Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Tule töihin Helsingin kotisairaalaan! Tarjoamme erikoislääkärille tai kokeneelle lääketieteen lisensiaatille töitä Helsingin kotis...

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Hei erikoislääkäri, etsimme juuri sinua! Haemme kokeneita eri alojen seniorilääkäreitä Helsingin Laakson sairaalan osastotyöhön 13...

Erikoislääkäreitä Mikkelin vanhuspalveluihin

Erikoislääkäreitä Mikkelin vanhuspalveluihin

Erikoislääkäriksi Etelä-Savoon Haemme erikoislääkäreitä (Geriatria tai muut erikoisalat) Mikkeliin arviointi- ja jaksohoitoyksikkö...

Kaikki

Lääkäreitä Jyväskylään työterveyshuoltoon

Perehdy työterveyshuoltoon Jyväskylässä!

Tarjoamme työterveyshuollon erikoislääkäreille, erikoistuville tai lääketieteen lisensiaateille töitä työterveyshuollon parissa Jyväskylässä. Kandeille (LK5) on tarjolla kehittäviä työjaksoja kesälle. Olemme joustavia, ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan työjakson! Perehdytämme sinut tehtävään ja voimme auttaa sinua asuntojärjestelyissä paikkakunnalla. 

Tehtävästä tarkemmin

Työ sisältää työterveyshuollon sairausvastaanottoa, mutta myös etävastaanottoajat ovat mahdollisia. Etävastaanottoa tehdään toimipisteissä selainpohjaisella Acute-ohjelmalla web-kameran välityksellä. Töitä on tarjolla useissa toimipisteissä. Myös iltavastaanottoajat ovat mahdollisia Muuramen toimipisteessä, jossa lääkäri työskentelee yksin.  Asiakaspalvelu varaa lääkäriajat. 

Palkkaus: lisensiaattien palkkaus perustuu laskutukseen, eli voit itse vaikuttaa kuukausipalkkaasi. Kandien palkka koostuu 42€/h tuntipalkasta (n. 7000€/kk).

Potilastietojärjestelmänä käytetään Efficaa

Työterveys Aallon asiakkaita ovat Jyväskylän kaupunki, lähikunnat ja sairaanhoitopiiri. Tehtävä voi sisältää myös työterveys Laineen yksityisten asiakkaiden potilaita. Lisätietoa:
Työterveys Aalto
Työterveys Laine

 

Voit kysyä lisätietoa palkkauksesta, huikeista henkilöstöeduista ja tehtävän yksityiskohdista ONNI terveyden tiimiltä. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI-tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.