Tiedotteet ja medialle

Mediayhteydenotot

Haetko lisätietoja artikkeliasi varten tai etsitkö kenties haastateltavaa ONNIlta? Autamme median edustajia oikeiden tietojen, asiantuntijoiden ja kuvien löytämisessä.

Anna Korpivaara
Asiakaskokemusjohtaja
puh. 040 546 9376
anna.korpivaara@onnion.fi 

Logo

Pystyt lataamaan alla olevista linkeistä logot netti- ja printtiaineistoihin. Kaikki logovariaatiomme eivät ole tässä, joten pyydäthän tarvittaessa lisää logoja Anna Korpivaaralta.

Tiedotteet

28.2.2024

Onnin vastuullisuus ja laatu toteutuvat arjessa – 2023 vastuullisuusraportti on julkaistu

Raportti esittelee toiminnan arkea ja ONNIn vastuullisuusprojekteja vuoden 2023 aikana. Raportista käy ilmi, millä tavoin ONNI pitää arjessa huolta asiakkaistaan, henkilöstöstään sekä ympäristöstä. Raportissa avataan myös ONNIn verojalanjälkeä ja kestävää kasvun polkua.

 

2.1.2024

Ikäihmisten apuna arjessa toimivan ONNI arkikaverin toiminta laajenee

ONNI laajentaa ikäihmisille suunnatun ONNI arkikaverin toimintaa saatavaksi laajemmin ympäri Suomea. Aiemmin palvelua on saanut ainoastaan Turussa, Oulussa, Mikkelissä ja Jyväskylässä.

 

1.11.2023

ONNIn kotihoidon palvelut laajenevat Poriin

Kotimainen, Suomen suurimpiin sote-alan toimijoihin kuuluva ONNI laajentaa nyt kotihoidon palveluitaan Poriin. ONNIn päätoimialaa ovat hoiva- ja siivouspalvelut, ensihoito sekä henkilöstövuokrauspalvelut julkiselle terveydenhuollolle.

 

ONNIn kotihoidon palvelut laajenevat Vantaalle ja Keravalle

Kotimainen, Suomen suurimpiin sote-alan toimijoihin kuuluva ONNI laajentaa nyt kotihoidon palveluitaan Vantaalle ja Keravalle. ONNIn päätoimialaa ovat hoiva- ja siivouspalvelut, ensihoito sekä henkilöstövuokrauspalvelut julkiselle terveydenhuollolle.

 

28.3.2023

ONNIn työntekijöiden sähköpostiosoitteiden loppuosa tulee vaihtumaan @onnion.fi-päätteiseksi

Muutamme kaikkien ONNIn työntekijöiden sähköpostiosoitteet @onnion.fi -päätteisiksi osoitteiksi eli sähköpostiosoitteen loppuosa tulee vaihtumaan. Sähköpostiosoitteiden etuosa tulee pysymään samana. Kaikkien ensisijainen sähköpostiosoite on siis jatkossa etunimi.sukunimi@onnion.fi. Nykyiset sähköpostiosoitteet (onnihoiva.fi, onniterveys.fi ja medgroup.fi) jäävät toissijaisiksi osoitteiksi, joka tarkoittaa sitä, että osoitteeseen lähetettäessä sähköpostia, viesti löytää perille henkilön onnion.fi -sähköpostiin. Muutos koskee myös yhteiskäyttöpostilaatikoita.

 

28.2.2023

ONNIn vastuullisuuden lukupaketti on täällä – vastuullisuusraportti 2022 on julkaistu!

Kotimainen sosiaali- ja terveysalan yritys ONNI on julkaissut vuoden 2022 vastuullisuusraportin. Raportti kertoo, millä tavoin vastuullisuus toteutuu ONNIn ja onnilaisten arjessa.

 

20.6.2022

ONNIn palvelut laajenevat – ikäihmisten arkikaveri ja lastenhoito arjen apuna

Kotimainen, Suomen suurimpiin sote-alan toimijoihin kuuluva ONNI laajentaa nyt palveluitaan ikäihmisille suunnattuun ONNI arkikaveri -palveluun sekä ONNI lastenhoitoon.

 

29.3.2022

ONNIn vastuullisuus toteutuu arjessa - 2021 vastuullisuusraportti julkaistu!

Kotimainen sosiaali- ja terveysalan yritys ONNI on julkaissut vuoden 2021 vastuullisuusraportin, joka kuvailee millä tavoin vastuullisuus toteutuu ONNIn arjessa. Yrityksen tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija.

