Vastuullisuus

Vastuullista kasvua yhteiskunnan hyväksi

Kotimaisen ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Tutustu vastuullisuustekoihimme ja vuoden 2022 vastuullisuusraporttiin.

Sitoumuksemme yritysvastuuseen perustuu YK:n Global Compact –aloitteeseen, jossa sitoudumme toimimaan 10 yleismaailmallisesti hyväksytyn vastuullisuusperiaatteen mukaan. Raportoimme edistymisestämme (Communication on Progress) vuosittain.

Vastuullisuusohjelma

Vastuullisuusohjelmamme perustuu ydintoimintaamme ja rakentuu neljän teeman ympärille: kannamme vastuuta asiakkaistamme ja yhteisöstä, kannamme vastuuta onnilaisista, liiketoimintamme on vastuullista ja kannamme vastuumme ympäristöstä. Sosiaalinen vastuu korostuu ONNIN toiminnan luonteessa.

Vastuullisuusraportti 2022

Vastuullisuusraporttimme on käytännön ilmaus sitoutumisestamme yritysvastuun ohjelmaan ja sen periaatteisiin. Vastuullisuusraportti kuvaa kalenterivuotta 2022 ja se on julkaistu helmikuussa 2023. Raportoimme edistymisestämme vuosittain. Aiemmin julkaistut vastuullisuusraportit löydät sivun alaosasta.

ONNIn eettinen ohjeistus

Laatimamme eettisen ohjeistuksen kulmakiviä ovat vastuullisuus, laatu ja hyvä työntekijä- ja asiakaskokemus sekä arvomme luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus.
 
Katso eettinen ohjeistus ›

Vastuullisuus FB LI 1200x628px tekstinostot 2020_5

 

Vastuullisuusraportit

Vastuullisuusraportti 2021

Vastuullisuusraportti2021_kansikuva

Vastuullisuusraportti 2020

Vastuullisuusraportti 2020 kansi

Vastuullisuusraportti 2019

Vastuullisuusraportti 2019 PDF-linkkikuva

Lue lisää

Uuden työntekijän perehdytys ONNIlla
Rekrytointi / Vastuullisuus / Kokemuksia / 03.4.2023

Uuden työntekijän perehdytys ONNIlla

Kiinnostaako työ ONNIlla? Pohditko, miten hoidamme uusien onnilaisten perehdyttämisen? Tässä blogitekstissä käymme läpi,...
Lue lisää ›
Onnilaisen osaamisen kehittämisen polku
Rekrytointi / Vastuullisuus / Kokemuksia / ONNI / 07.2.2023

Onnilaisen osaamisen kehittämisen polku

ONNIlla olemme kiinnostuneita työntekijöistämme ja heidän työtoiveistaan sekä urahaaveistaan. Työntekijöidemme kouluttau...
Lue lisää ›
Kotisiivouksen asiakaskokemukset vuonna 2022
Siivouspalvelu / Vastuullisuus / Kokemuksia / 02.1.2023

Kotisiivouksen asiakaskokemukset vuonna 2022

Mittaamme ONNIn eri asiakasryhmien tyytyväisyyttä säännöllisesti asiakaskyselyillä. Asiakastutkimusten tavoitteena on se...
Lue lisää ›