Henkilökohtaisen avustajan työpaikat

ONNI tarjoaa joustavia työmahdollisuuksia jokaisen elämäntilanteeseen sopien. Et tarvitse alan koulutusta tai kokemusta - tärkeintä on, että olet halukas oppimaan uutta ja työskentelemään asiakaslähtöisesti. Tervetuloa ONNIn tiimiin!

Henkilökohtaisen avustajan avoimet työpaikat

Henkilökohtaisena avustajana toimit tarvittaessa asiakkaan silminä, korvina tai käsinä, auttaen asiakasta elämään täyttä elämää. Avustaminen on apua asiakkaille niissä tavanomaiseen elämään liittyvissä toimissa, jotka henkilö tekisi itse, mutta vamman tai sairauden vuoksi hän ei selviä niistä itse. Jos olet sosiaali- ja terveydenhuollon alan opiskelijoita, saat arvokasta kokemusta alan käytännön tiedoista ja taidoista.

Katso kaikki henkilökohtaisten avustajien työpaikat ›

Tervetuloa henkilökohtaiseksi avustajaksi ONNIn avustajapalveluihin

Joustavaa työtä

Jos olet kiinnostunut tekemään merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä, tule avustajaksi onnillaisten joukkoon! Et tarvitse aikaisempaa koulutusta tai kokemusta, vaan ainoastaan halun oppia uutta.

ONNIlla työ on helppo sovittaa monenlaisiin elämäntilanteisiin. Voit halutessasi tehdä meillä töitä vähän tai sitten enemmän. Voit itse vaikuttaa työvuoroihisi ja työskennellä joustavasti elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla. Työt on helppo sovittaa esimerkiksi opintojen ohelle, sillä meillä voit tehdä töitä osa-aikaisesti tai keikkaluontoisestikin. 

 

Etenemismahdollisuudet

ONNIlla olemme kiinnostuneita työntekijöistämme ja heidän toiveistaan sekä urahaaveistaan. Henkilökohtaisena avustajana voit kasvattaa osaamistasi ONNI akatemian opintopolkujen avulla. Onnilaisena sinulla on myös mahdollisuus tulevaisuudessa opiskella esimerkiksi lähihoitajaksi oppisopimuksella ja voit luoda juuri sinun näköisesi urapolun. Kartoitamme jatkuvasti työtilannettasi ja tutustumme tulevaisuuden suunnitelmiisi ja odotuksiisi tavoite- ja kehityskeskusteluissa.

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Työterveyden kumppanina toimii Terveystalo. Pidemmässä työsuhteessa pääset liittymään Tradekan sairauskassaan, joka pääpiirteissään korvaa 80 % lääkärikäynneistä, fysioterapiasta, hieronnasta, psyko- ja lyhytterapiasta sekä lääkärin määräämistä lääkkeistä.

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Inese ja Minna avustajat blogi

 

Kokemuksia henkilökohtaisen avustajan työstä ONNIlla

Minna kertoo palkitsevimpana asiana olevan se, että saa työskennellä ihmisten kanssa ja olla apuna asiakkaille. ”Kyllä meitä arvostetaan ihan tosissaan”, hän toteaa. Minna ja Inese ovat yhtä mieltä siitä, että ONNI on hyvä työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit, sekä ihanat asiakkaat. Inesen mielestä parasta onkin, että ONNIlla asiakkaat ja työntekijät otetaan huomioon. Tutustu henkilökohtaisen avustajan työhön blogissa.

Kiinnostaako henkilökohtaisen avustajan työ ONNIlla?

Hae töihin ONNIlle helposti ja nopeasti verkossa. Et tarvitse CV:tä eli ansioluetteloa.

Katso kaikki henkilökohtaisten avustajien työpaikat ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6700 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle
Ensihoito / Kumppanipalvelut / 07.5.2024

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle

Kainuun hyvinvointialue päätti ulkoistaa osan ensihoitopalvelustaan vuoden 2024 aikana. Kilpailutuksessa yhteistyökumppa...
Lue lisää ›
Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta
Kumppanipalvelut / Kokemuksia / Lastenhoito / 27.3.2024

Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän yhdistämisessä. Suosittu sairaan lapsen hoito -palvelu auttaa niin työnteki...
Lue lisää ›
Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›