ITSE MAKSETTAVAT KOTIHOITOPALVELUT

 

ONNI kotihoitoa annetaan omissa kodeissaan asuville asiakkaille, joiden toimintakyky päivittäisissä perustoiminnoissa on alentunut.  

 

Apu löytyy täältä - ota yhteyttä ›

ONNI mahdollistaa onnellisen, turvallisen ja arvokkaan arjen omassa kodissa. Kotihoitopalvelumme ovat tärkeitä etenkin silloin, kun asiakas tarvitsee esimerkiksi sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin selviytyäkseen jokapäiväisissä toiminnoissa.

 

Tukea päivittäisiin tarpeisiin

ONNIn palvelut sisältävät niitä päivittäisiä askareita, jotka auttavat ihmistä asumaan kotonaan ja tuntemaan olonsa turvalliseksi. Avustamme muun muassa ruoanvalmistuksessa, peseytymisessä ja henkilökohtaisen hygienian hoidossa. Hoidamme myös kauppa- sekä muun asiointiavun, ulkoilun, kodin siistimisen sekä kuntoutuksen. Myös ympärivuorokautinen hoiva on järjestettävissä tilanteen niin vaatiessa.

Autamme asiakasta yksilöllisten apuvälineiden löytämisessä ja hankinnassa, jotka edesauttavat asiakkaan kotona asumista sekä edistävät hyvinvointia. Esimerkkejä apuvälineistä ovat kävelytuet, tukikahvat, nousutuet ja WC-korottimet.

 

Asiakkaan tarpeet huomioon

Jokainen asiakas on yksilö – räätälöimme aina palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kartoitamme maksuttomalla tutustumiskäynnillä tapauskohtaisesti kuhunkin asiakassopimukseen sisällytettävät palvelut. ONNIn henkilökunta tekee saumattomasti yhteistyötä keskenään, jotta voimme vastata asiakkaan tarpeisiin kokonaisvaltaisesti.

 

Tuntiveloitukset

 Itse maksettavat  2017-09-13 at 14.06.12.png

Matkakustannukset sisältyvät hintoihin mikäli asiakas asuu 10 km sisällä Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun, Oulun, Jyväskylän, Joensuun, Lappeenrannan tai Kotkan kaupungin kaupungintalolta laskettuna. Mikäli asiakas asuu kauempana, lisätään tuntiveloitukseen 20,00 € matkakustannus. Lääkkeet ja ym. tarvikkeet eivät sisälly hintoihin ja ne laskutetaan erikseen. Minimilaskutuksemme on 1 h, jonka jälkeen laskutus tapahtuu 15 minuutin sykleissä. Kotipalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Hinnat ovat ALV 0 %. 

 

Kotitalousvähennyksen hakeminen

Toimitamme kartoituskäynnin yhteydessä asiakkaillemme paperiversion kotitalousvähennyksen hakemisesta sekä autamme tarvittaessa lomakkeen täyttämisessä. Kotitalousvähennyslomake löytyy verohallinnon sivuilta osoitteesta: https://www.vero.fi/contentassets/2cfaf91e0e8e4680a53a0716f08ff2a7/3086v17.pdf