa mahdollistat puhtaan kodin esimerkiksi lapsiperheille tai iäkkäille asiakkaillemme. ONNIlla teet töitä ihmisten hyväksi. 

 

Tutustu kesätyöpaikkoihin 

Vinkit kesätöiden hakemiseen 

 

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. 

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.