Lapsiperheiden kotipalvelutarve

ONNI hoivan lapsiperheiden kotipalvelu on suunniteltu joustavaksi ja yksilölliseksi. Näin perheesi saa sen tuen, jonka se kulloinkin tarvitsee.

Apu löytyy täältä - ota yhteyttä ›

Tilaaminen on helppoa

Mikäli sinulle ja perheellesi on myönnetty kunnan palveluseteli lapsiperheiden kotipalvelua varten, voit suoraan ottaa yhteyttä yhteyshenkilöömme ja sopia palvelun aloittamisesta. Palvelun tilaaminen onnistuu kätevästi puhelimitse, sähköpostitse tai yhteystietolomakkeen avulla. Mikäli perheellesi ei ole vielä myönnetty palveluseteliä, selvitä, onko perheesi muuten oikeutettu lapsiperheiden kotipalveluun.


Hoitajamme ovat luotettavia

Lapsiperheiden kotipalvelu tapahtuu asiakasperheen kotona. Siksi on erityisen tärkeää, että noudatamme hienotunteisuutta ja luotettavuutta palvelussamme. Työntekijöitämme koskee salassapitovelvollisuus. Pidämme sovitut asiat ja pidämme sinut sekä perheesi tietoisina mahdollisista muutoksista, esimerkiksi työntekijämme sairastumisen vuoksi seuranneesta tilapäisestä henkilövaihdoksesta.


ONNI on perheesi tukena

Kotipalvelu toteutetaan aina yhteistyössä perheen kanssa. Perheesi pääsee vaikuttamaan palvelun sisältöön ja toteutusmuotoihin. Yhteistyössä homma sujuu parhaiten! Antamalla palautetta tai kehitysideoita autat meitä kehittämään palveluamme entistäkin yksilöllisemmäksi.


Palvelu alkaa nopeasti

Aika alkaa nyt! Joskus tarve kotipalvelulle syntyy nopeasti. Silloin on tärkeää pystyä aloittamaan palvelu nopeasti, ehkä jo seuraavana päivänä. Tavallisimmillaan palvelumme alkaa 2–4 arkipäivän kuluttua, mutta poikkeustapauksissa aloitamme jo seuraavana päivänä. Perheen tarpeen kiireellisyys määrää palvelujen aloittamisen nopeuden.


Lue lisää: