ONNI kotihoito RGB valk

Onni hieronta

Rentouttavaa ja kuntouttavaa hierontaa Mikkelissä

Soita meille tästä: 09 8565 6542 ›

Kotimainen ONNI tarjoaa ammattitaitoista hierontaa Mikkelissä. Hieronnalla rentoutetaan jännittyneitä ja kireitä lihaksia, jotka ovat voineet syntyä työstressin, huonojen työasentojen tai liikuntaharjoitusten vaikutuksesta. Valitse osa-, puoli- tai kokohieronta osaavan hierojan käsissä.

Klassinen hieronta rentouttaa, lisää lihasten joustavuutta sekä helpottaa kiputiloja. Se laukaisee lihaskireyttä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Ota yhteyttä

Soita meille tästä: 09 8565 6542 ›

Hoivapalvelun hintalaskuri

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi palveluiden hinnat ja myös mahdollisen palvelusetelin käytöstä jäävän omavastuuosuuden. Huomioithan, että laskurin hinnat ovat arkipäivän hintoja. Iltaisin sekä viikonloppuisin hintoihin lisätään TES mukaiset lisät. Lisätietoja hinnoista saat asiakaspalvelustamme numerosta 09 856 465 42.

ONNIn palvelut ovat 40% kotitalousvähennyskelpoisia
ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa jopa 2 250 euroa/henkilö.

Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Laske hoivapalvelun hinta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi

Palvelun tuntihinta: €/h

(Hinta sisältää kilometrikorvaukset kohtuullisen matkan päähän Hoivean toimistolta)

h

€/h

Hinta

?

Hinta ennen kotitalousvähennystä ?.


Jätä tarjouspyyntö

ikaihmisten_palvelut_tilet_5

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito tuo sairaanhoidon palvelut ikäihmisen, sairaan tai vammaisen ihmisen kotiin. Kotisairaanhoitopalvelulla huolehditaan kattavasti asiakkaiden hyvinvoinnista.

ikäihmisten palvelut tilet_7

Mikä on palveluseteli?

Palveluseteli on vaivaton tapa ostaa hoivapalveluita. Setelin käyttäjänä voit valita, keneltä palvelusi osta kunnassasit. Täältä löydät selkeät ohjeet palvelusetelin käytöstä ja voit ottaa meihin yhteyttä.

siivoustilet_2_

Kotitalousvähennys

Tarjoamme siivous- ja kotipalvelua arvonlisäverottomasti, mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Lisäksi palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoista.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.