Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

HubSpot Video

Kiinnostavimmat

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Tule töihin Helsingin kotisairaalaan! Tarjoamme erikoislääkärille tai kokeneelle lääketieteen lisensiaatille töitä Helsingin kotis...

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Hei erikoislääkäri, etsimme juuri sinua! Haemme kokeneita eri alojen seniorilääkäreitä Helsingin Laakson sairaalan osastotyöhön 13...

Työterveyslääkäri AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle

Työterveyslääkäri AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle

Etsimme työterveyslääkäriä AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle. Töitä on tarjolla sekä kokoaikaiselle että osa-aikaiselle lää...

Kaikki

Lääkäriksi Puolustusvoimiin

Tule töihin luonnonkauniisiin varuskuntiin eri puolille Suomea! Töitä on tarjolla usealla eri paikkakunnalla. Näet toimipisteiden paikkakunnat sekä työjaksojen pituudet tämän ilmoituksen lopusta. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja pyytää lisätietoja kiinnostavasta paikasta.

Tehtävästä tarkemmin: Työtehtävät varuskunnissa koostuvat pääosin tyypillisestä, TK-tasoisesta (perusterveydenhuolto) varusmiesten vastaanottotyöstä. Työssä  pääset perehtymään ja vaikuttamaan varusmiesten ja -naisten hyvinvointiin. Puolustusvoimissa työskentely edellyttää voimassa olevaa turvallisuusselvitystä, jonka teko onnistuu kauttamme.

Pätevyysvaatimus: tarjoamme työtä lisensiaateille.
Palkkaus alkaen 8000 €/kk. 
Potilastietojärjestelmänä toimii Mediatri.
Työtä tehdään arkisin, maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00.

Listaamme avoimet työmahdollisuudet tähän niiden avautuessa. Voit kysyä avautuvia paikkoja vaikka heti. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI-tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.