Onni on hyvä työpaikka

Yhdessä olemme Onni! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallasi. Onnilaisena saat myös lukuisia henkilöstöetuja. Tule meille tekemään merkityksellistä työtä!

Katso avoimet työpaikat Tilaa työpaikkavahti Kurkkaa henkilöstöedut In English

Avoimet työpaikat tehtäväkohtaisesti

Kesätyöpaikat

Onnilla on monipuolisia kesätyömahdollisuuksia ympäri Suomea. Kurkkaa avoimet kesätyöpaikat ja hae kesäksi Onnin tiimiin!

Lähihoitaja

Lähihoitajana voit työskennellä Onnin kotihoidossa, lapsiperhepalveluissa tai hoitajapalveluissa. Tutustu Onnin monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Henkilökohtainen avustaja

Avustajana autat asiakkaitamme elämään omannäköistä täyttä elämää. Et tarvitse alan koulutusta tai kokemusta. Onnilla saat kattavan koulutuksen Onni akatemiassa.

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitajana voit työskennellä Onnin kotihoidossa, lapsiperhepalveluissa tai hoitajapalveluissa. Tutustu Onnin monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Kotisiivooja

Kotisiivoojana mahdollistat puhtaan kodin vanhuksille, lapsiperheille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Kotisiivoojana näet välittömästi oman työsi jäljen.

Lastenhoitaja

Lastenhoitajana olet perheiden tuki ja apu arjessa. Meillä voit joustavasti työskennellä elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla!

Hammashoitaja ja suuhygienisti

Tervetuloa ONNIlle hammashoitajaksi tai suuhygienistiksi. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ympäri Suomen ja monipuoliset työsuhde-edut.

Lääkäri

Haluatko lääkäriksi terveyskeskukseen, sairaalaan tai yksityisklinikalle ja päättää itse, teetkö päivävuoroja vai päivystystä? Tarjoamme turvatun työpaikan sekä tuemme ammatillista kehittymistäsi.

Hammaslääkäri

ONNI tarjoaa sekä lyhytaikaisia että pidempiä terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuksia. Meillä on töitä hammaslääkäreille terveyskeskuksissa julkisella sektorilla.

Ensihoitaja

Haluaisitko työskennellä ensihoitajana ONNIlla? ONNI on kotimainen ja yksi Suomen suurimmista ensihoidon toimijoista.

Röntgenhoitaja

ONNI tarjoaa työmahdollisuuksia röntgenhoitajille ympäri Suomea. Etsimme toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. Työ on helppo sovittaa elämäntilanteeseesi!

Sosionomi

Sosionomina voit työskennellä Onnin kotihoidon tai lapsiperhepalveluiden tiimeissä. Tarjoamme paikkoja niin alan konkareille kuin vasta valmistuneille sosionomeille.

Geronomi

Geronomina vastaat yhdessä hoitajien ja tiimiesihenkilön kanssa kotihoidon asiakkaiden laadukkaasta hoidosta sekä asiakkaiden toimintakyvystä. Toimit tiimisi vanhustyön asiantuntijana ja kehität hoitotyötä yhdessä tiimin kanssa.

Yhteisöpedagogi

Yhteisöpedagogina (AMK) voit työskennellä Onnilla lapsiperhepalveluiden tiimeissä. Lapsiperhepalvelumme tuottaa lapsiperheiden kotipalvelua, ammatillista tukihenkilötoimintaa sekä perhetyötä.

Muu hoitohenkilökunta

Täältä löydät ammatillisen tukihenkilöiden, lapsiperhepalvelutyöntekijöiden ja muun hoitohenkilökunnan avoimet työpaikat. Meillä työskentelet asiakkaidemme kotona ja nautit monipuolisista työsuhde-eduista.

Esihenkilö- ja asiantuntijatehtävät

ONNIlla pääset työskentelemään SOTE-alan näköalapaikalla. Työskentelemme energisellä otteella toimintaa jatkuvasti uudistaen ja kehittäen. 

Opiskelijalle

Etsitkö oman alan harjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa tai haluaisitko tehdä töitä opintojesi ohessa? Ota meihin yhteyttä!

Tarjoamme sinulle

Henkilöstöetu_Tacobell

Kattavat henkilöstöedut

Koska tavoitteenamme on olla välittävä työyhteisö työntekijöillemme, tarjoamme mittavat henkilöstöedut onnilaisille. Meillä pääset nauttimaan Tradeka -konsernin henkilöstöeduista, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa sekä sairauskassa.

ONNIakatemia_perehdytys

Laajan perehdytyksen

Esihenkilön perehdytyksen lisäksi saat käyttöösi ONNI akatemian, josta löydät kattavat ja laadukkaat perehdytysmateriaalit. Akatemian tavoitteena on, että ensimmäiset työpäiväsi sujuvat mahdollisimman mukavasti ja voit nauttia työstäsi heti alusta alkaen. Tukenasi toimii esihenkilösi lisäksi koko onnilaisten tiimi!

ONNI_Tradekan_sairauskassa

Vastuullisen työnantajan

Toimimme arvojemme mukaisesti ja parannamme työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia vastuullisella toiminnalla. Rakennamme välittävää työyhteisöä ja edistämme hyvää työelämää. Maksamme kaikki veromme Suomeen ja teemme työtämme suurella sydämellä. Tervetuloa rakentamaan hyvää elämää yhdessä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä ONNIsta

ONNIn arvot ovat luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Arvomme näkyvät päivittäisessä työssämme. Meidät tunnistaa ystävällisestä ja luotettavasta tavasta tehdä töitä.

Ystävällisyys näkyy kaikessa mitä teemme; niin asiakkaille kuin työkavereillekin. Kunnioitamme toisiamme, erilaisuutta ja otamme huomioon niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin tarpeet ja näkemykset. Välittäminen, huolenpito ja toisen kunnioitus välittyy kaikissa kohtaamisissamme.

Työmme perustuu luottamukselle. Luottamus pitää arjen sujuvana, asiakkaamme tyytyväisenä ja työyhteisömme tiiviinä. Rakennamme luottamusta joka päivä omalla toiminnallamme. Se, että meihin voi luottaa luo toimintamme pohjan, joka näkyy asiakkaillemme joustavampana arkena ja parempana palveluna. Teemme parhaamme. Pidämme huolta. Vuoden jokaisena päivänä.

Autamme toisiamme ja myös työkavereina joustamme. Otamme asiakkaiden tarpeet ja tilanteet huomioon ja pyrimme joustamaan laadusta tinkimättä.

ONNI on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

Meillä työskentelee noin 6700 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

ONNIssa noudatettavat työehtosopimukset ovat

  • Ensihoitopalvelualan työehtosopimus
  • Terveyspalvelualan työehtosopimus
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus
  • Kiinteistöpalvelualan työehtosopimus

Lue työntekijöiden kokemuksia

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä
Rekrytointi / Lastenhoito / 29.11.2023

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä

ONNIlla lastenhoitajana työskentelevä Saila kertoo työstään ja kokemuksistaan ONNIlla. Lue ja katso Sailan haastattelu.
Lue lisää ›
Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla

Juulia, Ella ja Viivi työskentelevät ONNIn avustajapalveluiden tiimiesihenkilöinä Pirkanmaalla. Katso ja lue tiimiesihen...
Lue lisää ›
Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla

Jaani työskentelee ONNI avustajapalveluilla henkilökohtaisena avustajana. Katso ja lue Jaanin haastattelu avustajan työs...
Lue lisää ›