 

14.3.2022

ONNIn kotiin vietävät palvelut kasvaneet merkittävästi - kestävä kasvu jatkuu

ONNI hoiva liiketoimintayksikkö jaetaan kahdeksi vahvaksi liiketoimintayksiköksi palvelemaan entistä vahvemmin kunkin asiakasryhmän tarpeita. Uudet liikentoimintayksiköt ovat ONNI vanhus- ja lapsiperhepalvelut sekä ONNI vammaispalvelut. Vanhus- ja lapsiperhepalvelun luotsaamista jatkaa ONNIn liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä. ONNI vammaispalvelut yksikön liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Vilhelmiina Jalonen.

 

14.1.2022

Liedon, Salon ja Maskun sekä kotimaisen ONNIn onnistunut rokoteyhteistyö

ONNI on toiminut Liedon, Salon ja Maskun kuntien tukena kuntien halutessa rokottaa väestöään nopealla tahdilla. ONNI on tarjonnut ensihoitajia, lähihoitajia sekä sairaanhoitajia koronarokotus- sekä testaustehtäviin tukemaan kuntien omaa toimintaa. ONNIn henkilöstöä on työskennellyt myös vastaanotto-, kirjaus- ja rokotusten jälkitarkkailutehtävissä.

 

10.1.2022

ONNI laajentaa palvelutoimintaansa Vaasassa ostamalla senioripalveluiden liiketoiminnan

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla Vaasan senioripalveluiden liiketoiminnan.

 

3.1.2022 

Maarit Aalto on nimitetty ONNIn talousjohtajaksi 

Maarit on nimitetty tehtäväänsä 7.3.2022 alkaen. Maarit raportoi yhtiön toimitusjohtaja Kaisa Tarkkaselle, ja on yhtiön johtoryhmän jäsen. 

”On hienoa saada Maarit työtoveriksemme ONNiin. Hän on kokenut talouden ammattilainen ja tukee osaamisellaan toimintamme kasvua esimerkiksi työnkulkujemme kehittämisessä arvojemme – luotettava, ystävällinen, joustava – mukaisesti. Toivotamme kaikki Maaritin lämpimästi tervetulleeksi ONNIin”, sanoo Kaisa Tarkkanen. 

 

30.11.2021

Juha Rautio jättää ONNIn hallituksen

Hallituksen jäsenemme Juha Rautio on siirtynyt pois ONNIn hallitustehtävästä. Juha jättää hallituksen omasta aloitteestaan hyvässä yhteisymmärryksessä hänen siirtyessään uusiin haasteisiin. ONNI kiittää Juhaa ansiokkaasta ja arvokkaasta työstä hallituksessa ONNIn menestyksen eteen.

 

9.9.2021

ONNI vahvistaa kotipalvelutoimintaansa Turun seudulla ostamalla Hoivatuulet Oy:n liiketoiminnan

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla kokkolalaisen Kotipalvelut Majakan liiketoiminnan.

 

26.5.2021

ONNI löytyy Kokkolasta

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla kokkolalaisen Kotipalvelut Majakan liiketoiminnan.

 

27.4.2021

ONNI löytyy Hämeenlinnasta

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla Pumpulitupa Oy:n henkilökohtaisen avustamisen liiketoiminnan.

 

21.4.2021

ONNI löytyy Haukiputtaalta

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla Walkea Sydän Oy:n liiketoiminnan.

 

12.4.2021

ONNI julkaisi vastuullisuusraporttinsa poikkeuksellisesta pandemiavuodesta

Kotimainen sosiaali- ja terveysalan yritys Med Group Oy, joka tunnetaan nimellä ONNI, on julkaissut vuoden 2020 vastuullisuusraporttinsa. Raportti esittelee kattavasti monipuolista laatu- ja kehittämistyötä, työyhteisön ja osaamisen kehittämistä sekä ONNIn klubitoimintaa poikkeuksellisen vuoden aikana. 

 

27.1.2021

ONNI löytyy Raumalta

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla raumalaisen kotihoitoa tarjoavan Hoiva Mimi Oy:n liiketoiminnan. 

 

1.12.2020

ONNI tulee Itä-Suomeen

Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tuottaja, kotimainen ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla H10 Kymppipalvelut ja Mikkelin Hoivapalvelut Pelakuu Oy:n Vetrea-konsernilta. 

 

26.11.2020

ONNI hoiva laajentaa kotihoidon palveluitaan Joensuussa ostamalla JoenOnni Oy:n liiketoiminnan

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla joensuulaisen kotihoitoa tarjoavan JoenOnni Oy:n liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä ONNI hoiva vahvistaa hoiva- ja kotisiivouspalveluitaan Joensuun alueella palvellakseen ikäihmisiä, lapsiperheitä, henkilökohtaisen avun tarvitsijoita ja heidän läheisiään arjessa ja elämän käänteissä. 

