Organisaatio

Johtoryhmä

ONNIn johtoryhmään kuuluu toimitusjohtajan lisäksi kolme yhteisten toimintojen johtajaa sekä kaksi liiketoimintajohtajaa.

Kaisa_Tarkkanen_330x220

Kaisa Tarkkanen

Toimitusjohtaja

kaisa.tarkkanen@onnion.fi

041 730 0763

avatar_CMYK

Maarit Aalto

Talousjohtaja, talous ja hallinto

maarit.aalto@onnion.fi 

KirsiLohtander600x400

Kirsi Lohtander

Johtaja, ihmiset ja yhteisö

kirsi.lohtander@onnion.fi 

Kati Mäkelä

Kati Mäkelä

Liiketoimintajohtaja, kotihoito ja lapsiperhepalvelut

kati.makela@onnion.fi

Vilhelmiina_Jalonen_330x220

Vilhelmiina Jalonen

Liiketoimintajohtaja, henkilökohtaisen avun palvelut

vilhelmiina.jalonen@onnion.fi 

Laura_Riski_kuva_web-1

Laura Riski

Liiketoimintajohtaja, julkisen terveydenhuollon palvelut ja ensihoitopalvelut

laura.riski@onnion.fi

Erno Onatsu

Erno Onatsu

Tietohallintojohtaja

erno.onatsu@onnion.fi

Anna Korpivaara

Anna Korpivaara

Asiakaskokemusjohtaja, johtoryhmän sihteeri

anna.korpivaara@onnion.fi

Avainhenkilöt

Jukka Salama

Jukka Salama

Business controller, yritysostot

jukka.salama@onnion.fi 

Camilla Eskelinen

Camilla Eskelinen

ONNI assistentti & potilasasiamies

Yhteydenotot arkisin klo 9-15

camilla.eskelinen@onnion.fi

044 4811 899

Hallitus

Perttu Puro

Perttu Puro

Hallituksen puheenjohtaja

Perttu Puro on Tradeka-Yhtiöt Oy:n ja Osuuskunta Tradekan toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt Osuuskunta Tradekassa vuodesta 2007, ensin hallintojohtajana ja toimitusjohtajan sijaisena ja toimitusjohtajana vuodesta 2013 alkaen. Med Groupin lisäksi Perttu toimii hallituksen puheenjohtajana Tradeka-Sijoitus Oy:ssä ja Restel Oy:ssä sekä jäsenenä Lehtipiste Oy:n hallituksessa. Lisäksi Perttu toimii Urheiluopistosäätiön hallituksen ja Väinö Tannerin säätiön valtuuskunnan puheenjohtajana.

avatar

Ari Tasa

Hallituksen jäsen

Ari on Tradeka-Yhtiöt Oy:n talousjohtaja. Med Groupin lisäksi Ari toimii jäsenenä Restel Oy:n, Lehtipiste Oy:n ja Tradeka-sijoitus Oy:n hallituksissa. Arilla on pitkä kokemus erilaisista talous- ja rahoitusalan johtotehtävistä mm. CABB Finland-, KemFine-, Metsäliitto- ja Thomesto -konserneissa. Lisäksi hän on toiminut Bon Life Oy:n toimitusjohtajana.

Kari Välimäki

Kari Välimäki

Hallituksen jäsen

Kari on Merimieseläkekassan toimitusjohtaja.  Karilla on noin 40 vuoden kokemus sosiaali- ja terveyspolitiikan parista.  Hän on toiminut mm. Työterveyslaitoksen johtokunnan puheenjohtajana ja vahinkovakuutusyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Karilla on edelleen useita luottamustehtäviä yritysten hallituksissa niin julkisella sektorilla kuin järjestöissä.  Kari on mm. merenkulkijoiden työterveyshuoltoyhtiö Maresan Oy:n hallituksen puheenjohtaja, A-klinikkasäätiön hallituksen jäsen, TELA:n hallituksen jäsen, Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen sekä HUS:n valtuuston jäsen.

Anne-Marie Hovi 330x220

Anne-Marie Hovi

Hallituksen jäsen

Asiakkuusjohtajana Microsoftilla työskentelevä, terveydenhuollon maisteri, Anne-Marie Hovi on toiminut 20 vuotta sosiaali- ja terveydenhuollon johtamistehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorilla mm. toimitusjohtajana Vantaan työterveysliikelaitoksessa, liiketoimintajohtajana Attendo Finland Oy:ssä sekä yksiköiden päällikkönä Diacor Terveyspalvelut Oy:ssä. Kiinnostus teknologiaan, ja sen tuomiin mahdollisuuksiin sote-sektorilla, sai Anne-Marie Hovin vaihtamaan alaa sote-sektorin johtamistehtävistä teknologiayrityksiin.

Ove Uljas 330x220

Ove Uljas

Hallituksen jäsen

Ove Uljas on Berner Oy:n Senior Vice President sekä hallituksen jäsen. Lisäksi Ove toimii useassa eri hallituksissa, mm. Hakonen Oy:ssä ja Pharmaca Health Intelligence Oy:ssä. Ovella on yli 20 vuoden sosiaali- ja terveysalan kokemus mm. Pfizer Oy:n toimitusjohtajan ja Mehiläinen Oy:n konsernijohdon eri tehtävistä. 

AM Olin 330x220-1

Arja-Maarit Olin

Hallituksen jäsen, henkilöstön edustaja

Arja-Maarit on henkilöstön edustaja hallituksessa ja ONNI avustaja-yksikön JHL:n pääluottamusmies. Hän työskentelee ONNIn avustajapalveluissa henkilökohtaisena avustajana sekä Ikäänny ilolla -klubin klubiemäntänä.