Onni on hyvä työpaikka

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallasi. Onnilaisena saat myös lisäksi lukuisia henkilöstöetuja. Tule meille tekemään merkityksellistä työtä!

ONNI on vastuullinen työnantaja

Olemme osa Tradeka-konsernia ja tarjoamme työntekijöillemme lukuisia työsuhde-etuja ravintola-alennuksista aina sairauskassaan. Pidämme  yhteisöstämme huolta pyrkien alamme vastuullisimmaksi. Maksamme kaikki veromme Suomeen ja teemme työtämme suurella sydämellä. Tervetuloa rakentamaan hyvää elämää yhdessä!

 

Jätä avoin hakemus ›

 

 

Katso henkilöstöedut ›

Työnhakija, tutustu meihin ›

 

Avoimet työpaikat

Lähihoitaja 800x600px

Lähihoitaja

Kaipaatko jokaiseen elämäntilanteeseen sopivaa ja joustavaa työpaikkaa? Meillä kehityt sote-alan rautaiseksi osaajaksi ja autat asiakkaitamme elämään täyttä elämää.

Rekrysivun tilet 800x600px suuhygienisti hammashoitaja 2 2021

Hammashoitaja & suuhygienisti

Tervetuloa ONNIlle hammashoitajaksi tai suuhygienistiksi. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ympäri Suomen ja monipuoliset työsuhde-edut.
Rekrysivut tilekuvat 800x600px 2

Henkilökohtainen avustaja

ONNI avustajana saat kattavan koulutuksen ONNI akatemiassa ja teet työtä, jolla on merkitys. Työ on helppo sovittaa erilaisiin elämäntilanteisiin ja palkka on kilpailukykyinen.

siivoustilet 800x600px_7

Kotisiivooja

ONNI kotisiivoojat mahdollistavat puhtaan kodin vanhuksille, lapsiperheille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Kotisiivoojana näet välittömästi oman työsi jäljen. 

Rekrysivun tilet 800x600px ONNI hoiva paita

Sairaanhoitaja

Haluaisitko työskennellä kotimaisella ONNIlla nauttien mielekkäästä työstä, Tradeka-konsernin kattavista henkilöstöeduista ja sairauskassasta? Työ ONNIlla on helppo sovittaa elämäntilanteeseesi ja palkka on kilpailukykyinen.
kesätyö tilet 4

Muu hoitohenkilökunta

Täältä löydät ammatillisen tukihenkilöiden, hoiva-avustajien, lapsiperhepalvelutyöntekijöiden ja sosionomien avoimet työpaikat. Meillä työskentelet asiakkaidemme kotona ja nautit monipuolisista työsuhde-eduista.
Rekrysivut tilekuvat 800x600px 3

Lääkäri

Haluatko lääkäriksi terveyskeskukseen, sairaalaan tai yksityisklinikalle ja päättää itse, teetkö päivävuoroja vai päivystystä? Tarjoamme turvatun työpaikan sekä tuemme ammatillista kehittymistäsi. 

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 4

Hammaslääkäri

ONNI terveys tarjoaa sekä lyhytaikaisia että pidempiä terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuksia. Meillä on töitä hammaslääkäreille terveyskeskuksissa julkisella sektorilla.

Rekrysivun tilet 800x600px ensihoito

Ensihoitaja

Haluaisitko työskennellä ensihoitajana ONNIlla? ONNI on yksi Suomen suurimmista ensihoidon toimijoista ja täysin kotimainen.

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 5

Esimies- ja asiantuntijatyö

ONNIlla työskentelet SOTE-alan näköalapaikalla. Työskentelemme energisellä otteella toimintaa jatkuvasti uudistaen ja kehittäen. 

Rekrysivun tilet 800x600px opiskelijalle

Opiskelijalle

Etsitkö oman alan harjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa tai haluaisitko tehdä töitä opintojesi ohessa? Ota meihin yhteyttä!