Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Tule töihin Helsingin kotisairaalaan! Tarjoamme kokeneille lääketieteen lisensiaateille ja erikoislääkäreille töitä Helsingin koti...

Seniorilääkäreitä Helsinkiin

Seniorilääkäreitä Helsinkiin

Haemme kokeneita lääketieteen lisensiaatteja tai erikoislääkäreitä Helsingin Laakson sairaalan osastotyöhön seniorilääkärin tehtäv...

Sairaalalääkäreitä Helsinkiin

Sairaalalääkäreitä Helsinkiin

Etsimme lääketieteen lisensiaatteja (LL) Laakson sairaalaan Helsinkiin. Sairaala sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä kau...

Kaikki

Lääkäri tk-työhön Kainuuseen

Terveyskeskustyötä tarjolla Kainuussa

Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille töitä Kainuun alueella. Voit työskennellä esimerkiksi Kajaanissa, Sotkamossa, Paltamossa tai Kuhmossa. Töitä on tarjolla koko vuodelle 2021. Kysy lisää, ja etsitään sinulle sopiva toimipiste ja työjakso!

Työstä tarkemmin

Tehtävä on kokoaikainen (38.25h/vko) ja ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8-16. Olemme kuitenkin joustavia, ja osa-aikaisuudet tai pidemmät päivät voidaan neuvotella sinulle sopiviksi. Työjaksot ovat pituudeltaan minimissään 1 kk.

Kilpailukykyinen palkka määrittyy kokemuksen mukaan, n. 10 000 € /kk tai 60€/h.

Potilastietojärjestelmänä käytetään LifeCarea. Perehdytämme sinut tehtävään ja voimme auttaa sinua asuntojärjestelyissä paikkakunnalla. 

Voit kysyä lisätietoa palkkauksesta, huikeista henkilöstöeduista ja tehtävän yksityiskohdista ONNI terveyden tiimiltä. 

Lisätietoa Kainuun toimipisteistä: Kainuun sote - terveysasemat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI-tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.