Onni on hyvä työpaikka

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallasi. Lääkäri, hammaslääkäri, suuhygienisti, hammashoitaja, sairaanhoitaja, lähihoitaja, alan opiskelija, avustaja ja kotisiivooja, ONNI odottaa sinua!

ONNI on vastuullinen työnantaja

Olemme osa Tradeka-konsernia ja tarjoamme työntekijöillemme lukuisia työsuhde-etuja ravintola-alennuksista aina sairauskassaan. Pidämme  yhteisöstämme huolta pyrkien alamme vastuullisimmaksi. Maksamme kaikki veromme Suomeen ja teemme työtämme suurella sydämellä. Tervetuloa rakentamaan hyvää elämää yhdessä!
Lue lisää henkilöstöeduista ja ONNIsta työnantajana täällä
 

kesätyö tilet 4

Kesätyö

Kiinnostaisiko monipuolinen kesätyö ONNIlla? Tutustu kesätyöpaikkoihimme ympäri Suomen. Paikkoja on auki henkilökohtaisesta avustamisesta ja kotisiivouksesta kiinnostuneille sekä hoiva-alan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Lähihoitaja 800x600px

Hoitohenkilökunta

Kaipaatko jokaiseen elämäntilanteeseen sopivaa ja joustavaa työpaikkaa? Meillä kehityt sote-alan rautaiseksi osaajaksi ja autat asiakkaitamme elämään täyttä elämää.

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 2

Henkilökohtainen avustaja

ONNI avustajana saat kattavan koulutuksen ONNI akatemiassa ja teet työtä, jolla on merkitys. Työ on helppo sovittaa erilaisiin elämäntilanteisiin ja palkka on kilpailukykyinen.

siivoustilet 800x600px_7

Kotisiivooja

ONNI kotisiivoojat mahdollistavat puhtaan kodin vanhuksille, lapsiperheille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Kotisiivoojana näet välittömästi oman työsi jäljen. 

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 5

Esimies- ja asiantuntijatyö

ONNIlla työskentelet SOTE-alan näköalapaikalla. Työskentelemme energisellä otteella toimintaa jatkuvasti uudistaen ja kehittäen. 

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 3

Lääkäri

Haluatko lääkäriksi terveyskeskukseen, sairaalaan tai yksityisklinikalle ja päättää itse, teetkö päivävuoroja vai päivystystä? Tarjoamme turvatun työpaikan sekä tuemme ammatillista kehittymistäsi. 

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 4

Hammaslääkäri

ONNI terveys tarjoaa sekä lyhytaikaisia että pidempiä terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuksia. Meillä on töitä hammaslääkäreille terveyskeskuksissa julkisella sektorilla.