Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

HubSpot Video

Kiinnostavimmat

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Tule töihin Helsingin kotisairaalaan! Tarjoamme erikoislääkärille tai kokeneelle lääketieteen lisensiaatille töitä Helsingin kotis...

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Hei erikoislääkäri, etsimme juuri sinua! Haemme kokeneita eri alojen seniorilääkäreitä Helsingin Laakson sairaalan osastotyöhön 13...

Työterveyslääkäri AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle

Työterveyslääkäri AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle

Etsimme työterveyslääkäriä AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle. Töitä on tarjolla sekä kokoaikaiselle että osa-aikaiselle lää...

Kaikki

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Tule töihin Helsingin kotisairaalaan!

Tarjoamme erikoislääkärille tai kokeneelle lääketieteen lisensiaatille töitä Helsingin kotisairaalassa 28.2.2022 saakka. Työ on kokoaikainen ja tapahtuu arkisin, mutta osa-aikaisuudesta voidaan sopia tarpeen mukaan.

Potilastietojärjestelmä on Apotti. Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti.

Tehtävästä tarkemmin: Kotisairaala järjestää sairaalatasoista hoitoa potilaan kotiin. Puolet potilaista ovat palliatiivisia ja puolet infektio- tai akuuttipotilaita. Lääkäri tekee kohdistetusti suunniteltuja kotikäyntejä sairaanhoitajan kanssa ja tekee asiaankuuluvan toimistotyön (potilaan asioiden hoito ja hoitajien konsulaatioihin vastaaminen). Palliatiivinen potilas pääsee tarvittaessa Suursuon sairaalan tukiosastoille. Jokaisella lääkärillä on omat, nimetyt potilaat. Et tarvitse siirtymisiin omaa autoa, sillä liikkuminen järjestyy joko kotisairaalan omalla autolla tai taksikortilla.

Voit kysyä lisätietoa palkkauksesta, huikeista henkilöstöeduista ja tehtävän yksityiskohdista ONNI terveyden tiimiltä. 

Lisätietoa Helsingin kotisairaalasta: 

Etelän kotisairaala Helsinki

Idän kotisairaala Helsinki

Pohjoisen kotisairaala Helsinki 


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI-tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.