Kotimainen hoiva-alan yritys mahdollistaa ikäihmisten kohtaamisia koronapoikkeusaikana 

TIEDOTE
Julkaisuvapaa 6.5.2020

Kotimainen sosiaali- ja terveysalan yritys Med Group on julkaissut vuoden 2019 vastuullisuusraporttinsa. Onnina tunnetun valtakunnallisesti toimivan yrityksen tavoitteena on olla alansa vastuullisin toimija.  ONNI on jo vuodesta 2014 pitänyt poikkeuksellisella tavalla huolta yhteisöstä yhteiskuntavastuullisella klubitoiminnallaan ja jatkaa työtään ikäihmisten yksinäisyyden vähentämiseksi myös koronan tuomana poikkeusaikana.

Joka kolmas suomalainen ikäihminen tuntee ajoittain itsensä yksinäiseksi. Koronakriisi lisää monen ikäihmisen sosiaalista ahdinkoa entisestään heijastaen vaikutuksensa suoraan hyvinvointiin. Monelle rajoitettu arki on entistä yksinäisempää sosiaalisten kontaktien määrän laskiessa lähelle nollaa. Ikäänny ilolla -klubitoiminnan avulla Onni tuo iloa ja yhteisöllisiä hetkiä ikäihmisille myös poikkeustilan aikana. Retket toimintakaupungeissa ovat vaihtuneet Facebook-livelähetyksiin, jotka tavoittavat ikäihmisiä Suomen joka kolkasta. Torstaiturinoiksi ristityissä lähetyksissä kysellään kuulumisia, muistellaan vanhoja ja visaillaan yhdessä.

Onnilla vastuullisuus näkyy päivittäisessä työssä, eikä poikkeustila muuta missiota olla suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä, vaan saa onnilaisten ammattitaitoisen joukon pyrkimään entistä vahvemmin tavoitetta kohden. Huolimatta poikkeuksellisesta tilanteesta Onnin ensihoidon, henkilökohtaisen avun ja kotihoidon rautaiset ammattilaiset jatkavat työtään asiakkaiden hyväksi. Onni on myös muuttanut palvelujaan poikkeusaikaan sopivaksi tarjoamalla asiointi- sekä kauppa-apua ikäihmisille tänä haastavana aikana.  

ONNIn juuri julkaistu vuoden 2019 vastuullisuusraportti kuvaa myös muita vastuullisuustekojamme sekä ilmaisee sitoumuksemme YK:n Global Compactin periaatteisiin: www.onniterveys.fi/medgroup/vastuullisuus

Lisätietoja vastuullisuusraportista:
Head of marketing Anna Korpivaara, p. 040 546 9376, anna.korpivaara@medgroup.fi

Lisätietoja ONNI klubitoiminnasta: 
Tessa Härkönen, p. 044 776 2280, tessa.harkonen@medgroup.fi

 

www.onniterveys.fi/medgroup/vastuullisuus

www.ikaannyilolla.fi


Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia asiakkaidemme tukena arjessa ja elämän käänteissä.