 

3.6.2020

ONNI hoiva saa aluejohtajakseen pitkän linjan sote-ammattilaisen

Kotimainen ONNI hoiva on saanut uudeksi aluejohtajakseen Etelä- ja Pohjois-Suomeen Anita Kuokkasen. Kuokkanen on pitkän linjan sote-alan ammattilainen ja toiminut pitkään erilaisissa sote-alan johtotehtävissä valtakunnallisesti.

 

11.5.2020

Kotimainen ONNI hoiva laajenee pääkaupunkiseudulla kotisiivoukseen

Kotimainen ONNI hoiva on ostanut Domedi Oy:n konsernissa toimineen Toimiva Koti -kotisiivous- ja palveluliiketoiminnan. Kaupan myötä ONNI hoiva laajentaa kotisiivouksen ja kotihoidon palveluitaan pääkaupunkiseudulla.

 

6.5.2020

Kotimainen hoiva-alan yritys mahdollistaa ikäihmisten kohtaamisia koronapoikkeusaikana 

Kotimainen sosiaali- ja terveysalan yritys Med Group on julkaissut vuoden 2019 vastuullisuusraporttinsa. Onnina tunnetun valtakunnallisesti toimivan yrityksen tavoitteena on olla alansa vastuullisin toimija.  ONNI on jo vuodesta 2014 pitänyt poikkeuksellisella tavalla huolta yhteisöstä yhteiskuntavastuullisella klubitoiminnallaan ja jatkaa työtään ikäihmisten yksinäisyyden vähentämiseksi myös koronan tuomana poikkeusaikana.

 

26.3.2020

ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa aloittamalla kotiin vietävien palveluiden tarjoamisen Etelä-Pohjanmaalla

ONNI hoiva on Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tuottaja. ONNI on kotimainen toimija, jonka omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Huhtikuusta alkaen olemme apuna ja tukena Etelä-Pohjanmaan alueella tarjoten muun muassa kotipalvelua, kotisairaanhoitoa, henkilökohtaista avustamista, lapsiperheiden palveluita ja kotisiivousta. Palvelemme ikäihmisiä, lapsiperheitä, omaishoitajia, henkilökohtaisen avun tarvitsijoita ja avun tarvitsijoiden läheisiä. Toimistomme on aivan Seinäjoen ydinkeskustassa Kalevankadulla.

 

26.3.2020

Kati Mäkelästä ONNI hoivan uusi liiketoimintajohtaja

Med Groupin johtoryhmän jäseneksi ja ONNI hoiva -liiketoimintayksikön johtajaksi on nimitetty Kati Mäkelä liiketoimintajohtaja Minna Toiviaisen siirtyessä uusiin haasteisiin.

 

12.2.2020

Ikäihmisten yksinäisyyttä torjuva Ikäänny ilolla! -klubi laajenee Lahteen

Arviolta joka kolmas suomalaisista ikäihmisistä tuntee vähintään ajoittain yksinäisyyttä. Yksinäisyys lisääntyy iän myötä ja on raskas taakka kantaa. Kotimainen Onni hoiva päätti ryhtyä tekoihin ikäihmisten yksinäisyyden vähentämiseksi vuonna 2018. 

Ikäänny ilolla! -klubi torjuu osaltaan yksinäisyyttä järjestämällä meneviä elämyksiä sekä lämpimiä kohtaamisia ikäihmisille. Toiminnassa ei ole tarkkoja ikärajoja, se on kaikille ikäihmisille avointa ja osallistua voi ystävän kera tai itsekseen. Klubi toimii aktiivisesti jo Helsingissä, Turussa, Tampereella sekä Oulussa.

 

27.9.2019

Lahden Diakonialaitos ja ONNI hoiva vahvistavat kumppanuuttaan kotihoitopalveluiden liiketoimintakaupalla 

Kotiin vietävien hoivapalveluiden Suomen markkinajohtaja Med Group, joka tuottaa palveluita ONNI-brändin nimellä, on ostanut Päijät-Hämeessä toimivan Lahden Diakonialaitoksen kotihoitopalveluliiketoiminnan osaksi ONNI hoiva -liiketoimintaansa. Kaupan myötä Lahden Diakonialaitoksen ja ONNI hoivan yhteisenä tavoitteena on syventää sekä paikallista että valtakunnallista yhteistyötä ikäihmisten ja vammaisten palveluiden edelleen kehittämisessä. Kaupalla ONNI hoiva vahvistaa asemaansa Päijät-Hämeessä sekä kotihoidossa.

