Onni on kotosalla

ONNI kotosalla -asunnot antavat tilaa ja aikaa elämälle. Kun asumisen rutiinit hoituvat ja palvelut pelaavat, voit keskittyä vaikkapa harrastuksiin ja omaan hyvinvointiisi.

Tutustu ONNI kotosalla asumiseen ›

VIIHTYISÄÄ JA HELPPOA ASUMISTA

ONNI kotosalla on ainutlaatuinen, turvallinen ja itsenäinen asumismuoto ikääntyville Tampereella ja Naantalissa. Kotien tilaratkaisut ovat toimivia, ja ne on suunniteltu viihtyisän elämisen ehdoilla. Asunnoissa on paljon arkea helpottavaa tekniikkaa, minkä lisäksi asukkaiden yksilölliset tarpeet on otettu huomioon myös yhteisissä tiloissa ja asumisympäristössä.

Taloissa on myös oma palvelupiste, liikuntarajoitteisille soveltuvat hissit sekä ovipuhelimet. Asukkaille tarjotaan tarpeen mukaan opastusta uuteen asumismuotoon, aina muutosta käytännön asioihin asti.

 

Asutko jo ONNI kotosalla kodissa? Kysy lisää palveluistamme!


Asiakaspalvelu

09 8564 6542

Voit myös lähettää sähköpostia: asiakaspalvelu@onnihoiva.fi

ONNI kotosalla palvelut

ONNI KOTOSALLA -PALVELUT

ONNI kotosalla -palveluilla tuetaan asukkaiden itsenäistä ja omaehtoista asumista ja viihtymistä. Jokaisella talolla on palveluohjaaja, joka auttaa sinua elämään omannäköistä, täyttä elämää.  Tarvitsetpa sitten apua tukivälineiden hankinnassa, palvelujen tilaamisessa tai haluat juttuseuraa, tuttu palveluohjaaja on asukkaita varten.

 

Lue lisää palveluista ›

Kotosalla asutaan itsenäisesti omassa kodissa sekä halutessa nautitaan leppoisesta arjesta ja toiminnasta naapureiden kanssa.

Sinä päätät, kuinka paljon haluat osallistua ONNI kotosalla -talojen sosiaaliseen toimintaan. Halutessasi voit aina nauttia oman kotisi rauhasta täysin itsenäisesti.

Lue lisää ONNI kotosalla -asumisesta »