Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Erikoislääkäri Verve Jyväskylään

Erikoislääkäri Verve Jyväskylään

Etsimme erikoislääkäreitä (Psyk, YLE, TTH) vastaanotto- ja konsultaatiotyöhön Jyväskylään Verve Oy:lle.  Perehdytämme sinut tehtäv...

Lääkäri neuropsykiatriseen työhön

Lääkäri neuropsykiatriseen työhön

Tarjoamme erikoislääkäreille tai lääketieteen lisensiaateille mielenkiintoisen tehtävän neuropsykiatrian parissa Turun Mielenterve...

Lääkäri kotihoitoon Hämeenlinnaan

Lääkäri kotihoitoon Hämeenlinnaan

Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille työtä kotihoidon parissa Hämeenlinnassa Vanajaveden sairaalassa. Potilastietojärjestelmä on...

Kaikki

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Tule töihin Helsingin kotisairaalaan!

Tarjoamme kokeneille lääketieteen lisensiaateille ja erikoislääkäreille töitä Helsingin kotisairaalassa, joka järjestää sairaalatasoista hoitoa potilaan kotiin. Potilastietojärjestelmä on Apotti. Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti.

Tehtävästä tarkemmin: Puolet potilaista ovat palliatiivisia ja puolet infektio- tai akuuttipotilaita. Lääkäri tekee kohdistetusti suunniteltuja kotikäyntejä sairaanhoitajan kanssa ja tekee asiaankuuluvan toimistotyön (potilaan asioiden hoito ja hoitajien konsulaatioihin vastaaminen). Palliatiivinen potilas pääsee tarvittaessa Suursuon sairaalan tukiosastoille. Jokaisella lääkärillä on omat, nimetyt potilaat.

Voit kysyä lisätietoa palkkauksesta, huikeista henkilöstöeduista ja tehtävän yksityiskohdista ONNI terveyden tiimiltä. 

Lisätietoa Helsingin kotisairaalasta: 

Etelän kotisairaala Helsinki

Idän kotisairaala Helsinki

Pohjoisen kotisairaala Helsinki 


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI-tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.