 

23. syyskuuta 2019

Elä täysii! -klubitoiminta tarjoaa esteettömiä elämyksiä jo viidettä vuotta 

Tänä syksynä 5-vuotista taivaltaan juhliva, esteetön Elä täysii! -klubi on vammaisille, liikuntaesteisille ja pitkäaikaissairaille suunnattua rentoa ja yhteisöllistä toimintaa. Klubi on saanut alkunsa 2014 ONNI hoivan asiakkaiden toiveesta ja on jo viiden vuoden ajan mahdollistanut helpon osallistumisen erilaisiin tapahtumiin, mukavaa tekemistä hyvässä porukassa ja vertaistukea.

 

9. elokuuta 2019

Kaisa Tarkkasesta Med Groupin uusi toimitusjohtaja

Med Group Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu yhtiön nykyisen toimitusjohtajan Kari Virran siirtyessä toisen yrityksen palvelukseen. Med Group Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi KTM Kaisa Tarkkasen.

 

5. maaliskuuta 2019

Tapahtumista iloa ja mielen hyvinvointia ikäihmisille

Ikäänny ilolla! -klubi torjuu ikäihmisten yksinäisyyttä monipuolisilla ja avoimilla tapahtumilla. Vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille jo viiden vuoden ajan toimintaa järjestänyt Onni klubitoiminta havahtui ikäihmisten kokemiin yksinäisyyden ongelmiin ja laajentaa nyt toimintaansa myös ikäihmisten pariin perustamalla Ikäänny ilolla! -klubin.

 

8. tammikuuta 2019

Nyt valmistuvat Suomen ensimmäiset oppisopimuskoulutetut henkilökohtaiset avustajat

Suomen ensimmäinen hoiva-alan yritysoppisopimuskoulutus on parhaillaan käynnissä Tampereella. Onni hoiva on panostanut henkilökohtaisen avustajan koulutukseen ja reilun puolen vuoden koulutus toteutetaan yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa. Hoiva-alalla on jatkuva pula ammattilaisista ja nyt valmistuneille töitä riittää jatkossa.

 

 16. lokakuuta 2018

Joka kolmas suomalainen ei tunne palveluseteliä

Hoivapalveluita tuottavan ONNI hoivan teettämän kyselytutkimuksen mukaan joka kolmas suomalainen ei tiedä mikä palveluseteli on. Vain joka kymmenes kyselyyn vastanneista on käyttänyt palveluseteliä, ja vain noin kolmannes tietää mistä palveluseteliä voi edes hakea. Yli puolet vastaajista ei tiedä, mihin palveluseteliä voisi käyttää.

 

11. lokakuuta 2018

Esperi ja ONNI hoiva yhteistyöhön - jatkossa ikääntyneiden hoivapalveluihin tarjolla valtakunnallinen kokonaisratkaisu

Esperi Care ja ONNI-nimellä tunnettu Med Group käynnistävät valtakunnallisen yhteistyön. Strategisen kumppanuuden tavoitteena on tuottaa kunnille kattava ja monipuolinen ratkaisu ikääntyneiden palvelupolun eri vaiheisiin. Kehitettyä kokonaisratkaisua tullaan tarjoamaan kunnille ympäri Suomen.

 

14. elokuuta 2018

HUS:n Janne Aaltonen vetämään Med Groupin uusitun organisaation ONNI terveys -liiketoimintaa

ONNI-nimellä tunnettu Med Group uusii organisaatiotaan ja nappaa riveihinsä HUS:n johtoryhmästä siirtyvän Janne Aaltosen. Hän siirtyy luotsaamaan ONNI terveys -liiketoimintayksikköä, joka pitää sisällään yrityksen ensihoidon ja hammaslääkäri- ja lääkäritoiminnot julkiselle sektorille. Med Groupin toisen osan, ONNI hoivan, johdossa jatkaa liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen.

 

13. heinäkuuta 2018

Kilpailu-ja kuluttajavirasto hyväksyi ehdollisena Tradekan ja Colosseum Dental Groupin Med Group -kaupan

Kilpailu-ja kuluttajavirasto (KKV) on hyväksynyt ehdollisena yrityskaupan, jossa Tradeka-Yhtiöt Oy ja Colosseum Dental Group ostavat Med Group Oy:n. Med Groupin enemmistöomistaja on ollut pääomasijoittaja Adelis Equity Partners.

