Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Erikoislääkäri Verve Jyväskylään

Erikoislääkäri Verve Jyväskylään

Etsimme erikoislääkäreitä (Psyk, YLE, TTH) vastaanotto- ja konsultaatiotyöhön Jyväskylään Verve Oy:lle.  Perehdytämme sinut tehtäv...

Lääkäri neuropsykiatriseen työhön

Lääkäri neuropsykiatriseen työhön

Tarjoamme erikoislääkäreille tai lääketieteen lisensiaateille mielenkiintoisen tehtävän neuropsykiatrian parissa Turun Mielenterve...

Lääkäri kotihoitoon Hämeenlinnaan

Lääkäri kotihoitoon Hämeenlinnaan

Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille työtä kotihoidon parissa Hämeenlinnassa Vanajaveden sairaalassa. Potilastietojärjestelmä on...

Kaikki

Lääkärin töitä ympäri Suomea

Kaipaatko uutta työpaikkaa tai maisemanvaihdosta? Hae ONNI terveyden avoimia lääkärin tehtäviä!

Haemme jatkuvasti lääkäreitä erilaisiin työkohteisiin ja tuotamme laadukasta terveydenhuoltopalvelua kunnille ja kuntalaisille. Työtehtäviä on tarjolla lääketieteen kandidaateille ja jo valmistuneille lääkäreille. Haemme myös erikoislääkäreitä.

Vapaus valita

ONNI terveydellä sinä valitset, missä työskentelet ja kuinka paljon. Voit vaikuttaa työaikoihisi, työn määrään ja valita sinulle mieluisimman toimipisteen. 

  • Työajat ja työn määrä: voit tehdä kauttamme päivä-, ilta ja viikonlopputöitä tai päivystystyötä.
  • Työjakson pituus: sovitamme työjaksot elämäntilanteeseesi. Voit työskennellä pidempiä jaksoja tai valita yksittäisiä vuoroja. Olemme joustavia, jotta voit yhdistää työjakson muihin töihin tai opiskeluun.
  • Työn sijainti: haluaisitko palata kotiseudullesi tai kokea uuden paikkakunnan? Lääkärin töitä on tarjolla lukuisilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea. Autamme sinua asuntojärjestelyissä tai tarjoamme sinulle kalustetun asunnon paikkakunnalta.

Mitä muuta tarjoamme sinulle?

  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Mielenkiintoisia, kehittäviä ja monipuolisia työjaksoja erilaisten potilasryhmien parissa.
  • Merkityksellistä työtä hyvässä porukassa. Onnilaiset arvostavat kollegoissaan ammattitaitoa, oma-aloitteisuutta ja ystävällisyyttä.
  • Kattavan perehdytyksen työtehtävään ja toimipisteeseen.
  • Tradeka-konsernin huikeat henkilöstöedut


Täytä lomake tästä ja otamme sinuun yhteyttä. Käsittelemme yhteydenotot luotettavasti. Huomioithan, että lähettäessäsi hakemuksen sähköpostitse olet sitoutunut myös tutustumaan tietosuojaselosteeseen sekä annat suostumuksesi henkilötietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen selosteessa kuvatulla tavalla. 

Liity ONNI tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.