Sairaanhoitajien työpaikat

ONNIlla voit työskennellä sairaanhoitajana kotiin vietävien palveluiden eli kotihoidon, hengityshalvaustyön ja lapsiperhepalveluiden parissa tai ONNIn hoitajapalveluissa. Hoitajapalveluissa voi työskennellä esimerkiksi terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja ikäihmisten yksiköissä kuten hoivakodeissa ja kotihoidossa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Tervetuloa sairaanhoitajaksi ONNIlle

Kotihoito FB LI

 

Kotiin vietävien palveluiden työmahdollisuudet sairaanhoitajille

Haemme sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita ympäri Suomea kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä keikkatyöhön. ONNIn kotiin vietävissä palveluissa voit työskennellä kotihoidon, hengityshalvaustyön tai lapsiperhepalveluiden parissa.

Jätä avoin hakemus ›

sairaanhoitaja_niki_blogi

 

Hoitajapalveluiden työmahdollisuudet

Haemme ympäri Suomea sairaanhoitajia, kätilöitä, terveydenhoitajia, röntgenhoitajia ja alan opiskelijoita kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä keikkatyöhön. Hoitajapalveluissa voi työskennellä esimerkiksi terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja ikäihmisten yksiköissä kuten hoivakodeissa ja kotihoidossa. Sairaanhoitaja Niki kertoo työstään ONNIn hoitajapalveluissa blogissa.

Jätä avoin hakemus ›

Sairaanhoitajien avoimet työpaikat

Katso kaikki avoimet sairaanhoitajien työpaikat ›

Merkityksellistä ja joustavaa työtä

Arvostamme kaikkia hoitoalan ammattilaisia ja haluamme mahdollistaa työskentelyn erilaisissa elämäntilanteissa. Olit sitten opiskelija, pienen lapsen vanhempi tai eläkkeellä, teemme henkilökohtaisen elämän ja työn yhteensovittamisesta vaivatonta. Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti – elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla!

Juuri sinun näköinen urapolku

Tarjoamme työtä alan opiskelijoille, tuoreille sairaanhoitajille ja vastuullisempia tehtäviä niitä toivoville. ONNIlla on monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä uralla. Arvomme luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus näkyvät päivittäisessä tekemisessämme.

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa (mm. Burger King, Taco Bell, Rax, Classic Pizza) sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Jos työaikasi on työsopimuksen mukaan vähintään 10h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk, liityt Tradekan sairauskassaan, joka korvaa pääpiirteissään 80 % lääkärikäynneistä, fysioterapiasta, hieronnasta, psyko- ja lyhytterapiasta sekä lääkärin määräämistä lääkkeistä.

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Niki kertoo työstään ONNIn hoitajapalveluissa

Niki työskentelee ONNIn hoitajapalveluissa sairaanhoitajana ja tekee keikkaluontoista työtä terveysasemien vuodeosastoilla. Työtehtäviin kuuluu terveysasemilla erilaiset sairaanhoidolliset tehtävät kuten lääkehoito, lääkevastaavana toimiminen, suonensisäinen lääkintä sekä pientoimenpiteiden tekeminen. Niki päätyi ONNIlle ystävänsä suosituksesta ja on viihtynyt työssään hyvin. Tutustu Nikin uratarinaan alla videossa.

 

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6500 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›
Röntgenhoitaja Minna kertoo työskentelystä Onnilla
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 31.10.2023

Röntgenhoitaja Minna kertoo työskentelystä Onnilla

Olen Minna Loukkaanhuhta, kolmekymppinen röntgenhoitaja Helsingistä. Olen työskennellyt keikkalaisena ONNIn kautta heinä...
Lue lisää ›
Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 21.6.2023

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä

Palvelukoordinaattorin työ ONNIlla on mielenkiintoista, monipuolista ja etenkin kehittävää. Se on kuitenkin myös lisäksi...
Lue lisää ›