 

3. heinäkuuta 2018

Kotosalla-palvelut Med Groupin omistukseen

Med Group on ostanut Yhdessä Huomiseen Oy:n osakkeet Kotosalla Säätiöltä, YH Kodit Oy:ltä ja Med Group Oy:n tulevalta omistajalta Tradekalta. Yhdessä Huomiseen Oy tarjoaa ikääntyville asiakkailleen Kotosalla-palveluita.

 

23. toukokuuta 2018

Med Groupin ONNI hoiva on ostanut Aatu&Liina -yrityksen

ONNI hoiva vahvistaa kotihoidon asemaansa Pohjois-Pohjanmaalla ostamalla oululaisen Aatu&Liina -yrityksen (Hoivapalvelu Maarit Ollila Oy:n). Yrityskaupassa Aatu&Liina -yrityksen liiketoiminta ja henkilöstö siirtyvät ONNI hoivalle, joka jo alkuvuonna osti alueella toimineen Hoivea-yrityksen.

 

 

23. toukokuuta 2018 

Joka kolmas työssäkäyvä hoitaa läheistään etänä

Moni ajattelee, että lapsien kasvaessa ja työpaineen helpottaessa ruuhkavuosien jälkeen jää enemmän omaa aikaa. Toive ei toteudu ainakaan niiden 700 000 työssäkäyvän kohdalla, jotka hoitavat läheisiään etänä. Suuret ikäluokat ikääntyvät vauhdilla ja ruuhkavuodet jatkuvat keski-iän yli.

 

22. toukokuuta 2018 

Med Groupin ONNI hoiva on ostanut Hoivapalvelu Helmin

ONNI hoiva vahvistaa kotihoidon asemaansa Pohjois-Pohjanmaalla ostamalla raahelaisen Hoivapalvelu Helmi Ky:n. Yrityskaupassa Hoivapalvelu Helmin liiketoiminta ja henkilöstö siirtyvät ONNI hoivalle, joka jo alkuvuonna osti alueella toimineen Hoivea-yrityksen.

 

20. helmikuuta 2018

Med Groupin ONNI hoiva, ensihoito ja julkisen terveydenhuollon palvelut myyty Tradekalle, yksityiset suun terveydenhuollon toiminnot myyty Colosseum Dental Groupille

Tradeka-Yhtiöt Oy on yhdessä Colosseum Dental Groupin kanssa allekirjoittanut sopimuksen Med Groupin koko osakekannan ostamisesta. Med Groupin enemmistöomistaja on pääomasijoittaja Adelis Equity Partners. Tradeka ostaa Med Groupin Kotiin vietävien palveluiden, ensihoidon ja julkisen terveydenhuollon palveluihin liittyvät toiminnot ja Colosseum Dental Group puolestaan Med Groupin yksityisen suun terveydenhuollon liiketoiminnot. Colosseum Dental Group omistaa Suomessa myös Oral Hammaslääkärit Oyj:n.

 

29. tammikuuta 2018

ONNI hoiva laajentaa toimintaansa Pohjois- Pohjanmaalla ostamalla kotipalveluyritys Hoivean koko osakekannan

Kotiin vietävien hoivapalveluiden Suomen markkinajohtaja Med Group, joka tuottaa palveluita ONNI-brändin nimellä, on ostanut Pohjois-Pohjanmaalla toimivan Hoivean osaksi ONNI hoiva -liiketoimintaansa. Kaupalla ONNI hoiva vahvistaa asemaansa Pohjois-Pohjanmaalla sekä kotihoidossa. 

 

25. lokakuuta 2017

Brändiuudistuksella uuteen soteen - Med Groupista tuli ONNI

Suomen nopeimmin kasvaviin terveys- ja sosiaalipalveluyrityksiin lukeutuva Med Group valmistautuu sote-uudistukseen nimenmuutoksella. Med Groupin palveluiden uudet nimet ovat jatkossa ONNI hammas, ONNI hoiva, ONNI terveys ja ONNI ensihoito. 

 

13. syyskuuta 2017

Med Group nappasi huippujohtajan Finnairilta hoivaliiketoimintansa vetäjäksi

KTM Minna Toiviainen vaihtaa sinivalkoiset siivet yksityisen terveydenhuollon kärkikaartiin nopeasti nousseeseen Med Groupiin. Toiviainen saa johdettavakseen Med Groupin hoivaliiketoiminnan, josta yritys aikoo tehdä kotiin vietävien palveluiden edelläkävijän Suomessa.

 

14. maaliskuuta 2017

Lapinjärvi aloittaa kotihoidon etälääkärikokeilun

Maaliskuussa aloitettavan kokeilun tavoitteena on vähentää ikäihmisten toistuvia päivystyskäyntejä ja mahdollistaa ihmislähtöinen hoitaminen kotona.