Med Group nappasi huippujohtajan Finnairilta hoivaliiketoimintansa vetäjäksi

13 syyskuuta 2017

KTM Minna Toiviainen vaihtaa sinivalkoiset siivet yksityisen terveydenhuollon kärkikaartiin nopeasti nousseeseen Med Groupiin. Toiviainen saa johdettavakseen Med Groupin hoivaliiketoiminnan, josta yritys aikoo tehdä kotiin vietävien palveluiden edelläkävijän Suomessa.

Suomen nopeimmin kasvaviin terveys- ja sosiaalipalveluyrityksiin lukeutuva Med Group saa hoivaliiketoimintansa vetäjäksi todellisen palveluliiketoiminnan osaajan ja asiakaskokemuksen kehittämisen mestarin. Itellassa ja Suomen Matkatoimistossa kannuksensa hankkinut Toiviainen on työskennellyt viimeiset seitsemän vuotta Finnairilla, jossa hän on neljän vuoden ajan vastannut 2500 työntekijän matkustamopalveluista. Med Groupilla hänestä tulee liiketoimintajohtaja hoivaliiketoimintaan, joka käsittää kotiin vietävien avustaja- ja kotihoitotoimintojen lisäksi ensihoidon.

Med Groupin toimitusjohtaja Kari Virta kommentoi valintaa:

- Med Group on vahvan kasvun yhtiö. Panostamme nyt voimakkaasti kotiin vietäviin hoiva- ja avustajapalveluihin, joissa uskomme yksilön valinnanvapauteen sekä innovatiivisten palveluiden kautta luotavaan ylivertaiseen asiakaskokemukseen. Minnasta saamme hoivaliiketoiminnallemme innostavan johtajan, jolla on vahva kokemus suuren palveluliiketoiminnan johtamisesta sekä vaativan kuluttajalähtöisen asiakaspalvelun kehittämisestä. Myös henkilötasolla tunsimme Minnan sopivan erittäin hyvin Med Groupin arvomaailmaan ja osaksi johtoryhmäämme.

Tuore liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen valottaa päätöksensä taustoja:

- Olen koko työurani saanut tehdä töitä ihmisten ja palveluiden kanssa, ja Med Groupissa pääsen jatkamaan tätä intohimoani sukeltaen aivan uudelle alalle. Uskon vahvasti ihmiseltä ihmiselle tehtäviin palveluihin, kohtaamisiin ja osaamisen, innostuksen ja lopulta menestyksen löytymiseen ihmisistä. Hoivapalveluissa, jos missä, nämä arjen kohtaamiset ovat erittäin merkityksellisiä. Olen todella innoissani päästessäni mukaan kehittämään näitä vammaisten, vanhusten ja lapsiperheiden asiakaskokemuksia. Med Groupin kasvua vauhdittamaan tuon vankan palveluosaamiseni sekä kokemukseni ihmisten kanssa yhdessä tehtävästä muutosjohtamisesta.

Lisätiedot:

Med Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Virta, kari.virta@medgroup.fi, 040 751 1853.

Med Groupin hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja 1.11. 2017 alkaen Minna Toiviainen, minna.toiviainen@icloud.com 050 392 6319.