Lääkärin työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille: etsimme sinun toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. ONNI on luotettava, ystävällinen ja joustava työpaikka, jossa työajat jättävät tilaa harrastuksillekin.

Meillä saa tehdä töitä vain päiväsaikaan – tai päivystää, jos siltä tuntuu. Katso alta lääkärin työmahdollisuudet tai kerro kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeellaLiity ONNI tiimiin jo tänään!

 

Duunitori_esittely_lääkärin työ

Kiinnostavimmat

Tk-työtä Kajaanissa

Tk-työtä Kajaanissa

Tule töihin idylliseen Kajaaniin! Tarjoamme kahdelle lääketieteen lisensiaatille töitä Kajaanin pääterveysasemalla. Potilastietojä...

Seniorilääkäri Helsinkiin

Seniorilääkäri Helsinkiin

Etsimme kahta erikoislääkäriä osaston seniorilääkärin tehtäviin Laakson sairaalaan Helsinkiin. Potilastietojärjestelmänä käytetään...

PTH-päivystystä Siilinjärvellä

PTH-päivystystä Siilinjärvellä

Tule töihin Siilinjärven terveysasemalle! Tarjoamme lääketieteen lisensiaateille perusterveydenhuollon päivystystyötä Siilinjärven...

Kaikki

Yöpäivystäjä Sastamalaan

Sairaalalääkärin vuoroja tarjolla koko vuodelle 2020!

Yöpäivystäjä vastaa sisätautien, kuntoutumisosaston ja psykiatrisen osaston potilaiden hoidosta sairaalalääkärinä. Sisätautiosastolla hoidetaan akuuttipotilaita, joista useimmat ovat iäkkäitä ja monisairaita. Kuntoutumisosaston asiakasryhminä ovat ensisijaisesti ortogeriatriset asiakkaat, joita on hoidettu Tays:n eri toimipisteissä. Psykiatriset potilaat ovat hoidossa vapaaehtoisesti.

Vuoro aloitetaan kiertämällä aluesairaalan vuodeosastot läpi. Osastoilla ei ole käveleviä potilaita. Laboratorion pikatesteinä ovat käytettävissä A-astrup, kapillaariastrup, CRP, TnT, Hb ja VS.

Palkkaus: LL 45€/h.

Potilastietojärjestelmänä toimii aluesairaalassa Uranus ja terveyskeskuksessa Pegasos.

Työaika on joka päivä klo 22.00 - 8.00 (10 h), josta aktiivityön osuus on noin 1 - 2 tuntia. Päivystysasunnosta löytyy maksuton majoitusmahdollisuus.

Sijainti:

Tays Sastamala

Itsenäisyydentie 2

38200 Sastamala

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja liity ONNI tiimiin jo tänään!

ONNI terveys on osa Med Group -konsernia. Med Group Oy on Tradeka-Yhtiöt Oy:n 100% omistama kotimainen terveys- ja hoivapalvelutuottaja. Toimimme julkisen sektorin kumppanina, emme tuota sen kanssa kilpailevia palveluja. Tarjoamme lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaanhoitajille ja suuhygienisteille kiinnostavia työmahdollisuuksia houkuttelevin työehdoin kaikkialla Suomessa.