Onni on kotosalla

ONNI kotosalla -asunnot antavat tilaa ja aikaa elämälle. Kun asumisen rutiinit hoituvat ja palvelut pelaavat, voit keskittyä vaikkapa harrastuksiin ja omaan hyvinvointiisi.

Viihtyisää ja helppoa asumista

ONNI kotosalla on ainutlaatuinen, turvallinen ja itsenäinen asumismuoto ikääntyville Tampereella ja Naantalissa. Kotien tilaratkaisut ovat toimivia, ja ne on suunniteltu viihtyisän elämisen ehdoilla. Asunnoissa on paljon arkea helpottavaa tekniikkaa, minkä lisäksi asukkaiden yksilölliset tarpeet on otettu huomioon myös yhteisissä tiloissa ja asumisympäristössä.

Taloissa on myös oma palvelupiste, liikuntarajoitteisille soveltuvat hissit sekä ovipuhelimet. Asukkaille tarjotaan tarpeen mukaan opastusta uuteen asumismuotoon, aina muutosta käytännön asioihin asti.

Asutko jo ONNI kotosalla kodissa? Kysy lisää palveluistamme!

Asiakaspalvelu
09 8564 6542

Voit myös lähettää sähköpostia: asiakaspalvelu@onnihoiva.fi

Kotosalla asutaan itsenäisesti omassa kodissa sekä halutessa nautitaan leppoisasta arjesta ja toiminnasta naapureiden kanssa.

Sinä päätät, kuinka paljon haluat osallistua ONNI kotosalla -talojen sosiaaliseen toimintaan. Halutessasi voit aina nauttia oman kotisi rauhasta täysin itsenäisesti.

 

ONNI kotosalla palvelut

ONNI kotosalla -palvelut

ONNI kotosalla -palveluilla tuetaan asukkaiden itsenäistä ja omaehtoista asumista ja viihtymistä. Jokaisella talolla on palveluohjaaja, joka auttaa sinua elämään omannäköistä, täyttä elämää.  Tarvitsetpa sitten apua tukivälineiden hankinnassa, palvelujen tilaamisessa tai haluat juttuseuraa, tuttu palveluohjaaja on asukkaita varten.

Lue lisää palveluista ›

Lue lisää

Palvelusetelijärjestelmä henkilökohtaista apua tarvitseville ei tuota enää hyötyä avunsaajille
Kotiin vietävät palvelut / Palveluseteli / ONNI / 28.9.2021

Palvelusetelijärjestelmä henkilökohtaista apua tarvitseville ei tuota enää hyötyä avunsaajille

Henkilökohtaisen avun piiriin on Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen tilastojen mukaan tullut viime vuosian lisääntyväst...
Lue lisää ›
Vastuullisuus ja henkilökohtaisen avustajan työ
Henkilökohtainen apu / Kotiin vietävät palvelut / Vastuullisuus / ONNI / 27.1.2021

Vastuullisuus ja henkilökohtaisen avustajan työ

Kotimainen ONNI on apuna arjessa ja elämän käänteissä. Minkälainen rooli luottamuksella ja ONNIn vastuullisuuslupauksill...
Lue lisää ›
Onni hoiva ja vastuullinen hoivatyö
Henkilökohtainen apu / Kotiin vietävät palvelut / Vastuullisuus / ONNI / 17.12.2020

Onni hoiva ja vastuullinen hoivatyö

Osuuskunta Tradeka tilasi vuosi sitten selvityksen koskien hoivapalveluiden vastuullisuutta. Selvityksen tavoitteena oli...
Lue lisää ›