Ikäihmisten palvelut

Useimmat ikäihmisistä haluavat asua kotonaan. Palveluidemme avulla pyrimme mahdollistamaan asiakkaillemme mukavan, turvallisen ja laadukkaan elämän oman kodin rauhassa.

Katso yhteystiedot ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä pian.

ONNIn palvelut ikäihmisille

Arkikaveri

ONNI arkikaveri on ikäihmisen kaveri arjen askareisiin, kuten asioille, ulkoiluun, ruoanlaittoon, parvekekukkien istuttamiseen tai kahvitteluun. ONNI arkikaveri on ei-sairaanhoidollinen kotipalvelu. Tarjoamme säännöllistä seuraa ja apua ikäihmisille Turussa, Oulussa ja Mikkelissä.

Kotihoito

Yksilöllisen ja laadukkaan kotihoidon avulla kotona asuminen on lähes kaikille mahdollista. Aamusta iltaan tavoitettavissa oleva tuttu henkilökunta ja päivittäinen apu tekevät kotona asumisesta turvallista ja mukavaa.

Kotihoidon tukipalvelu

Kotihoidon tukipalvelua ostaessasi sovimme yhdessä palvelun sisällön sekä tavoitteemme, jonka mukaan ammattitaitoiset hoiva-avustajamme ja lähihoitajamme tukevat asiakkaitamme erilaisissa arjen askareissa.

Omaishoidon sijaistus

Tarjoamme laadukasta hoivaa ja tutun hoitajan kaiken ikäisille ja kaikkiin omaishoitotilanteisiin. Suunnittelemme sijaistuksen aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa huolehdimme myös omaisesi lääkehoidosta.

Kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus siivoaminen ei omin avuin onnistu tai välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Jalkahoito

Tarjoamme laadukasta jalkahoitoa asiakkaan toiveiden mukaan. Jalkojenhoitaja ohjaa ja neuvoo myös jalkojen omahoidossa. Tarjoamme jalkahoitoa Mikkelissä sekä Savonlinnassa.

Hieronta

Hieronnalla rentoutetaan jännittyneitä ja kireitä lihaksia, lisätään lihasten joustavuutta sekä helpotetaan kiputiloja. Tarjoamme ammattitaitoista hierontaa Mikkelissä.

Onko sinulle myönnetty palveluseteli?

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. Kotimainen ONNI tarjoaa laadukkaita palveluita palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Tutustu palveluseteliin ›

Varaa maksuton kartoitus

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tiesithän, että voit itsemaksavana asiakkaana vähentää jopa 60% kotipalvelun ja siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

Tarjoamme siivous- ja kotipalvelua myös arvonlisäverottomasti, mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Kaipaatko neuvoja? Ota rohkeasti yhteyttä! 

Katso yhteystiedot ›

Varaa maksuton kartoitus

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Lue lisää

Millaista on työskennellä ONNI kotihoidossa Helsingissä?
Kotihoito / Rekrytointi / Kokemuksia / ONNI / 14.3.2023

Millaista on työskennellä ONNI kotihoidossa Helsingissä?

ONNI kotihoidon Helsingin alueen palvelupäällikkö Sari Kantonen sekä tiimiesihenkilö Jenni Halonen vierailivat TE-live-l...
Lue lisää ›
Kokemuksia ONNI kotihoidossa työskentelystä
Kotihoito / Rekrytointi / 10.1.2023

Kokemuksia ONNI kotihoidossa työskentelystä

Matilda, Karoliina ja Simo kertovat työstään sekä kokemuksistaan kotihoidon parissa ONNIlla. Lukemalla haastattelun, pää...
Lue lisää ›
ONNIn asiakaskokemus vuonna 2022
Kotihoito / Lapsiperheen kotipalvelu / Vastuullisuus / Kokemuksia / 02.1.2023

ONNIn asiakaskokemus vuonna 2022

Mittaamme ONNIn eri asiakasryhmien tyytyväisyyttä säännöllisesti asiakaskyselyillä. Asiakastutkimusten tavoitteena on se...
Lue lisää ›