Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

HubSpot Video

Kiinnostavimmat

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Lääkäri Helsingin kotisairaalaan

Tule töihin Helsingin kotisairaalaan! Tarjoamme erikoislääkärille tai kokeneelle lääketieteen lisensiaatille töitä Helsingin kotis...

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Seniorilääkäreitä Helsinkiin Laakson sairaalaan

Hei erikoislääkäri, etsimme juuri sinua! Haemme kokeneita eri alojen seniorilääkäreitä Helsingin Laakson sairaalan osastotyöhön 13...

Työterveyslääkäri AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle

Työterveyslääkäri AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle

Etsimme työterveyslääkäriä AITO Työterveyden Pasilan toimipisteelle. Töitä on tarjolla sekä kokoaikaiselle että osa-aikaiselle lää...

Kaikki

Terveyskeskuslääkäreitä Turun eri toimipisteisiin

Etsitkö pitkäaikaista, säännöllistä työtä Turusta?

Tule tekemään monipuolista terveyskeskustyötä terveysasemalle Turkuun! Kauttamme on mahdollista työllistyä useille eri terveysasemille. Tarjoamme töitä lääkäreille ja erikoislääkäreille. Katso toimipisteet ja työjaksot alta. Vaikka työjaksoa ei olisi erikseen mainittu listassa, sellainen voi tarjoutua tulevaisuudessa. Kysy siis rohkeasti lisätietoa ONNI terveyden tiimiltä.

Työtä tehdään virka-aikaan (ma – pe klo 08:00 – 16:00). Työnkuva sisältää sekä vastaanottoa että päiväpäivystystä.

Potilastietojärjestelmänä on Pegasos.

ONNI terveyden kautta voi työskennellä kaikilla Turun terveysasemilla ja satelliittiasemilla, esimerkiksi näissä toimipisteissä: 

  • Varissuon terveysasema 2.8.-31.12.2021 (Nisse Kavon katu 3, 20610 Turku). Terveyskeskustyötä arkisin klo 8-16. Työhön kuuluu ajanvarausvastaanottoa (väestövastuu) ja päiväpäivystystä. Työaika on max. 40 h /viikko ja osa-aikaisuus on neuvoteltavissa. 
  • Keskustan terveysasema 2.8.-31.12.2021 (Käsityöläiskatu 2, 20100 Turku). Terveyskeskustyötä arkisin klo 8-16. Työhön kuuluu ajanvarausvastaanottoa (väestövastuu) ja päiväpäivystystä. Työaika on max. 40 h /viikko ja osa-aikaisuus on neuvoteltavissa. 
  • Mäntymäen terveysasema 2.8.-31.12.2021 (1-3 Luolavuorentie 2, 20810 Turku). Terveyskeskustyötä arkisin klo 8-16. Työhön kuuluu ajanvarausvastaanottoa (väestövastuu) ja päiväpäivystystä. Työaika on max. 40 h /viikko ja osa-aikaisuus on neuvoteltavissa. 
  • Kirkkotien terveysasema, Kirkkotie 13 20540 Turku
  • Maarian terveysasema, Arkeologinkatu 6, 20460 Turku
  • Mullin terveysasema, Mullintie 2, 20300 Turku
  • Runosmäen terveysasema, Signalistinkatu 2, 20360 Turku

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy sinua kiinnostavan ajankohdan avoimet työmahdollisuudet Turun terveysasemilla!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.