Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

HubSpot Video

Kiinnostavimmat

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Tule töihin Helsingin kotisairaalaan! Tarjoamme erikoislääkärille tai kokeneelle lääketieteen lisensiaatille töitä Helsingin kotis...

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Hei erikoislääkäri, etsimme juuri sinua! Haemme kokeneita eri alojen seniorilääkäreitä Helsingin Laakson sairaalan osastotyöhön 13...

Työterveyslääkäri AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle

Työterveyslääkäri AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle

Etsimme työterveyslääkäriä AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle. Töitä on tarjolla sekä kokoaikaiselle että osa-aikaiselle lää...

Kaikki

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Hei erikoislääkäri, etsimme juuri sinua!

Haemme kokeneita eri alojen seniorilääkäreitä Helsingin Laakson sairaalan osastotyöhön 13.12.2021 asti. Sairaala sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä kauniissa Taka-Töölössä.

Tehtävästä tarkemmin: seniorilääkärin tehtävä on toimia kahdella 23-25 -paikkaisella osastolla siellä toimivien lääkäreiden seniorina ja konsulttina. Seniorilääkärin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi osastokierrot, tulotekstien ja niiden hoitosuunnitelmien vahvistaminen sekä loppuarvioiden tarkistus ja allekirjoitus. Lisäksi seniorilääkäri osallistuu osastojen viikoittaisiin kuntoutuskokouksiin ja vahvistaa hoitolinjauksia ja -rajauksia. 

Potilastietojärjestelmä on Apotti. 

Voit kysyä lisätietoa palkkauksesta, huikeista henkilöstöeduista ja tehtävän yksityiskohdista ONNI terveyden tiimiltä. 

Lisätietoa toimipisteestä: Laakson sairaala

Laakson sairaalassa on yhteensä 12 osastoa (302 sairaansijaa). Yksi akuuttigeriatrian osasto sijaitsee Haartmannissa, mutta kuuluu Laakson sairaalaan. Osastot ovat profiloituneet akuuttiin geriatriaan, traumakuntoutukseen, ortogeriatriseen kuntoutukseen, aivoverenkiertohäiriöpotilaiden jatkokuntoutukseen, haavahoitoon sekä infektiokohorttipotilaiden hoitoon.

Sairaalassa toteutetaan toimintakykyä edistävää ja moniammatillista työotetta yhteistyössä omaisten, kotihoidon ja muiden potilasta hoitavien tahojen kanssa. Potilaat tulevat Laakson vuodeosastoille pääasiallisesti HUS:ni päivystyksistä ja osastoilta. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI-tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.