Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

HubSpot Video

Kiinnostavimmat

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Tule töihin Helsingin kotisairaalaan! Tarjoamme erikoislääkärille tai kokeneelle lääketieteen lisensiaatille töitä Helsingin kotis...

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Hei erikoislääkäri, etsimme juuri sinua! Haemme kokeneita eri alojen seniorilääkäreitä Helsingin Laakson sairaalan osastotyöhön 13...

Työterveyslääkäri AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle

Työterveyslääkäri AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle

Etsimme työterveyslääkäriä AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle. Töitä on tarjolla sekä kokoaikaiselle että osa-aikaiselle lää...

Kaikki

Sastamalan viikonloppupäivystykset

Vuoroja tarjolla vuodelle 2021 ja 2022!

Työn sisältö on perusterveydenhuollon tasoista kiirevastaanottoa Vammalan aluesairaalan yhteydessä. Peruspalkkaus on LL 60€/h ja LK5 50€/h. Potilastietojärjestelmänä käytetään Pegasosta. 

Työvuorot ajoittuvat perjantaisin ja arkipyhien aattoina aikavälille 15 - 21/ 16 - 20, lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 8 - 21/ 10 - 18, eli vuorossa on aina kaksi lääkäriä. Lisäksi paikalla on kaksi hoitajaa. 

Tarkemmin tehtävästä: Ovet sulkeutuvat klo 19.00, mihin mennessä tulleet potilaat otetaan vastaanotolle aina klo 21.00 saakka. Lauantaisin ja sunnuntaisin tulee sisään keskimäärin 35 - 50 potilasta kahdelle lääkärille. Illasta ja yöllä akuutit potilaat ohjautuvat Tampereen Acutaan. Lääkärin työvuoro loppuu klo 21.00, jonka jälkeen puhelut ohjautuvat Acutaan. Kahden lääkärin välillä ei ole työnjakoa, vaan molemmat ottavat käytävästä vastaan potilaita.

Päivystykseen ei varsinaisesti kuulu osastolla käyntiä, ellei osastolla ole akuuttitapauksia. Tk-vuodeosastot ovat samassa yhteydessä. Osasto 1 (akuutti) sijaitsee 2. kerroksessa ja Osasto 2 (saattohoito) sijaitsee 1. kerroksessa. Osasto 3 (kuntoutus) sijaitsee eri rakennuksessa, mihin kuljetaan sisäkautta yhdyskäytävää pitkin. 
Sastamalassa on vastuuhoitaja, joka on lääkäreiden apuna ja yhteydessä tarvittaessa takapäivystysnumeroon. Laboratorio on auki viikonloppuisin klo 7 - 11 ja röntgen klo 8 - 15. 

Vuorojen yhteydessä on mahdollista maksuttomasti majoittua päivystysasunnollamme.

Sijainti: Vammalan aluesairaala, Itsenäisyydentie 2, 38200 Sastamala.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.