ONNI avustajapalvelut RGB valk

Laadukas ja luotettava avustajapalvelu kotiin ja vapaa-ajalle. 

Onni avustajapalvelut: henkilökohtainen avustaja kotiin ja vapaa-ajalle


Kotimaisen ONNIn henkilökohtainen avustaja toimii apunasi kotona ja vapaa-ajalla. Ammattitaitoisen avustajan tuella voit elää omanlaistasi elämää ja toteuttaa omia valintojasi. Avustaja kulkee halutessasi kanssasi myös esimerkiksi työpaikalle, kouluun tai harrastuksiin. ONNI hoivalta voit hankkia myös avustajan lapselle.

Avustajan tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi liikkumisessa, pukeutumisessa tai harrastuksissa avustaminen. Sinä toimit työnjohtajana päättäen, millä tavoin ja minkälaista apua haluat. Me ONNIlla olemme tehneet henkilökohtaisen avun palvelusta mahdollisimman vaivatonta, jotta voit keskittyä olennaiseen eli elämään näköistäsi elämää!

Sinä päätät

  • kuka avustaa
  • missä, miten ja milloin sinua avustetaan

Kuka minua avustaa?

Olemme työskennelleet henkilökohtaisen avustamisen parissa pitkään ja tarjoamme työntekijöillemme avustamiseen liittyvää koulutusta. Jokainen ONNIn henkilökohtainen avustaja on perehtynyt työhönsä. Kuuntelemme aina avustajan valinnassa asiakkaan toiveita ja mieltymyksiä, esimerkiksi avustajan iän ja sukupuolen suhteen. Tarvittaessa avustajaa saa myös vaihtaa.  

Lue lisää ›

Miten minua avustetaan?

Jokaisen avuntarve on yksilöllinen. Tarjoamme avustajapalveluita arkeen ja juhlaan, työhön ja vapaa-aikaan. Avustaminen voi tapahtua joko asiakkaan kotona tai kodin ulkopuolella.  Toiveesi ja tarpeesi määrittävät sen, mitä henkilökohtaisen avustajan kanssa tehdään.  

Tarve avulle voi olla myös ympärivuorokautinen. Me järjestämme luotettavat avustajat ammattitaidolla myös runsaasti henkilökohtaista avustamista tarvitsevalle kuten hengityshalvauspotilaille. 

Mitä henkilökohtainen apu maksaa?

Henkilökohtainen apu on vammaispalvelulain mukainen asiakkaan subjektiivinen oikeus.  Henkilökohtaisen avustamisen maksaa asiakkaan kotikunnan sosiaalitoimi. Henkilökohtaisen avun palvelua voidaan hankkia ostopalveluna tai palvelusetelillä.

Kuka henkilökohtaisen avun myöntää?

Henkilökohtaisen avun myöntää kunnan tai kaupungin sosiaalitoimen sosiaalityöntekijä. Henkilökohtaista apua myönnetään, mikäli ehdot avun saamiseksi täyttyvät.

 

henkilökohtainen avustaja tilet5

Henkilökohtaisen avun opas

ONNIn henkilökohtaisen avun opas sisältää hyödyllistä tietoa avustustunneista, avun käyttämahdollisuuksista ja henkilökohtaisen avun hakemisesta.

Lue lisää ›

henkilökohtainen avustaja tilet3

Henkilökohtaista apua ostopalveluna

Kuinka työantajana toimiminen eroaa ostetusta henkilökohtaisen avun palvelusta? Tutustu ostopalvelun hyötyihin ja työnantajana toimimisen vastuisiin.

Lue lisää ›

henkilökohtainen avustaja tilet6

Kokemuksia ONNI avustajista

Laadukas henkilökohtainen apu auttaa sinua elämään omannäköistäsi elämää. Lue Raulin, Jaanan ja Antin kokemuksista ONNI avustajapalveluiden asiakkaana. 

Lue lisää ›

Elä täysii! -klubi

Elä täysii! -klubi on syksyllä 2014 perustettu vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille ihmisille suunnattu klubiyhteisö. Järjestämme mukavia tapahtumia ympäri Suomea. Liity mukaan!

Tutustu klubiin ja kurkkaa seuraavat tapahtumat

Seuraa meitä

Ota yhteyttä