Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Tule töihin Helsingin kotisairaalaan! Tarjoamme kokeneille lääketieteen lisensiaateille ja erikoislääkäreille töitä Helsingin koti...

Seniorilääkäreitä Helsinkiin

Seniorilääkäreitä Helsinkiin

Haemme kokeneita lääketieteen lisensiaatteja tai erikoislääkäreitä Helsingin Laakson sairaalan osastotyöhön seniorilääkärin tehtäv...

Sairaalalääkäreitä Helsinkiin

Sairaalalääkäreitä Helsinkiin

Etsimme lääketieteen lisensiaatteja (LL) Laakson sairaalaan Helsinkiin. Sairaala sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä kau...

Kaikki

Terveyskeskustyötä Vantaalla

Tule tekemään monipuolista terveyskeskustyötä Vantaalle! 

Etsimme terveyskeskuslääkäriä Vantaan terveysasemille. Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan. Työjaksoja on tarjolla useissa eri toimipisteissä lyhyemmistä sijaistuksista pidempiaikaisempiin työsuhteisiin. Ota yhteyttä, ja etsitään sinulle sopiva työjakso!

Huomaa sijainti pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme työtä lääketieteen lisensiaateille.

Tehtävästä tarkemmin:
  Työnkuva sisältää ajanvarausvastaanottoa ja kiirevastaanottoa akuuttien vaivojen parissa.

Työaika arkisin klo 8.00 – 16.00, 40 h / viikko.
Potilastietojärjestelmänä toimii Apotti.

Toimipisteet ja työjaksot: Työjaksoja on tarjolla useissa eri toimipisteissä lyhyemmistä sijaistuksista pidempiaikaisempiin työsuhteisiin. Ota yhteyttä, ja etsitään sinulle sopiva työjakso!

  • Tällä hetkellä työjaksoja on tarjolla Korson, Koivukylän ja Hakunilan toimipisteissä. Katso toimipisteiden sijainnit täältä.
  • Vantaan terveysasemat sijaitsevat Hakunilassa, Koivukylässä, Korsossa, Länsimäessä, Martinlaaksossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy sinua kiinnostavan ajankohdan avoimet työmahdollisuudet Vantaan terveysasemilla!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.