Veteraanien kotipalvelut

Laadukkaat kotiin annettavat palvelut veteraaneille kunnissa ympäri Suomen.

Soita meille: 09 8564 6542 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Veteraanien kotipalvelu auttaa arjessa, asumisessa, hoidossa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä

ONNI tarjoaa laadukasta kotipalvelua myös veteraaneille. Voimme avustaa veteraania esimerkiksi henkilökohtaisessa hygieniassa, lääkkeiden antamisessa, siivouksessa ja erilaisten asioiden hoidossa. Palveluun voi sisältyä myös kotisairaanhoidon tehtävät asiakkaan niin toivoessa. Kotipalvelun avulla pyrimme mahdollistamaan hyvän elämän oman kodin rauhassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä veteraanien kotipalvelusta

Veteraanien kotipalvelu on arjessa, asumisessa, hoidossa ja toimintakyvyn ylläpidossa avustamista ja auttamista. ONNIn tarjoamaan palveluun voivat sisältyä myös kotisairaanhoidon tehtävät asiakkaan niin toivoessa. Kotipalvelun avulla pyrimme mahdollistamaan hyvän elämän oman kodin rauhassa.

Sovimme aina yhdessä palvelua ostaessasi palvelun sisällöstä sekä tavoitteista, jonka mukaan ammattitaitoiset kodinhoitajamme, kotiavustajamme ja lähihoitajamme tukevat asiakkaitamme erilaisissa arjen askareissa.

Veteraanien kotipalvelu voi sisältää esimerkiksi

  • avustamista henkilökohtaisessa hygieniassa, ruokailussa ja lääkkeiden antamisessa
  • kodinhoidollisten tehtävien tekemistä, kuten pyykkihuoltoa, ruoanlaittoa
  • hyvän terveyden ylläpitoon liittyviä tehtäviä, kuten arkikuntoutusta yhdessä tehden
  • asiointiapua ja neuvontaa, kuten saattamista lääkäriin tai pankkiin
  • mielen hyvinvoinnin tukemista, kuten keskustelutukea, yhdessä ulkoilua, saattamista kylään sekä tukea etuuksien hakemiseen tai vaikkapa turvalaitteiden hankintaan

Lisäksi tarjoamme seuraavia palveluita

Vuoden 2019 uudistuksen johdosta, kotonaan asuvat veteraanit saavat kotiinsa maksutta esimerkiksi siivousta, pyykkipalveluita, ateria- ja hoivapalveluita tai apua asiointiin. Oikeutta ilmaiseen kotipalveluun voi tiedustella kunnan omalta palveluohjaajalta. Veteraanin tuloilla ei ole merkitystä palvelua hakiessa.

Kotona asumista tukeviin palveluihin oikeutetun rintamaveteraanin tulee olla Suomessa asuva vuosien 1939–1945 sotiin osallistunut rintamaveteraani, jolla on rintamasotilas-, rintamapalvelus- tai rintamatunnus.

Ammattitaitoiset, koulutetut ja kokeneet tiimimme ammattilaiset tekevät moniammatillista yhteistyötä ja jakavat vastuut tarkoin. Terveydenhoitotoimenpiteitä suorittavilta työntekijöiltä edellytetään soveltuvaa terveydenhuollon tutkintoa ja kotihoitajilta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa. Kotipalvelun tukipalveluja antavat tehtävään soveltuvat ammattitaitoiset hoiva- ja kotiavustajat.

Ota yhteyttä

Soita meille tästä: 09 8564 6542 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Lue lisää

ONNIn lähihoitajakyselyn tuloksia
Rekrytointi / Kotiin vietävät palvelut / Vastuullisuus / ONNI / 10.11.2022

ONNIn lähihoitajakyselyn tuloksia

  Kotimainen ONNI teetätti kyselyn ONNIlla työskenteleville lähihoitajille ja lähihoitajaopiskelijoille kesällä 2022. Ky...
Lue lisää ›
Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoitopalvelut / 09.11.2022

Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla

Pohditko mitä antaa tänä vuonna läheisillesi joululahjaksi? Onnistunut lahja on saajansa näköinen ja on valittu lämmöllä...
Lue lisää ›
Ammattilaisen vinkit kotisiivouksesta kiinnostuneelle!
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / ONNI / 10.8.2022

Ammattilaisen vinkit kotisiivouksesta kiinnostuneelle!

Puhdas koti vaikuttaa positiivisesti jaksamiseen ja arki tuntuu mielekkäältä siistissä ympäristössä. Tässä kirjoituksess...
Lue lisää ›