Laadukasta kotihoitoa

Yksilöllisesti suunnitellun ja laadukkaan kotihoidon avulla kotona asuminen on turvallista. Aamusta iltaan tavoitettavissa oleva tutut hoitajat ja päivittäinen apu tekevät kotona asumisesta mukavaa ja omannäköistä.

Katso yhteystiedot ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian. 

Kotihoidon avulla omannäköistä elämää omassa kodissa

Jossakin vaiheessa elämää punnitsemme, olisiko arki sujuvampaa ja turvallisempaa pienen avun kera. Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka ja siksi tuommekin avun suoraan asiakkaidemme luokse. 

Kotihoidolla turvataan ja tuetaan kotona asuvan asiakkaan toimintakykyä ja selviytymistä sekä mahdollistetaan kotona asuminen yksilöllisen tarpeen mukaisesti vuorokaudenajasta riippumatta. Tuttu hoitohenkilökunta ja päivittäinen apu tekevät kotona asumisesta turvallista ja mukavaa.

Kotihoidon palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joissa asiakas ei suoriudu itsenäisesti. Palveluihin kuuluvat sairaanhoidollinen ja lääkehoidollinen hoito ja seuranta, terveyden edistäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta ja ravitsemuksesta huolehtiminen sekä toimintakykyä ylläpitävä kuntouttava hoitotyö.

 

Autamme sinua tai läheistäsi myös toipuessasi leikkauksesta

ONNIn ammattilaiset tekevät sairaalasta kotiutumisen helpoksi, mahdollistavat mielekkään elämän kotona ja tukevat läheisiä potilaan kotihoidossa. Hoitajan käynti kotona voi sisältää mm. verikokeiden ottoa, lääkeinjektioita, lääkkeiden annostelua, haavanhoitoa. Pitkän kokemuksen omaavat hoitajamme voivat tehdä lisäksi myös monia muita vaativiakin toimenpiteitä.

Lue lisää leikkauksen jälkeisestä hoidosta ›

 

Vähintään 30 minuutin käyntejä

Asiakkaan luona olemme vähintään 30 minuuttia. Meillä on aikaa kuunnella asiakasta, vaihtaa kuulumisia, ja hoivapalvelumme ovatkin ennen kaikkea välittämistä. Jokainen asiakas on meille tärkeä omana itsenään elämään omannäköistä elämää.

Ammattilaiset apuna

Hoitohenkilökunnastamme 90 % on koulutettuja lähihoitajia ja sairaanhoitajia. He vastaavat asiakkaiden terveydentilan seuraamisesta, kuten verenpaineenmittauksista tai lääkehoidon tilanteesta. Lisäksi joukkoomme kuuluu muita ammattilaisia, jotka pitävät hyvää huolta niin kodista kuin sen ihmisistä.

Tutut hoitajat tukenasi

Pyrimme aina siihen, että sinua tai läheistäsi auttavat samat hoitajat. Tuttu ihminen tuntee kodin tavat ja asiakkaan tarpeet, jolloin arkeen saadaan jatkuvuutta ja varmuutta. Meillä on riittävästi henkilökuntaa myös loma-aikojen ja sairastumisten varalle. Saat hoivapalveluja aina ajallaan ja luotettavasti.

Laatu ja luottamus

ONNI pohjautuu laatuun ja turvalliseen yrityskulttuuriin, jotka näkyvät asiakkaillemme sujuvampana arkena ja parempana palveluna. Luottamus on varmuutta siitä, että tulemme aikataulun mukaisesti paikalle ja palvelemme taidolla ja suurella sydämellä. Teemme, mitä lupaamme ja pidämme huolta. Vuoden jokaisena päivänä.

Vapaus valita

Yksityisten hoivapalvelujen käyttäminen ei pudota pois yhteiskunnan turvaverkon piiristä tai estä kunnan tarjoamien palvelujen käyttöä myöhemmin tai joskus jopa samanaikaisesti. Hoivapalveluja voikin valita huoletta eri toimittajilta, ja mekin teemme tiivistä yhteistyötä hyvinvointialueiden asiantuntijoiden ja palveluohjaajien kanssa.

