Olet tässä: ONNI terveys / ONNI hoiva / Kokemuksia / Onni on osaava yrityssiivooja

Onni on osaava yrityssiivooja

Taina kotisiivooja ONNI-1

Onni hoiva tarjoaa myös yrityssiivousta: lue Treili Oy:n kokemus meistä palveluntarjoajana.


Treili Oy on monipuolinen sosiaalialan yritys, joka on hyvin tyytyväinen ONNI hoivan yrityssiivouspalveluihin tamperelaisissa asumisyksiköissään. Miten ammattitaitoinen siivooja auttaa Treiliä keskittymään ydintoimintaansa, ihmisten auttamiseen?

Siisti, kodikas ympäristö on ihmisen perustarve. Siksi on tärkeää, että Treili Oy:n tuki- ja palveluasumisen yksiköt siivotaan ammattitaitoisesti ja säännöllisesti. ONNI hoiva siivoaa esimerkiksi mielenterveyskuntoutujien asumisyksiköitä Tampereella. 

"Yhteistyö ONNI hoivan kanssa on ollut mutkatonta ja hyvää", kehuu Treili Oy:n toimitusjohtaja Leena Lehtonen. "Työn korkean laadun lisäksi merkittävintä on ollut nimetty yhteyshenkilömme Taina, jonka kanssa yksityiskohdista ja aikatauluista on sovittu saumattomasti." Kun ONNI huolehtii siivouksesta, Treilin väen aika säästyy yrityksen ydintoimintaan, asiakkaiden auttamiseen ja hyvän arjen mahdollistamiseen.

Yhteyshenkilö on kotipalveluiden tiimiesimies, Taina Petäjäsoja. "ONNI hoiva tuntee erityisen hyvin sosiaalialan yritykset oman, laajan palvelupalettinsa kautta", tietää Taina. ONNI hoiva tarjoaa valtakunnallisesti esimerkiksi kotihoidon palveluita, henkilökohtaista apua ja toimii monien kuntien kumppanina. Taina jatkaa: "Tunnemme sosiaalialan asiakasryhmiä ja toimintatapoja entuudestaan niin, että hoivayritysten tarpeet ovat meille tuttuja." ONNI hoiva siivoaa yritysten toimitiloja, asumisyksiköitä ja toimistoja.

Esimerkiksi Treilin mielenterveyskuntoutujat hyötyvät siivoojasta, joka on mukava tyyppi. Kaikki Tainan tiimin siivoojat jutustelevat asiakkaiden kanssa mielellään työnsä lomassa. "Työntekijämme ovat ammatti- ja kielitaitoisia. Meillä ymmärretään sosiaalisen vuorovaikutuksen tärkeys."

Myös Tainalla on pitkä kokemus siivoamisesta. Hän tekee edelleen kenttätöitä asiakkailla, ja nauttii ihmisläheisestä työstään täydellä sydämellä. Tutustu Tainaan tarkemmin täällä.


Mihin sinä käyttäisit työajan, jonka nyt käytät siivoamiseen?

Miten siisti toimitila vaikuttaisi asiakkaisiisi, brändiisi ja työympäristöönne?

 

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan, miten voisimme olla avuksesi! 

 

Tutustu siivouspalveluihin ›

 

Oletko kiinnostunut kotisiivouspalveluista? Lue lisää kotitalousvähennyskelpoisesta palvelusta!


Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää

Elä täysii! - Tilaa blogi

Tilaa Elä täysii! -blogi sähköpostiisi

Elä täysii! on ONNI hoivan järjestämä klubi vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille. Klubin tarkoituksena on järjestää yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa monipolisia ja mielenkiintoisia ilmaistapahtumia joihin on helppo osallistua. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea.

Haluatko tiedon uusista Elä täysii! -blogiartikkeleista ja tapahtumista? Täytä lomake, niin saat jatkossa uunituoreet artikkelit suoraan sähköpostiisi.