Onni on apu ja tuki omaan kotiin

Laadukkaiden avustaja-, kotihoito-, omaishoito-, hoiva-, siivous- ja tukipalveluidemme avulla sinä tai läheisesi voi elää omannäköistä, elämää kotona. ONNIn tutut avustajat, hoitajat ja siivoojat hoitavat työnsä ammattimaisesti ja suurella sydämellä.

Katso palvelumme lähellä sinua

Valitse ensin kaupunki! Palveluita ei saatavilla paikkakunnallasi
Lue lisää palveluistamme
Sulje ×

Palvelut omaan tai läheisesi kotiin

siivoustilet 800x600px_2

Kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Lastenhoito

ONNI lastenhoidon avulla elämä rullaa jouhevasti. Ammattitaitoiset ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset. Kun kalenteri täyttyy vaikkapa työmatkasta tai muusta menosta, kutsu lastenhoitaja avuksi!

henkilökohtainen avustaja tilet3

Henkilökohtainen apu

ONNIn asiakkaana voit viettää aktiivista ja omannäköistä elämää kotona ja sen ulkopuolella sekä vaikuttaa omiin asioihisi – valitsemasi avustajan tukemana. Henkilökohtaista apua saat meiltä myös palvelusetelillä.

ikäihmisten palvelut tilet_set 2_2

Ikäihmisten palvelut

Useimmat ikäihmisistä haluavat asua kotonaan. ONNI on turvallinen hoitaja, joka tukee sinua tässä tavoitteessa. Ystävälliset hoitajamme auttavat arjen askareissa ja elämän käänteissä. Tarvittaessa meiltä saat myös sairaanhoitopalveluita.

ikäihmisten palvelut tilet_set 2_

Omaishoidon sijaistus

ONNI pitää huolta läheisestäsi omaishoitajan vapaasi ajan. Luotettava henkilökunta on läheisesi apuna kodin askareissa, asioinnissa sekä hoitotyössä. Omaishoidon sijaistuksen avulla voit levätä hetken ja kerätä voimia rauhallisin mielin.

lapsiperheet tilet_12

Lapsiperheen kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu on kotiin annettavaa sosiaalihuoltolain mukaista tilapäistä tukea perheiden erilaisissa elämäntilanteissa. Joskus apua tarvitaan synnytyksen jälkeen, toisinaan kyseessä on vamma tai sairaus, jonka vuoksi arki sujuu helpommin avullamme.

ikäihmisten palvelut tilet_3

Yhteystiedot

ONNIn yleinen asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo 9-16 numerossa 09 8564 6555. Asiakaspalvelun tavoitat myös sähköpostitse asiakaspalvelu@onnion.fi. Löydät eri palveluiden asiakaspalveluiden numerot sekä alueelliset yhteystiedot Yhteystiedot-sivulta.

lapsiperheet tilet_

Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet

Löydät ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet yhdestä paikasta koottuna. Jos sinulla herää kysyttävää tai et löydä etsimääsi, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Onko sinulle myönnetty palveluseteli?

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. Kotimainen ONNI tarjoaa laadukkaita palveluita palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Tutustu palveluseteliin ›

Varaa maksuton kartoitus

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Lue lisää

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / Siivouspalvelu / Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 25.10.2023

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024

Kahden vuoden kotitalousvähennys kokeilu saa jatkoa. Siivous-, hoito- ja hoivatyön kotitalousvähennys pysyy 60 prosentis...
Lue lisää ›
Koti- ja siivouspalveluita arvonlisäverottomana
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / ONNI / 15.8.2023

Koti- ja siivouspalveluita arvonlisäverottomana

Arvonlisäverottomat tukipalvelut ovat palveluita, joilla tuetaan tavanomaiseen elämään liittyviä toimia ja niissä avusta...
Lue lisää ›
5 vinkkiä ruuhkavuosiin!
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 02.8.2023

5 vinkkiä ruuhkavuosiin!

Lapsiperheissä ruuhkavuodet ovat usein hektisiä, vaativia sekä täynnä monenlaisia haasteita. Ruuhkavuosien selviytymisee...
Lue lisää ›