Apua kohtuullisin hinnoin

Yksityiset hoivapalvelut eivät ole niin kalliita kuin usein luullaan. Varmuuden asiasta saat hyvinvointialueen asiantuntijalta ja palveluohjaajalta. Säännölliset hoitokäynnit voivat onnistua lähes samaan hintaan kuin kunnallisella puolella. Palvelut on mahdollista maksaa ihan tavallisella työeläkkeellä, ja lisäksi käytössä on kotitalousvähennys.

Kotihoidon palveluita ympäri Suomea

Tarjoamme kotihoidon palveluita ympäri Suomen esimerkiksi paikkakunnilla Imatra, Joensuu, Kokkola, Lahti, Mikkeli, Rauma, Rovaniemi, Savonlinna ja Ylivieska. Tarkista oman paikkakuntasi tilanne ottamalla meihin yhteyttä!
Katso yhteystiedot ›

Usein kysyttyjä kysymyksiä kotihoidosta

Kotihoidolla turvataan ja tuetaan kotona asuvan asiakkaan toimintakykyä ja selviytymistä sekä mahdollistetaan kotona asuminen yksilöllisen tarpeen mukaisesti vuorokaudenajasta riippumatta. Kotihoidon tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn heikentyessä tukea hänen itsenäistä selviytymistään omassa kodissaan.

Kotihoidon palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joissa asiakas ei suoriudu itsenäisesti. Palveluihin kuuluvat sairaanhoidollinen ja lääkehoidollinen hoito ja seuranta, terveyden edistäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta ja ravitsemuksesta huolehtiminen sekä toimintakykyä ylläpitävä kuntouttava hoitotyö.

Pidämme asiakkaistamme huolta toteuttamalla yksilöllistä palvelusuunnitelmaa ja hyödyntäen käyntisuunnittelussa ja toteutuksessa teknologiaa. Mahdollistamme yksilöllisen, sujuvan arjen ja turvallisen verkoston. Yhteistyö asiakkaan läheisten kanssa on asiakastyömme keskiössä. Palvelu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ikä, terveydentila sekä koti huomioiden.

Mikäli sinä tai läheisesi tarvitsee kotihoitoa, voit ostaa palvelun itse tai hakea palvelua hyvinvointialueeltasi. Päätöksen kotihoidon myöntämisestä tekee hyvinvointialueen palveluohjaaja. Palvelusuunnitelmaan määritellään asiakkaan saaman avun laatu ja määrä.

Yksityisenä henkilönä palvelua voi hankkia suoraan itse maksettuna tai hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä. Hyvinvointialueet ja yritykset voivat hankkia palvelua kertaluontoisesti tai jatkuvalla palvelusopimuksella.

Voit hankkia kotihoitoa hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Tutustu myös muihin kotiin vietäviin palveluihimme

ikäihmisten palvelut tilet_7

Kotihoidon tukipalvelu

Kotihoidon tukipalvelu tukee ja auttaa, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista tai apua esim. henkilökohtaisen hygienian hoitoon.

ikaihmisten_palvelut_tilet_5

Omaishoidon sijaistus

ONNI pitää huolta läheisestäsi omaishoitajan vapaasi ajan. Luotettava henkilökunta on läheisesi apuna kodin askareissa, asioinnissa sekä hoitotyössä. Omaishoidon sijaistuksen avulla voit levätä hetken ja kerätä voimia rauhallisin mielin.

siivoustilet 800x600px_4

Siivouspalvelut

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Lue lisää kotihoidosta

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / Siivouspalvelu / Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 25.10.2023

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024

Kahden vuoden kotitalousvähennys kokeilu saa jatkoa. Siivous-, hoito- ja hoivatyön kotitalousvähenny...

Lue lisää ›
Onni kotihoidon asiakaskokemus vuonna 2023
Kotihoito / Kokemuksia / 18.10.2023

Onni kotihoidon asiakaskokemus vuonna 2023

ONNI kotihoito vastaa asiakkaiden odotuksia! Kotihoidon osalta suositteluindeksi, kokonaistyytyväisy...

Lue lisää ›
Millaista on työskennellä ONNI kotihoidossa Helsingissä?
Kotihoito / Rekrytointi / Kokemuksia / ONNI / 14.3.2023

Millaista on työskennellä ONNI kotihoidossa Helsingissä?

ONNI kotihoidon Helsingin alueen palvelupäällikkö Sari Kantonen sekä tiimiesihenkilö Jenni Halonen v...

Lue lisää ›