Onni on hyvä työpaikka

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallasi. Onnilaisena saat myös lisäksi lukuisia henkilöstöetuja. Tule meille tekemään merkityksellistä työtä!

Katso kaikki avoimet työpaikat Jätä avoin hakemus Kurkkaa henkilöstöedut

Avoimet työpaikat tehtäväkohtaisesti

Rekrysivut tilekuvat 800x600px

Lähihoitaja

Kaipaatko jokaiseen elämäntilanteeseen sopivaa ja joustavaa työpaikkaa? Meillä kehityt sote-alan rautaiseksi osaajaksi ja autat asiakkaitamme elämään täyttä elämää.

Rekrysivun tilet 800x600px suuhygienisti hammashoitaja 2 2021

Hammashoitaja ja suuhygienisti

Tervetuloa ONNIlle hammashoitajaksi tai suuhygienistiksi. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ympäri Suomen ja monipuoliset työsuhde-edut.

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 2

Henkilökohtainen avustaja

ONNI avustajana saat kattavan koulutuksen ONNI akatemiassa ja teet työtä, jolla on merkitys. Työ on helppo sovittaa erilaisiin elämäntilanteisiin ja palkka on kilpailukykyinen.

kotisiivooja_800x600

Kotisiivooja

ONNI kotisiivoojat mahdollistavat puhtaan kodin vanhuksille, lapsiperheille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Kotisiivoojana näet välittömästi oman työsi jäljen. 

Rekrysivun tilet 800x600px ONNI hoiva paita

Sairaanhoitaja

ONNIn sairaanhoitajana autat asiakkaitamme elämään hyvää elämää kotona. Työ on helppo sovittaa elämäntilanteeseesi. Tervetuloa osaksi onnilaisten mukavaa joukkoa!

kesätyö tilet 4

Muu hoitohenkilökunta

Täältä löydät ammatillisen tukihenkilöiden, hoiva-avustajien, lapsiperhepalvelutyöntekijöiden ja sosionomien avoimet työpaikat. Meillä työskentelet asiakkaidemme kotona ja nautit monipuolisista työsuhde-eduista.

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 3

Lääkäri

Haluatko lääkäriksi terveyskeskukseen, sairaalaan tai yksityisklinikalle ja päättää itse, teetkö päivävuoroja vai päivystystä? Tarjoamme turvatun työpaikan sekä tuemme ammatillista kehittymistäsi.

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 4

Hammaslääkäri

ONNI tarjoaa sekä lyhytaikaisia että pidempiä terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuksia. Meillä on töitä hammaslääkäreille terveyskeskuksissa julkisella sektorilla.

Rekrysivun tilet 800x600px ensihoito

Ensihoitaja

Haluaisitko työskennellä ensihoitajana ONNIlla? ONNI on kotimainen ja yksi Suomen suurimmista ensihoidon toimijoista.

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 5

Esimies- ja asiantuntijatyö

ONNIlla pääset työskentelemään SOTE-alan näköalapaikalla. Työskentelemme energisellä otteella toimintaa jatkuvasti uudistaen ja kehittäen. 

opiskelijalle

Opiskelijalle

Etsitkö oman alan harjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa tai haluaisitko tehdä töitä opintojesi ohessa? Ota meihin yhteyttä!

ILO-projekti banneri mobiili 2020_vasen

ILO-projekti

Projektin tavoitteena on tarjota työmahdollisuuksia maahanmuuttajataustaisille lähihoitajille ja lähihoitajaopiskelijoille pääkaupunkiseudulla. 

Tarjoamme sinulle

Henkilöstöetu_Tacobell

Kattavat henkilöstöedut

Koska tavoitteenamme on olla välittävä työyhteisö työntekijöillemme, tarjoamme mittavat henkilöstöedut onnilaisille. Meillä pääset nauttimaan Tradeka -konsernin henkilöstöeduista, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa, sairauskassa sekä ELIXIA Online Training -palvelu.

ONNIakatemia_perehdytys

Laajan perehdytyksen

Esihenkilön perehdytyksen lisäksi saat käyttöösi ONNI akatemian, josta löydät kattavat ja laadukkaat perehdytysmateriaalit. Akatemian tavoitteena on, että ensimmäiset työpäiväsi sujuvat mahdollisimman mukavasti ja voit nauttia työstäsi heti alusta alkaen. Tukenasi toimii esihenkilösi lisäksi koko onnilaisten tiimi!

ONNI_Tradekan_sairauskassa

Vastuullisen työnantajan

Toimimme arvojemme mukaisesti ja parannamme työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia vastuullisella toiminnalla. Rakennamme välittävää työyhteisöä ja edistämme hyvää työelämää. Maksamme kaikki veromme Suomeen ja teemme työtämme suurella sydämellä. Tervetuloa rakentamaan hyvää elämää yhdessä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä ONNIsta

ONNIn arvot ovat luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Arvomme näkyvät päivittäisessä työssämme. Meidät tunnistaa ystävällisestä ja luotettavasta tavasta tehdä töitä.

Ystävällisyys näkyy kaikessa mitä teemme; niin asiakkaille kuin työkavereillekin. Kunnioitamme toisiamme, erilaisuutta ja otamme huomioon niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin tarpeet ja näkemykset. Välittäminen, huolenpito ja toisen kunnioitus välittyy kaikissa kohtaamisissamme.

Työmme perustuu luottamukselle. Luottamus pitää arjen sujuvana, asiakkaamme tyytyväisenä ja työyhteisömme tiiviinä. Rakennamme luottamusta joka päivä omalla toiminnallamme. Se, että meihin voi luottaa luo toimintamme pohjan, joka näkyy asiakkaillemme joustavampana arkena ja parempana palveluna. Teemme parhaamme. Pidämme huolta. Vuoden jokaisena päivänä.

Autamme toisiamme ja myös työkavereina joustamme. Otamme asiakkaiden tarpeet ja tilanteet huomioon ja pyrimme joustamaan laadusta tinkimättä.

ONNI on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

Meillä työskentelee noin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa.

ONNIssa noudatettavat työehtosopimukset ovat

  • Ensihoitopalvelualan työehtosopimus
  • Terveyspalvelualan työehtosopimus
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus
  • Kiinteistöpalvelualan työehtosopimus

Lue työntekijöiden kokemuksia

Hengityshalvaus-asiakkaan hoitajan työ Onnilla
Rekrytointi / ONNI hoiva / 19.11.2021

Hengityshalvaus-asiakkaan hoitajan työ Onnilla

 
Lue lisää ›
Kotisiivoojan työ Onnilla
Siivouspalvelu / Rekrytointi / 11.10.2021

Kotisiivoojan työ Onnilla

  Kotisiivoojan työ ONNIlla on joustavaa, mukavan vaihtelevaa ja merkityksellistä. Katso ja lue kotisiivoojamme Kukan ha...
Lue lisää ›
Suuhygienistin työ Onnilla
Rekrytointi / ONNI terveys / 20.9.2021

Suuhygienistin työ Onnilla

Lue lisää ›