Onni pikatalonmies

Apua pihatöihin ja kodin pieniin asennus- ja korjaustöihin 

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ONNI pikatalonmies kotiin pääkaupunkiseudulla ja Itä-Suomessa

Pikatalonmiehen tehtäviä voivat olla esimerkiksi

  • Kodin pienet asennus- ja korjaustyöt
  • Pihatyöt: haravointi, lumenluonti, rännien puhdistus
  • Huonekalujen kokoaminen
  • Muuttoapu
  • Lamppujen vaihto, verhojen ripustaminen, palovaroittimien patterien vaihto

Tarvitsetko apua rännien tyhjennyksen kanssa, repsottaako ovenkahva tai pitäisikö jonkun kiivetä tarkistamaan palohälyttimen paristot ja samalla vaihtaa lamppu? Ammattitaitoinen pikatalonmiehemme hoitaa kaikki ne kodin pienet arkiset korjaus- ja huoltotyöt, joiden hoitamiseen sinulla ei ole aikaa, intoa tai työkaluja. Ammatikseen korjaus- ja kunnossapitotöitä tekevältä ammattilaiselta ne hoituvat hetkessä, ja sinä voit käyttää aikasi mielekkäämpiin puuhiin.

Pikatalonmiespalvelua tarjotaan seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Iisalmi, Joensuu, Kotka, Kuopio, Mikkeli, Savonlinna.

Pikatalonmies-palvelumme maksaa 45 €/ tunti. Minimiveloitus on 3 tuntia kerrallaan, jolloin työn osuus on 2,5 h ja matkakulut 0,5 h.

 

Maksuton palvelukartoitus

Tulemme maksuttomalle palvelukartoituskäynnille sovittuna ajankohtana ja käymme kanssasi läpi toiveesi ja tarpeesi. 

Kartoitus ei sido sinua mihinkään. Kartoituksessa käydään myös läpi arvonlisäverottomat palvelut sekä kotitalousvähennysmahdollisuudet.

 

KERRO MEILLE MITÄ PALVELUA TARVITSET

Talonmiehemme tekevät erilaisia kodin korjaus-, huolto- ja kunnossapitotöitä hyvin laajalla skaalalla. Putki- tai laajemmat sähkötyöt ovat sellaisia, joita talonmiehemme eivät tee. Ota meihin siis yhteyttä ja kerro, millaista palvelua tarvitset.

Lue lisää palveluistamme:

Lastenhoito›

Ikäihmisten kotihoito ›

Varaa maksuton kartoitus

Soita meille tästä: 09 8565 6542 ›

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

PIENET KORJAUSTYÖT JA ASENNUKSET 45 €/H

MIN. AIKA 3 H

Taitavat talonmiehemme hoitavat monenlaiset kodin pienet korjaustyöt ja muut asennukset. Talonmiehemme asentavat palohälyttimet ja vaihtavat paristot sekä vaihtavat lamput.

Pikatalonmiehen työajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun.

MUUTTOAPU 45 €/H

MIN. AIKA 3 H

Muutossa talonmiehemme auttavat pakkaamisessa, kantamisessa sekä uudessa kodissa kalusteiden kokoamisessa ja tavaroiden paikoilleen laittamisessa.

Voit tilata kauttamme myös muuttosiivouksen. Se poistaa muuttamiseen kuluvaa aikaa lukuisilla tunneilla ja tekee muuttamisesta huomattavasti mielekkäämpää! Lisää siivouksesta täällä.

Pikatalonmiehen työajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun.

ULKOTYÖT 45 €/H

MIN. AIKA 3 H

Talonmiehemme tekevät puolestasi lumityöt, lumenpudotukset, ajavat nurmikon, kastelevat kukat ja tyhjentävät räystäskourut. Myös muut ulkotyöt onnistuvat joustavasti. Jos tarvitset apua pihatöissä, niin pyydä tarjous.

 

Pikatalonmiehen työajan lisäksi veloitamme 0,5 h matkakulun.