Onni veteraanien kotipalvelu

Laadukkaat kotiin annettavat palvelut veteraaneille kunnissa ympäri Suomen. 

Soita meille tästä: 09 8564 6542 ›

Mitä on veteraanien kotipalvelu?

Kotimainen ONNI tarjoaa laadukasta veteraanien kotipalvelua, joka on arjessa, asumisessa, hoidossa ja toimintakyvyn ylläpidossa avustamista ja auttamista. ONNIn tarjoamaan palveluun voivat sisältyä myös kotisairaanhoidon tehtävät asiakkaan niin toivoessa. Palvelun avulla pyritään mahdollistamaan hyvä elämä oman kodin rauhassa.

 

Mitä veteraanien kotipalvelu maksaa?

Vuoden 2019 uudistuksen johdosta, kotonaan asuvat veteraanit saavat kotiinsa maksutta esimerkiksi siivousta, pyykkipalveluita, ateria- ja hoivapalveluita tai apua asiointiin. Oikeutta ilmaiseen kotipalveluun voi tiedustella kunnan omalta palveluohjaajalta. Veteraanin tuloilla ei ole merkitystä palvelua hakiessa. 

 

Kuka voi saada veteraanien kotipalvelua?

Kotona asumista tukeviin palveluihin oikeutetun rintamaveteraanin tulee olla Suomessa asuva vuosien 1939–1945 sotiin osallistunut rintamaveteraani, jolla on rintamasotilas-, rintamapalvelus- tai rintamatunnus.

 

Kotimaisen ONNIn ammattitaitoinen henkilöstö

Ammattitaitoiset, koulutetut ja kokeneet tiimimme tekevät moniammatillista yhteistyötä ja jakavat vastuut tarkoin. Terveydenhoitotoimenpiteitä suorittavilta työntekijöiltä edellytetään soveltuvaa terveydenhuollon tutkintoa ja kotihoitajilta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa. Kotipalvelun tukipalveluja antavat tehtävään soveltuvat ammattitaitoiset hoiva- ja kotiavustajat.

Ota yhteyttä

Soita meille tästä: 09 8564 6542 ›

Täytä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.