Ensiapupäivystystä tapahtumiin ja yleisötilaisuuksiin

ONNI hoitaa ensiapupäivystyksen tapahtumiin ja yleisötilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten urheilutapahtuma, konsertti, festivaali tai messut, saat ONNIn kautta luotettavat ja osaavat ensihoitoyksiköt ensiapupäivystäjiksi.

Ensiapuvalmius tapahtumaasi ONNIlta

Tapahtuman turvallisuudessa ensiapu on tärkeässä roolissa ja ensiapuvalmiuden tulee olla riittävällä tasolla. Autamme tapahtuman järjestäjää tapahtuman turvallisuuden suunnittelussa ja toteutamme riittävän ensiapuvalmiuden tapahtumaan. Järjestämme luotettavat ja ammattitaitoiset ensihoitajamme tapahtumaasi sen koon ja luonteen mukaan. Meidän ensiapupäivystysten tekijät ovat päätoimisia ensihoitajia hoito- tai perustason autoissa. Meillä ensiapupäivystyksen pakettiin kuuluu myös auto hoitotason varusteineen. Tarpeen mukaan pystymme järjestämään myös lääkäripäivystyksen tapahtumaan. Järjestetään tapahtuma yhdessä turvallisesti!

 

Ensiapusuunnitelma tapahtumaan

Ensiapuvalmius määritellään aina tapahtumakohtaisesti. Tapahtuman ensiavun suunnittelussa huomioidaan tapahtuman yleisömäärä, tapahtuma-alueen koko sekä tapahtuman luonteeseen liittyvät eritysriskit. Ensiavun järjestämisestä tehdään aina kirjallinen ensiapusuunnitelma, joka liitetään tapahtuman pelastussuunnitelman yhteyteen.

Tilaa ensihoitopäivystys tapahtumaan

Lisätietoja tapahtumien ensihoitopäivystyksistä saat Akseli Peltolalta numerosta 044 773 5849 tai sähköpostilla akseli.peltola@onnion.fi

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Vastuullisuus näkyy osana päivittäistä työtämme ja YK:n Global Compactiin pohjaava vastuullisuusohjelmamme toimii karttana matkalla tavoitteeseemme, joka on olla alamme vastuullisin toimija.

Lue lisää

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle
Ensihoito / Kumppanipalvelut / 07.5.2024

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle

Kainuun hyvinvointialue päätti ulkoistaa osan ensihoitopalvelustaan vuoden 2024 aikana. Kilpailutuksessa yhteistyökumppa...
Lue lisää ›
Millan kokemus työskentelystä ONNIlla ensihoitajana
Ensihoito / Rekrytointi / Kokemuksia / 16.12.2022

Millan kokemus työskentelystä ONNIlla ensihoitajana

Ensihoitaja Milla Saukkonen on työskennellyt vuoden verran ONNIlla perustason ensihoitajana, sekä toimii toisena opiskel...
Lue lisää ›
Ensihoidon tilaaja-asiakkaiden tyytyväisyys Onnin palveluntuotantoon
Ensihoito / Vastuullisuus / ONNI / 14.12.2021

Ensihoidon tilaaja-asiakkaiden tyytyväisyys Onnin palveluntuotantoon

Yksityinen ensihoitopalvelu on useissa sairaanhoitopiireissä suuressa roolissa ensihoitopalvelujen tuottamisessa. Palvel...
Lue lisää ›