Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Lääkäri ortopediselle osastolle Espooseen

Lääkäri ortopediselle osastolle Espooseen

Etsimme lääkäriä Espoon sairaalan ortopediselle osastolle. Tarjoamme työtä lääketieteen lisensiaateille.  Osastolla hoidetaan pääa...

Lääkäri tk-työhön Rovaniemelle

Lääkäri tk-työhön Rovaniemelle

Lähde lääkäriksi Rovaniemelle! Haluaisitko työskennellä kuvankauniissa Lapissa? Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille töitä Rovan...

Lääkäri tai erikoislääkäri Kirkkonummelle

Lääkäri tai erikoislääkäri Kirkkonummelle

Erikoislääkäri tai lääkäri Kirkkonummelle Tarjoamme erikoislääkärille tai lääketieteen lisensiaatille töitä joulukuun ajaksi Kirkk...

Kaikki

Sastamalan viikonloppupäivystykset

Vuoroja tarjolla vuodelle 2020!

Työn sisältö on perusterveydenhuollon tasoista kiirevastaanottoa Vammalan aluesairaalan yhteydessä. Peruspalkkaus on LL 60€/h ja LK5 50€/h. Potilastietojärjestelmänä käytetään Pegasosta. 

Työvuorot ajoittuvat perjantaisin aikavälille 15 - 22 / 16 - 20, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8 - 22 / 10 - 18, eli vuorossa on aina kaksi lääkäriä. Lisäksi paikalla on kaksi hoitajaa. 

Tarkemmin tehtävästä: Ovet sulkeutuvat klo 19.00, mihin mennessä tulleet potilaat otetaan vastaanotolle aina klo 22.00 saakka. Yleensä talo on hiljentynyt kello yhdeksän aikaan illalla. Lauantaisin ja sunnuntaisin tulee sisään keskimäärin 35 - 50 potilasta kahdelle lääkärille. Illasta ja yöllä akuutit potilaat ohjautuvat Tampereen Acutaan. Lääkärin työvuoro loppuu klo 22.00, jonka jälkeen puhelut ohjautuvat Acutaan ja yöpäivystäjä tulee paikalle. Kahden lääkärin välillä ei ole työnjakoa, vaan molemmat ottavat käytävästä vastaan potilaita.

Päivystykseen ei varsinaisesti kuulu osastolla käyntiä, ellei osastolla ole akuuttitapauksia. Tk-vuodeosastot ovat samassa yhteydessä. Osasto 1 (akuutti) sijaitsee 2. kerroksessa ja Osasto 2 (saattohoito) sijaitsee 1. kerroksessa. Osasto 3 (kuntoutus) sijaitsee eri rakennuksessa, mihin kuljetaan sisäkautta yhdyskäytävää pitkin. 
Sastamalassa on vastuuhoitaja, joka on lääkäreiden apuna ja yhteydessä tarvittaessa takapäivystysnumeroon. Laboratorio on auki viikonloppuisin klo 7 - 11 ja röntgen klo 8 - 15. Päivystysasunnollamme on majoitusmahdollisuus.

Sijainti: Vammalan aluesairaala, Itsenäisyydentie 2, 38200 Sastamala.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.