Onnin kesätyöpaikat

Kesätöissä ONNIlla autat asiakkaitamme elämään omannäköistään täyttä elämää. Henkilökohtaisen avustajan, kotisiivoojan ja lastenhoitajan töihin voit hakea ilman koulutustaustaa alalta. Hoiva-alan paikkoihin hakiessasi voit olla alan opiskelija tai jo valmis ammattilainen. ONNI kouluttaa sinut valitsemaasi tehtävään ja tukenasi toimii esihenkilön lisäksi onnilaisten rempseä tiimi!

 

Kaikki avoimet kesätyöpaikat

Katso kaikki avoimet kesätyöpaikat ›

Tervetuloa kesätöihin ONNIlle

Merkityksellistä työtä

ONNI on arjen tinkimätön tuki asiakkaiden arjessa ja elämän käänteissä. Onnilaiset tekevät merkityksellistä työtä auttamalla asiakkaita omassa kodissa.

Joustavat työajat

ONNIlla voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti – elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla!

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme onnilaisille henkilöstöetuja, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa (mm. Burger King, Rax, Classic Pizza) sekä edulliset hinnat mm. hierontaan, kuntosalille ja katsastukseen.

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain.

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6700 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä
Rekrytointi / Lastenhoito / 29.11.2023

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä

ONNIlla lastenhoitajana työskentelevä Saila kertoo työstään ja kokemuksistaan ONNIlla. Lue ja katso Sailan haastattelu.
Lue lisää ›
Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla

Juulia, Ella ja Viivi työskentelevät ONNIn avustajapalveluiden tiimiesihenkilöinä Pirkanmaalla. Katso ja lue tiimiesihen...
Lue lisää ›
Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla

Jaani työskentelee ONNI avustajapalveluilla henkilökohtaisena avustajana. Katso ja lue Jaanin haastattelu avustajan työs...
Lue lisää ›