Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Lääkäri ortopediselle osastolle Espooseen

Lääkäri ortopediselle osastolle Espooseen

Etsimme lääkäriä Espoon sairaalan ortopediselle osastolle. Tarjoamme työtä lääketieteen lisensiaateille.  Osastolla hoidetaan pääa...

Lääkäri tk-työhön Rovaniemelle

Lääkäri tk-työhön Rovaniemelle

Lähde lääkäriksi Rovaniemelle! Haluaisitko työskennellä kuvankauniissa Lapissa? Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille töitä Rovan...

Lääkäri tai erikoislääkäri Kirkkonummelle

Lääkäri tai erikoislääkäri Kirkkonummelle

Erikoislääkäri tai lääkäri Kirkkonummelle Tarjoamme erikoislääkärille tai lääketieteen lisensiaatille töitä joulukuun ajaksi Kirkk...

Kaikki

Konservatiivisten alojen sairaalaetupäivystäjä Savonlinnaan


Tarjolla KONS24 -päivystysvuoroja koko vuodelle 2020!
Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Huomaa myös mahdollisuus maksuttomaan majoitukseen sairaalan lähellä ja kilpailukykyinen palkkaus! 

Pätevyysvaatimus: lääketieteen lisensiaatti

Peruspalkkaus: LL 65€/h

Työajat arkisin ma - pe klo 15 - 10 (19 h) ja viikonloppuisin klo 9 - 10 (25 h). 

Erikoissairaanhoidon päivystyspoliklinikka toimii ympärivuorokautisesti vuoden ympäri. Päivystyspoliklinikan yhteydessä toimii valvontaosasto. Käyntejä konservatiivisten alojen päivystykseen kertyy vuoden aikana noin 7 000. Potilaita saapuu vuorokaudessa noin 20 - 25, joista virka-ajan ulkopuolisia 10 - 20. Luvut sisältävät PTH-potilaat.

Erikoissairaanhoidon päivystyspoliklinikalla ja valvontaosastolla työskentelee ympärivuorokautisesti yksi konservatiivisten alojen sairaalapäivystäjä, joka vastaa sisätautien, keuhkosairauksien, neurologian, lastentautien ja psykiatrian päivystyspotilaiden tutkimuksesta ja hoidosta. Lisäksi päivystäjä vastaa valvontaosaston NOVA -puolen potilaista. 

Ympärivuorokautisesti päivystyspoliklinikalla työskentelee myös operatiivisten alojen sairaalapäivystäjä, joka vastaa kirurgian, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä naistentautien päivystyspotilaiden tutkimuksesta ja hoidosta. Virka-ajan ulkopuolella  anestesiologian, naistentautien ja lastentautien takapäivystäjä saapuu toimipisteeseen tarvittaessa. 

Työtehtävistä tarkemmin: tehtävään kuuluu sisätautien, keuhkosairauksien, neurologian ja lastentautien erikoisalojen sekä osin psykiatristen päivystyspotilaiden tutkimukset ja hoito päivystyspoliklinikalla. Päivystäjä vastaa myös erikoisalojensa valvontaosaston (NOVA) potilaiden ja vuodeosastojen päivystysaikaisista konsultaatioista sekä ensihoidon puhelinkonsultaatioista. 
Yöllä KONS24 -päivystäjä saatetaan hälyttää SIS - tai KEU -osastolle. Päivystäjä voi nukkua sairaalan päivystyshuoneessa lähes jokaisessa vuorossa.

Ennen työvuoron päättymistä KONS24-päivystäjä kiertää tarkkailuosaston päiväpäivystäjän kanssa. Osastolla on 10 tarkkailupaikkaa, joista noin viisi kuuluu konservatiiviseen alaan. 

Toimipiste Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna 

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä vastaa jäsenkuntiensa noin 46 000 asukkaan perusterveydenhuollosta ja erikoissairaanhoidosta. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.