Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Tk-työtä Kajaanissa

Tk-työtä Kajaanissa

Tule töihin idylliseen Kajaaniin! Tarjoamme kahdelle lääketieteen lisensiaatille töitä Kajaanin pääterveysasemalla. Potilastietojä...

Seniorilääkäri Helsinkiin

Seniorilääkäri Helsinkiin

Etsimme kahta erikoislääkäriä osaston seniorilääkärin tehtäviin Laakson sairaalaan Helsinkiin. Potilastietojärjestelmänä käytetään...

PTH-päivystystä Siilinjärvellä

PTH-päivystystä Siilinjärvellä

Tule töihin Siilinjärven terveysasemalle! Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille perusterveydenhuollon päivystystyötä Siilinjärven...

Kaikki

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Tule tekemään monipuolista terveyskeskustyötä Vantaalle! 

Etsimme terveyskeskuslääkäriä Vantaan terveysasemille. Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan. Työjaksoja on tarjolla useissa eri toimipisteissä lyhyemmistä sijaistuksista pidempiaikaisempiin työsuhteisiin. Ota yhteyttä, ja etsitään sinulle sopiva työjakso!

Huomaa kilpailukykyinen palkkaus* ja sijainti pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Tarjoamme työtä lisensiaateille sekä loppuvaiheen opiskelijoille (LK5).

Tehtävästä tarkemmin:
  Työnkuva sisältää ajanvarausvastaanottoa ja kiirevastaanottoa akuuttien vaivojen parissa.

Työaika arkisin klo 8.00 – 16.00, 40 h / viikko.

*Palkkaus 7000€ (kandi) – 8000€ (lisensiaatti)

Potilastietojärjestelmänä toimii Apotti.

Toimipisteet ja työjaksot: Työjaksoja on tarjolla useissa eri toimipisteissä lyhyemmistä sijaistuksista pidempiaikaisempiin työsuhteisiin. Ota yhteyttä, ja etsitään sinulle sopiva työjakso!

Vantaan terveysasemat sijaitsevat Hakunilassa, Koivukylässä, Korsossa, Länsimäessä, Martinlaaksossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. Katso toimipisteiden sijainnit täältä.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy sinua kiinnostavan ajankohdan avoimet työmahdollisuudet Vantaan terveysasemilla!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.