Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Onni on nauttia kesästä!

Onni on nauttia kesästä!

blogipostauksen bannerikuva nettisivulle 800x500px 4

Minkälainen on onnistunut kesä? Ehkä vietät mielelläsi aikaa rannalla, lähdet sukuloimaan tai nautit mökkeilystä. Missä ikinä kesäsi vietätkin, on rentouttavaa palata takaisin putipuhtoiseen kotiin, jossa mieli lepää. Millä tavoin voisit saavuttaa siistin ja stressittömän kesän? Me kerromme, kuinka se onnistuu! 

 

ONNI on laadukas ja vastuullinen kotisiivous

Onko sinullakin tapana siivota ahkerasti ennen reissuun lähtöä, vaikka aikaa voisi käyttää pakkaamiseen tai matkan suunnitteluun? Tehtävälista pursuaa, auto pitäisi huoltaa, eväät pakata ja siivous hoitaa. Hiki nousee pintaan ja hermot kiristyvät koko perheellä. Mikäli siivoaminen joudutaan jättämään väliin, on rentouttavan loman jälkeen kurja palata roskikselta tuoksahtavaan kotiin. Hektinen arki olisi mukavampi aloittaa kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä.

 

Rentoudu rauhassa

Mitä jos palaisitkin reissulta puhtoiseen kotiin, jossa kaikki ne kurjimmatkin siivoustehtävät saunanpesusta, ikkunoiden kuuraamiseen olisi puolestasi hoidettu? Kotimatka tuntuu juhlalta kun tiedät ammattilaisen pyyhkineen lattiat, imuroineen ja hoitaneen pakastimen sulatuksenkin puolestasi. Parvekkeella kukat kukoistavat ja eteiseen kiireessä unohtunut roskapussikin on löytänyt tiensä roskikseen. 

ONNIn luotettavat ja huolelliset kotisiivoojat kunnioittavat sinun kotisi rauhaa siivoamalla juuri sen mitä toivot. Luova kaaos työhuoneessa tai upeat legorakennelmat lastenhuoneessa pysyvät jos niin toivot. Siivoojat tuovat tullessaan omat välineensä ja hoitavat työnsä ammattilaisen tarkkuudella. 

 

Siivousapua läheisille

Ehkäpä haluaisit hoitaa myös iäkkäiden vanhempiesi siiivouksen tai pitää huolta kaukana asuvasta läheisestä. Tiedäthän, että siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista, ja verohyödyn saa myös omille lapsille, vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista. Toimintakyvyn laskiessa iän tai sairauden vuoksi, voit olla  oikeutettu arvolisäverottomaan tuntihintaan.

 

Tutustu siivouspalveluihin ›

Ota yhteyttä ›

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.