Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Erikoislääkäri Verve Jyväskylään

Erikoislääkäri Verve Jyväskylään

Etsimme erikoislääkäreitä (Psyk, YLE, TTH) vastaanotto- ja konsultaatiotyöhön Jyväskylään Verve Oy:lle.  Perehdytämme sinut tehtäv...

Lääkäri neuropsykiatriseen työhön

Lääkäri neuropsykiatriseen työhön

Tarjoamme erikoislääkäreille tai lääketieteen lisensiaateille mielenkiintoisen tehtävän neuropsykiatrian parissa Turun Mielenterve...

Lääkäri kotihoitoon Hämeenlinnaan

Lääkäri kotihoitoon Hämeenlinnaan

Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille työtä kotihoidon parissa Hämeenlinnassa Vanajaveden sairaalassa. Potilastietojärjestelmä on...

Kaikki

Lääkäreitä Seinäjoen yhteispäivystykseen

Vuoroja tarjolla koko vuodelle 2021 ja jo vuodelle 2022!

Tarjoamme lääkärille töitä Seinäjoen keskussairaalan yhteispäivystyksessä.  Lisäksi muutamia LK-vuoroja on tarjolla erikseen sovittuina ajankohtina.*

Työn sisältö on akuuttilääketieteen päivystystä NOPSA-linjalla. Peruskorvaus alkaen 65 €/h.  Potilastietojärjestelmänä käytetään Lifecarea. 

*Työvuoroja on tarjolla maanantaista sunnuntaihin klo 08:00 – 18:00 ja klo 18:00 – 00:00. Vuoroissa on LL-vaatimus. Lisäksi muutamia LK-vuoroja on tarjolla erikseen sovittuina pyhinä ja tapahtumina klo 20:00 – 08:00 - kysy lisätietoja vuoroista ONNI terveyden tiimiltä!

Tarkemmin tehtävästä: NOPSA-linjalla hoidetaan kävelykuntoisia potilaita. Päivystyksessä työskennellään työparina hoitajan kanssa. Toimipisteessä on toimiva triage ja hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Päivystyksessä työskentelee OPER- ja KONS -päivystäjien lisäksi myös vuorovastaava, joka toimii päivystyksen operatiivisena johtajana. Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti.

Potilaita on päivässä n. 30-50. Laboratorio ja röntgen ovat auki 24/7. Työjaksojen yhteydessä on majoitusmahdollisuus ONNI terveyden asunnolla.

Voit kysyä lisätietoa palkkauksesta, huikeista henkilöstöeduista ja tehtävän yksityiskohdista ONNI terveyden tiimiltä! 

Lisätietoa toimipisteestä: Seinäjoen keskussairaalan yhteispäivystys

Koskenalantie 18
60220 Seinäjoki

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI-tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.