Organisaatio

Johtoryhmä

ONNIn johtoryhmään kuuluu toimitusjohtajan lisäksi kolme yhteisten toimintojen johtajaa sekä kolme liiketoimintajohtajaa.

Kaisa 10 2023

Kaisa Tarkkanen

Toimitusjohtaja

kaisa.tarkkanen@onnion.fi

041 730 0763

Maarit Aalto

Maarit Aalto

Talousjohtaja, talous ja hallinto

maarit.aalto@onnion.fi 

KirsiLohtander600x400

Kirsi Lohtander

Johtaja, ihmiset ja yhteisö

kirsi.lohtander@onnion.fi 

Kati Mäkelä

Kati Mäkelä

Liiketoimintajohtaja, ammatilliset palvelut kotiin vammaisille, ikääntyneille, lapsille, nuorille, lapsiperheille, työikäisille ja hengityshalvausasiakkaille. 

kati.makela@onnion.fi

Vilhelmiina_Jalonen_330x220

Vilhelmiina Jalonen

Liiketoimintajohtaja, tuki- ja avustuspalvelut kotiin  vammaisille, ikääntyneille, työikäisille, lapsille, nuorille ja lapsiperheille. 

vilhelmiina.jalonen@onnion.fi 

Laura_Riski_kuva_web-1

Laura Riski

Liiketoimintajohtaja, julkisen terveydenhuollon palvelut ja ensihoitopalvelut

laura.riski@onnion.fi

Erno Onatsu

Erno Onatsu

Tietohallintojohtaja

erno.onatsu@onnion.fi

Anna Korpivaara

Anna Korpivaara

Asiakaskokemusjohtaja, johtoryhmän sihteeri

anna.korpivaara@onnion.fi

Avainhenkilöt

Jukka Salama

Jukka Salama

Business controller, yritysostot

jukka.salama@onnion.fi 

Camilla Eskelinen

Camilla Eskelinen

ONNI assistentti & potilasyhteyshenkilö

Yhteydenotot arkisin klo 9-15

camilla.eskelinen@onnion.fi

044 4811 899

vastuullisuus_somenostot-18

Anni Sjöblom

Työsuojelupäällikkö

anni.sjoblom@onnion.fi

Hallitus

Perttu Puro

Perttu Puro

Hallituksen puheenjohtaja

Perttu Puro on Tradeka-Yhtiöt Oy:n ja Osuuskunta Tradekan toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt Osuuskunta Tradekassa vuodesta 2007, ensin hallintojohtajana ja toimitusjohtajan sijaisena ja toimitusjohtajana vuodesta 2013 alkaen. Med Groupin lisäksi Perttu toimii hallituksen puheenjohtajana Tradeka-Sijoitus Oy:ssä ja Restel Oy:ssä sekä jäsenenä Lehtipiste Oy:n hallituksessa. Lisäksi Perttu toimii Urheiluopistosäätiön hallituksen ja Väinö Tannerin säätiön valtuuskunnan puheenjohtajana.

avatar

Ari Tasa

Hallituksen jäsen

Ari on Tradeka-Yhtiöt Oy:n talousjohtaja. Med Groupin lisäksi Ari toimii jäsenenä Restel Oy:n, Lehtipiste Oy:n ja Tradeka-sijoitus Oy:n hallituksissa. Arilla on pitkä kokemus erilaisista talous- ja rahoitusalan johtotehtävistä mm. CABB Finland-, KemFine-, Metsäliitto- ja Thomesto -konserneissa. Lisäksi hän on toiminut Bon Life Oy:n toimitusjohtajana.

Anne-Marie Hovi 330x220

Anne-Marie Hovi

Hallituksen jäsen

Asiakkuusjohtajana Microsoftilla työskentelevä, terveydenhuollon maisteri, Anne-Marie Hovi on toiminut 20 vuotta sosiaali- ja terveydenhuollon johtamistehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorilla mm. toimitusjohtajana Vantaan työterveysliikelaitoksessa, liiketoimintajohtajana Attendo Finland Oy:ssä sekä yksiköiden päällikkönä Diacor Terveyspalvelut Oy:ssä. Kiinnostus teknologiaan, ja sen tuomiin mahdollisuuksiin sote-sektorilla, sai Anne-Marie Hovin vaihtamaan alaa sote-sektorin johtamistehtävistä teknologiayrityksiin.

Ove Uljas 330x220

Ove Uljas

Hallituksen jäsen

Ove Uljas on Berner Oy:n Senior Vice President sekä hallituksen jäsen. Lisäksi Ove toimii useassa eri hallituksissa, mm. Hakonen Oy:ssä ja Pharmaca Health Intelligence Oy:ssä. Ovella on yli 20 vuoden sosiaali- ja terveysalan kokemus mm. Pfizer Oy:n toimitusjohtajan ja Mehiläinen Oy:n konsernijohdon eri tehtävistä. 

AM Olin 330x220-1

Arja-Maarit Olin

Hallituksen jäsen, henkilöstön edustaja

Arja-Maarit on henkilöstön edustaja hallituksessa ja ONNI avustaja-yksikön JHL:n pääluottamusmies. Hän työskentelee ONNIn avustajapalveluissa henkilökohtaisena avustajana sekä Ikäänny ilolla -klubin klubiemäntänä. 

Ulla-Maija Rajakangas Hallitus

Ulla-Maija Rajakangas

Hallituksen jäsen

Ulla-Maija on yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän on tehnyt pitkän uran järjestöissä ja politiikan taustatehtävissä. Viime vuodet Ulla-Maija toimi Hyvinvointiala HALI ry:n toimitusjohtajana. Hän on tällä hetkellä myös Aivoliitto ry:n hallituksen puheenjohtaja sekä Tannersäätiön ja Riihi Säätiön hallituksen jäsen.