Onni on hyvä työpaikka

ONNI on työ, josta nautit. Työ kotimaisella ONNIlla tarjoaa monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittyä urallasi. Lääkäri, hammaslääkäri, sairaanhoitaja, lähihoitaja, alan opiskelija, avustaja ja kotisiivooja, ONNI odottaa sinua!

Työnhakija, tutustu meihin     Työntekijä, kurkkaa ajankohtaiset asiat   Jätä avoin hakemus 

ONNI on vastuullinen työnantaja

Kotimainen ONNI on osa Tradeka-konsernia ja tarjoaa työntekijöilleen lukuisia työsuhde-etuja ravintola-alennuksista aina sairauskassaan. Pidämme työntekijöistämme, asiakkaistamme sekä yhteisöstämme huolta pyrkien alamme vastuullisimmaksi. Maksamme kaikki veromme Suomeen ja teemme työtämme suurella sydämellä. Tervetuloa osaksi onnilaisten joukkoa ja rakentamaan hyvää elämää yhdessä!

Lähihoitaja 800x600px

Hoitohenkilökunta

Meillä kehityt alan ammattilaisena ja saat monipuolisen, joustavan, itsellesi sopivan työn sekä saat mahdollisuuden auttaa ihmisiä elämään täyttä elämää. Katso avoimet lähihoitajan ja sairaanhoitajan työpaikat! 

Selaa paikkoja ›

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 2

Henkilökohtainen avustaja

Meillä voit valita. Voit työskennellä joustavasti ja elämäntilanteeseesi sopien. Työskentelet lähellä ihmistä ja pääset aidosti auttamaan. Meillä saat arvokasta kokemusta SOTE-alalta ja mahdollisuuksia kehittyä. Katso avustajan työpaikat!

Selaa paikkoja ›

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 6 3

Kotisiivooja

Etsimme oma-aloitteisia ja luotettavia ammattilaisia, jotka mahdollistavat puhtaan kodin vanhuksille, lapsiperheille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Katso kotisiivoojan työpaikat.

Selaa paikkoja ›

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 5

Esimies- ja asiantuntijatyö

Meillä saat haasteita ja pääset mukaan luomaan kasvutarinaamme SOTE-alan näköalapaikalla. Työskentelemme energisellä otteella toimintaa jatkuvasti uudistaen ja kehittäen. Tervetuloa nuorekkaaseen joukkoomme! 

Selaa paikkoja ›

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 3

Lääkäri

Haluatko lääkäriksi terveyskeskukseen, sairaalaan tai privaattiklinikalle, jossa voit päättää itse, teetkö päivävuoroja, päivystystä vai molempia? ONNI tarjoaa sinulle hyvä ja turvatun työpaikan sekä tukee ammatillista kehittymistäsi. 

Selaa paikkoja ›

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 4

Hammaslääkäri

ONNI terveys tarjoaa sekä lyhytaikaisia että pidempiä terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuksia. Meillä on töitä hammaslääkäreille terveyskeskuksissa julkisella sektorilla. Katso uusimmat paikat!

Selaa paikkoja ›