Onni on apu ja tuki omaan kotiin

Laadukkaiden avustaja-, kotihoito-, omaishoito-, hoiva-, siivous- ja tukipalveluidemme avulla sinä tai läheisesi voi elää omannäköistä, elämää kotona. ONNIn tutut avustajat, hoitajat ja siivoojat hoitavat työnsä ammattimaisesti ja suurella sydämellä.

Katso palvelumme lähellä sinua

Valitse ensin kaupunki! Palveluita ei saatavilla paikkakunnallasi
Lue lisää palvelustamme
Sulje ×

Palvelut omaan tai läheisesi kotiin

siivoustilet 800x600px_2

Kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

henkilökohtainen avustaja tilet3

Henkilökohtainen apu

ONNIn asiakkaana voit viettää aktiivista ja omannäköistä elämää kotona ja sen ulkopuolella sekä vaikuttaa omiin asioihisi – valitsemasi avustajan tukemana. Henkilökohtaista apua saat meiltä myös palvelusetelillä.

ikäihmisten palvelut tilet_set 2_2

Kotihoito

Ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka ja siksi tuommekin avun suoraan asiakkaidemme luokse. Ystävälliset ja turvalliset hoitajamme auttavat arjessa ja elämän käänteissä. Meiltä saat tarvittaessa myös sairaanhoidollisia palveluita.

ikäihmisten palvelut tilet_set 2_

Omaishoidon sijaistus

ONNI pitää huolta läheisestäsi omaishoitajan vapaasi ajan. Luotettava henkilökunta on läheisesi apuna kodin askareissa, asioinnissa sekä hoitotyössä. Omaishoidon sijaistuksen avulla voit levätä hetken ja kerätä voimia rauhallisin mielin.

onni arkikaveri

Arkikaveri

ONNI arkikaveri on ikäihmisen apu arjen askareisiin, kuten asioille, ulkoiluun, ruoanlaittoon tai tarvittaessa myös hoidollisiin tehtäviin. Palvelua on saatavilla ympäri Suomea.

lapsiperheet tilet_12

Lapsiperheen kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu on kotiin annettavaa sosiaalihuoltolain mukaista tilapäistä tukea perheiden erilaisissa elämäntilanteissa. Joskus apua tarvitaan synnytyksen jälkeen, toisinaan kyseessä on vamma tai sairaus, jonka vuoksi arki sujuu helpommin avullamme.

Lastenhoito

ONNI lastenhoidon avulla elämä rullaa jouhevasti. Ammattitaitoiset ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset. Kun kalenteri täyttyy vaikkapa työmatkasta tai muusta menosta, kutsu lastenhoitaja avuksi!

ikäihmisten palvelut tilet_3

Yhteystiedot

ONNIn yleinen asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo 9-16 numerossa 09 8564 6555. Asiakaspalvelun tavoitat myös sähköpostitse asiakaspalvelu@onnion.fi. Löydät eri palveluiden asiakaspalveluiden numerot sekä alueelliset yhteystiedot Yhteystiedot-sivulta.

lapsiperheet tilet_

Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet

Löydät ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet yhdestä paikasta koottuna. Jos sinulla herää kysyttävää tai et löydä etsimääsi, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Onko sinulle myönnetty palveluseteli?

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. Kotimainen ONNI tarjoaa laadukkaita palveluita palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Tutustu palveluseteliin ›

Varaa maksuton kartoitus

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Lue lisää

Oulun lapsiperhepalvelut mukana Kevättohinat -tapahtumassa
Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 30.5.2024

Oulun lapsiperhepalvelut mukana Kevättohinat -tapahtumassa

Onni laajentaa palveluvalikoimaansa lapsiperhepalveluihin ympäri Suomen. Oulun lapsiperhepalvelut olivat mukana Kevättoh...
Lue lisää ›
Ikäihmisille apua arkeen entistä laajemmin ympäri Suomea
Kotiin vietävät palvelut / ONNI / Ikäihmisille / 03.1.2024

Ikäihmisille apua arkeen entistä laajemmin ympäri Suomea

ONNI arkikaveri on mutkaton, ei-sairaanhoidollinen kotipalvelu, joka toimii ikäihmisten apuna turvallista verkostoa luod...
Lue lisää ›
Onni kotisiivoukselta entistä laadukkaampaa siivouspalvelua
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 10.11.2023

Onni kotisiivoukselta entistä laadukkaampaa siivouspalvelua

ONNIlla on viime vuosina tehty organisaatiomuutoksia, joissa kotihoito, avustajapalvelut ja kuluttajapalvelut ovat erite...
Lue lisää ›